Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aaaaaaaaaaaa dogaaaaaaaa bisey oldumu peki.iyimisiniz

Merkez üssü Elazığ İçme olan 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 10.34'de meydana gelen deprem, Diyarbakır, Tunceli ve Malatya çevresinde de hissedildi.Ayrıntılar geliyor...
gazeteeee

Son düzenleme:
allah rahmet etsin yaa hain kjöpekler ne biçim yer yarılmış sanki bu nasıl düşmanlık...allahtan belalalrını bulsun bunu yapanlarda destekleyenlerde...........
günaydııın..................
doga ablacim gunaydinnn

safisim, seni tebrik etmeyi unutmusum bitanem...eskiden dar gelen kiyafetin simdi olmuyormus
darisi diger olmayan kiyafetlerin basina..
evet canıım...incelmişim kııız.............
güle güleee...iyi gezmeleeeer.....
genç kızlar uyumaz :)) hehehe şaka şaka kız şimdi uyu sonra çok uykusuz kalıcan bebişin yatırmaz seni

burası baya sıcak 34 derece falan heralde
yanıyosunuz desene doğaa.....
kalkip evi toparlamam lazim.ama ben hala oturuyorum.hatta oturmayi birakin uzanmisim su an.

önce bir ortalik toparlamam lazim ondan sonrada kahvalti hazirlamam.12 de cikicaz evden.
bi kalkarsın bütün işleri bitirirsin canım dert etmeee....
kız sen lokmnla konuşmaktan mı uyumuyorsuuun....ah aaaahhh insan sevince gözü hiçbişey görmez zaten ne uyku ne bi şeyy....
banada göndermiş kim ki?
bana da göndermiş tanımıyorum ki bende ....
kızlarrrrr sallanıyoruz bi yerde depremmi oldu neetti bayaa hissettik 6. kat yüksekteyiz burda

geçmiş olsun canım yaaa..................sallandı mı bi daha...

nerde bu kızlar yaa..doğaaa ikimiz nöbetçiyiz heralde..bende birazdan atarım kendimi dışarı valllaaa...

doğa ucuz biletlerden alıp ist .gel ekimde pazarları gezdiririm sanaaa....

yihhhuuuu..bütün takım beniiim......yazarımda yazarııım...:119::119::119::119::119::119::119::119:
bu da gülüme gelsiiin......:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:lokman ilen güllüüüüüüüüü
oooh yandaaannnnn......:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
haydi hep birlikteee....:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
kafayı yidiiim....gelin artııık....

Son düzenleme:
doğa ucuz biletlerden alıp ist .gel ekimde pazarları gezdiririm sanaaa....

bu sene zor gibi izinlerimiz denk gelmiyor belki 3-4 gün mersine gideriz

ahh keşke safişim tabanı yanık gibi gezerdik senle kucagımızda ayşelerle

kız helebi dur sakin ol kendine gel
ben yemege kaçar

bu sene zor gibi izinlerimiz denk gelmiyor belki 3-4 gün mersine gideriz

ahh keşke safişim tabanı yanık gibi gezerdik senle kucagımızda ayşelerle

mersin de güzel ama olsun oraya gidersiniz....

ayşeler de var dimiii...alır gezerdik valla ne güzeeel...
:131:

evet canıım...incelmişim kııız.............

kız sen lokmnla konuşmaktan mı uyumuyorsuuun....ah aaaahhh insan sevince gözü hiçbişey görmez zaten ne uyku ne bi şeyy....

ay ne guzel safisim, insallah daha fazlaaa incelirsin/inceliriz

evet safisim ya, lokmanla konusmaktan uyuyamiyorum..son iki gundurde saatlerce konusuyoruz..konustuklarimiz beynimde donup duruyor..o kesin horlaya horlaya uyuyordur..bense yatakta donup duruyorumm..dun 5 saat uyudum bugun 3 saat :78::78::78:

bende burdayim safisim seni yalniz birakirmiyim hiccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…