ansaa hg canim gel seninle sohbet edelim. kizlarda birazdan dokulurler
nedesin sen yakınız depremi hissettiğine göreeee:))yakında birileri olunca mutlu oluyotum da ben yaa....gurbettt gurbettt iştee...
oohhh sefan olsun vallaaa....
ne güsel heycanlardır bunlarrr senin yerine ben heycanlanıyorum valaaa....
amin yarrabim sana emanetizzz....
ben eylüle kadar sabırla bekliycem tatil olmazsaaaa olmazzzzzz....
hoşbulduukk canımm yordunluktan ölüyorum yaa ayaklarım şişti bu gun şehit içim tören oraya ko buraya koşşş canım çıktı hafta sonuda festival varrr ölüyoruuummmm çok yoruldum şu haftayıda bi atlatsam başka bişey istemiyorum sen neler yapıyosun
Resmen takıldı kilom,çok yavaşladı :26: Bu hafta giden kilo=200 gram,yeni kilom=87.7saferan(126.5/
azerikizi(56/
kirmizigül06(85.3/
doga3(93.3/
ganfed(55/
Julia__(53,8/
ansaa(77.6/
nev81 (87.9/87.7/
ipekyol51( (yeni uye,iki hafta deneme sureci gecirdi..veridgi kilo 2ye bolundu)
7. TAKIM TOPLAM KİLO(635.4/
günaydın............
meyveeee nerdesin sen merak ettim kötü bişey yok inşallah
dogacigim nerdesin gunaydin canimin ici
canim yaaaaa.evlilik yildönümünüz yüzünden demi.oluyor bazen öyle.ne planlar yapiyorsun ama isler yolunda gitmiyor.saglik olsun.Slm kizlar nasilsiniz ben bugun daha iyiyim cok sukur.Dun gece aglamaktan gozlerim sismis hala yaniyor.Sabah kizim uyaninca esime verdim gidin ben uyuyacam dedim.Kahvalti hazirlamis.Salona geldim ki kizima kahvaltisini yaptiriyor.Neyse..Beni bu kadar uzdu acisini cikaracam ama...
Regl olunca rahatladim sabah tartida hafif oynama hissettim.Ins artik kilolar daha cabuk gidecek
ayyyy dün gördüm hBERLERDE,cok üzüldüm yaaa.bunu yapanlarin cezasi insallah tez zamandA verilir.Nefret edi<yorum siddet yanlisi insanlardan.
hoşbulduukk canımm yordunluktan ölüyorum yaa ayaklarım şişti bu gun şehit içim tören oraya ko buraya koşşş canım çıktı hafta sonuda festival varrr ölüyoruuummmm çok yoruldum şu haftayıda bi atlatsam başka bişey istemiyorum sen neler yapıyosun
54 olmussun**7.TAKIM ** 212. ETAP
saferan(126.5/
azerikizi(56/
kirmizigül06(85.3/
doga3(93.3/
ganfed(55/54/1/1.81%)
Julia__(53,8/
ansaa(77.6/
nev81 (87.9/87.7/0,200/2.27%)
ipekyol51( (yeni uye,iki hafta deneme sureci gecirdi..veridgi kilo 2ye bolundu)
7. TAKIM TOPLAM KİLO(635.4/
nevcigim eksikti listen ben tamamladim insallah dogru yapmisimdirbi kontrol et istersen
bu arada kizlar 55 i kirdim sonunda mendil verin halay cekicem lililililililililibide zilgit cekeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?