hayırlı olur kız belki sonu...uyuma daha iyiii....
ay ne guzel safisim, insallah daha fazlaaa incelirsin/inceliriz
evet safisim ya, lokmanla konusmaktan uyuyamiyorum..son iki gundurde saatlerce konusuyoruz..konustuklarimiz beynimde donup duruyor..o kesin horlaya horlaya uyuyordur..bense yatakta donup duruyorumm..dun 5 saat uyudum bugun 3 saat :78::78::78:
tamam canım belki ben görmemişimdir....
safisim ben o soruya cvp vermedimmi:26: ben cvp verdim saniyordum..:78::78:
yok safisim istanbula gelmiyoruz..bu yil buyuk ihtimal tek ankaradayiz..malum ramazanda tam gelmis oluyor..fazla gezemeyiz herhalde..
bende burdayim safisim seni yalniz birakirmiyim hiccc
Canlarım merhaba.Ne güzel muhabbet etmişsiniz ben katılamadım yoğunluktan ama,maşallah size,yerim ben siziKeyifler yerinde mi kainattaki kilolu bayanların en güzelleri
bende bilmiyorum azericim, ortak arkadaslar var diye kabul ettim..bende ganfed sandim, onun adi yazmiyor ya facete, o dur diye dusunmustum :26::26::26:
Merkez üssü Elazığ İçme olan 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 10.34'de meydana gelen deprem, Diyarbakır, Tunceli ve Malatya çevresinde de hissedildi.Ayrıntılar geliyor...
gazeteeee
canim o ben degilim ben zaten onceden arkadasligi kabul etmistimatin yabancilari attin basiniza bela olmasinlar:))
uzuldum canim..ama senin adina tatile gidecegin icinde sevindim...nevim bir yol bulunur demis ama bence strese girmene gerek yok..tatilde insan unutur felan..ne sen zor durumda kal bu yonde nede biz canim...ama donus tarihin bellimi canim??bizde ona gore yerini bos tutariz..
Bugün çok yoğun bir gündü canım benim.Önce okula gittim saat 12'ye kadar.Sonra eve geldim,dururken elektirik kesildi.Ben de elektirikler gitti sandım,meğer otomatik ödeme talimatında hatalı numara verilmiş,ödenmeyince kesmişler tabi.Gittim onu açtırdım,geldim,ortalığı topladım derken bu saat oldu.selaaam...nerelerdesin neev......
Bugün bi garip hız ve yoğunlukla geçti prensesim,aklımdasın.sekerlerr bennde geldim...nevcim sende hos geldin canim...altta adini goruyordum ama senden ses cikmayinca yogunsun diye dusundum...sen nasilsin canim
Ganfed'im ben de Gölcük'te yaşadım 17 ağustosu,hala düşündükçe o günlerin kabusuna dönerim.Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın.allah buyuklerinden korusun ben 17 agustos depremini ve duzce depremini yasadim cok kotuydu allah kimseye yasatmasin
Sabır canım sabır...Slm kizlar nasilsiniz ben bugun daha iyiyim cok sukur.Dun gece aglamaktan gozlerim sismis hala yaniyor.Sabah kizim uyaninca esime verdim gidin ben uyuyacam dedim.Kahvalti hazirlamis.Salona geldim ki kizima kahvaltisini yaptiriyor.Neyse..Beni bu kadar uzdu acisini cikaracam ama...
Regl olunca rahatladim sabah tartida hafif oynama hissettim.Ins artik kilolar daha cabuk gidecek
Ya canım ben de durmadan gelen misafirden deli olurum Allah affetsin;insanın kendiyle bazen başbaşa kalması gerektiğini anlayamayan zihniyetten.Allah rızası için yapıyoruz işte,misafire hizmet çok sevapmış.Iyi aksamlar sekerlerrr,
Ben isten eve geliyordim yoldayken babam atadi ve dedi streetdance gelecekmisin. Gitmeye niyetim yoktu arkadan benim kucuk prensimin sesi gelince ablacommm geelll niye yorgunlugu unuttun onu dansa goturdum. Sonra eve geldim salatami hazirladim yuruyusumu yaptim dusumu aldimsimdide mutfakta yarin icin birseyler hazirlicam yarin misafir gelecekmis.. Okadar cok misafir geliyorki kizlar bize eriniyorum artik haftasonunu bekleyemedilermi dedim tabi annem ayipppp kizim Allah misafir gelen eve bereket yagdirir dedi sustum siz neler yaptiniz.. Takim cok sessiz kalmis ben ciktigimdan beri
Ya sabahtan kac defadir ugruyorum kimse yok.Burayi yalniz birakmayin ya.Accik muhabbet edelim
22 haziran tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=13
SAFERAN=5
JULİA=4
DOĞA3=14
AZERİKIZI=15
GANFED=30
NEV81=13
İPEKYOL51=1
ANŞAA=4
nedesin sen yakınız depremi hissettiğine göreeee:))yakında birileri olunca mutlu oluyotum da ben yaa....gurbettt gurbettt iştee...kızlarrrrr sallanıyoruz bi yerde depremmi oldu neetti bayaa hissettik 6. kat yüksekteyiz burda
oohhh sefan olsun vallaaa....yihhhuuuu..bütün takım beniiim......yazarımda yazarııım...:119::119::119::119::119::119::119::119:
bu da gülüme gelsiiin......:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:lokman ilen güllüüüüüüüüü
oooh yandaaannnnn......:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
haydi hep birlikteee....:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
kafayı yidiiim....gelin artııık....
ne güsel heycanlardır bunlarrr senin yerine ben heycanlanıyorum valaaa....
ay ne guzel safisim, insallah daha fazlaaa incelirsin/inceliriz
evet safisim ya, lokmanla konusmaktan uyuyamiyorum..son iki gundurde saatlerce konusuyoruz..konustuklarimiz beynimde donup duruyor..o kesin horlaya horlaya uyuyordur..bense yatakta donup duruyorumm..dun 5 saat uyudum bugun 3 saat :78::78::78:
amin yarrabim sana emanetizzz....allah buyuklerinden korusun ben 17 agustos depremini ve duzce depremini yasadim cok kotuydu allah kimseye yasatmasin
bende gezmek istiyom bende tatil istiyooooom ühü ühü ama gidemiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?