Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlarım merhaba.Ne güzel muhabbet etmişsiniz ben katılamadım yoğunluktan ama,maşallah size,yerim ben sizi Keyifler yerinde mi kainattaki kilolu bayanların en güzelleri

hayırlı olur kız belki sonu...uyuma daha iyiii....

safisim ben o soruya cvp vermedimmi:26: ben cvp verdim saniyordum..:78::78:
yok safisim istanbula gelmiyoruz..bu yil buyuk ihtimal tek ankaradayiz..malum ramazanda tam gelmis oluyor..fazla gezemeyiz herhalde..
tamam canım belki ben görmemişimdir....

bende burdayim safisim seni yalniz birakirmiyim hiccc

hoşgeldiiiiiiiiiin.................

Merkez üssü Elazığ İçme olan 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 10.34'de meydana gelen deprem, Diyarbakır, Tunceli ve Malatya çevresinde de hissedildi.Ayrıntılar geliyor...
gazeteeee

allah buyuklerinden korusun ben 17 agustos depremini ve duzce depremini yasadim cok kotuydu allah kimseye yasatmasin

Slm kizlar nasilsiniz ben bugun daha iyiyim cok sukur.Dun gece aglamaktan gozlerim sismis hala yaniyor.Sabah kizim uyaninca esime verdim gidin ben uyuyacam dedim.Kahvalti hazirlamis.Salona geldim ki kizima kahvaltisini yaptiriyor.Neyse..Beni bu kadar uzdu acisini cikaracam ama...
Regl olunca rahatladim sabah tartida hafif oynama hissettim.Ins artik kilolar daha cabuk gidecek

canım zaten seninle anlaşmalı burdaydım geçici olarak ayrılanlar geldiğinde ben takımdan çıkacaktım o şekilde konuşmuştuk ben 1 aydan fazla olmayacağım ama siz bana göre değil takıma göre plan yapın benim yüzümden kimse zor durumda kalmasın ben geldiğimde boş yer olursa takıma katılırım yoksada hepinizin canı sağ olsun yine size selam verir konuşur yazarım takımda olmasamda olurmu tatlım

selaaam...nerelerdesin neev......
Bugün çok yoğun bir gündü canım benim.Önce okula gittim saat 12'ye kadar.Sonra eve geldim,dururken elektirik kesildi.Ben de elektirikler gitti sandım,meğer otomatik ödeme talimatında hatalı numara verilmiş,ödenmeyince kesmişler tabi.Gittim onu açtırdım,geldim,ortalığı topladım derken bu saat oldu.
sekerlerr bennde geldim...nevcim sende hos geldin canim...altta adini goruyordum ama senden ses cikmayinca yogunsun diye dusundum...sen nasilsin canim
Bugün bi garip hız ve yoğunlukla geçti prensesim,aklımdasın.
allah buyuklerinden korusun ben 17 agustos depremini ve duzce depremini yasadim cok kotuydu allah kimseye yasatmasin
Ganfed'im ben de Gölcük'te yaşadım 17 ağustosu,hala düşündükçe o günlerin kabusuna dönerim.Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın.
Sabır canım sabır...
]

Iyi aksamlar sekerlerrr,
Ben isten eve geliyordim yoldayken babam atadi ve dedi streetdance gelecekmisin. Gitmeye niyetim yoktu arkadan benim kucuk prensimin sesi gelince ablacommm geelll niye yorgunlugu unuttun onu dansa goturdum. Sonra eve geldim salatami hazirladim yuruyusumu yaptim dusumu aldim simdide mutfakta yarin icin birseyler hazirlicam yarin misafir gelecekmis.. Okadar cok misafir geliyorki kizlar bize eriniyorum artik haftasonunu bekleyemedilermi dedim tabi annem ayipppp kizim Allah misafir gelen eve bereket yagdirir dedi sustum siz neler yaptiniz.. Takim cok sessiz kalmis ben ciktigimdan beri

Ya canım ben de durmadan gelen misafirden deli olurum Allah affetsin;insanın kendiyle bazen başbaşa kalması gerektiğini anlayamayan zihniyetten.Allah rızası için yapıyoruz işte,misafire hizmet çok sevapmış.

Son düzenleme:
22 haziran tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=13
SAFERAN=5
JULİA=4
DOĞA3=14
AZERİKIZI=15
GANFED=30
NEV81=13
İPEKYOL51=1
ANŞAA=4

kızlarrrrr sallanıyoruz bi yerde depremmi oldu neetti bayaa hissettik 6. kat yüksekteyiz burda
nedesin sen yakınız depremi hissettiğine göreeee:))yakında birileri olunca mutlu oluyotum da ben yaa....gurbettt gurbettt iştee...
oohhh sefan olsun vallaaa....
ne güsel heycanlardır bunlarrr senin yerine ben heycanlanıyorum valaaa....
amin yarrabim sana emanetizzz....
bende gezmek istiyom bende tatil istiyooooom ühü ühü ama gidemiyecem

ben eylüle kadar sabırla bekliycem tatil olmazsaaaa olmazzzzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…