Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim perşembe eksik kalmış eklenmemiş ben bildirim yapmıştım ama neyse birinci olmuşuz tebrikler kasirgalar tam gaz devam

Gecmiş olsun kuzum dikkat et kendine.

saol Efser ablam

Yazın da grip hiç çekilmez heee. Geçmiş olsun canımmm. Bol su tüket. spor da yapma şimdilik...
Menün de güzel datlımm

saol canım teşekkürler menüye dikkat etmeye çalışcam belki biraz meyve ağırlık veririm ama belki

saol patroncum teşekkürler ama bu hafta olmaz sanırım hastayım çünküm bugün yapmadım mesela spor ateşim vardı belki yarın yaparım iyi olursam

Tuvalet eğitimiyle ilgili birşey sormuşt bugün bir hatun. Kimdi o ?
Bendim kuzum.
Benomde totom yer gormuyor.
Oglum uyudugu zaman haric.
Yemek temizlik cis temizle oglumun cisini gozle
Spor cok yoruluyorum 2gundur ha camasir ve utu de var

Fırtınalar 3 oldu 3
Ahu060812 oymak başımız uzun yol şoförlüğünde...
Ben malum hastalım mastalık
Nefs yeni döndü tatilden. Haftaya listeleri sallar
60kiloyum anca işten gelirken yapabiliyor
Antepia27 bu hafta aynen devam
Bonus um aytanem senden de telafi bekliyorum bu hafta
@Portakal Sulu Ordek iyisin ama az dahaa
@eflalim bak orda bir sürü 0 görüyorum gözlerim dönüyor sivaslımm
White Lily bu hafta spor yapmam dedmiştin de seni bi dürtecem yarın haberin ola
kelebekolacam haftaya güzel giriş yapıp sonunu getirmemişin be daktırım
GunesinKizi35 hey maşallah... Yürü be yavrum kim tutar senii
roxen2303 de tamamdır
evet hatunlar bu hafta herkesten ekstra çaba bekliyorum. GunesinKizi35 hariç.

nasıl dürtecen

Bendim kuzum.
Benomde totom yer gormuyor.
Oglum uyudugu zaman haric.
Yemek temizlik cis temizle oglumun cisini gozle
Spor cok yoruluyorum 2gundur ha camasir ve utu de var
Öncelikle sana boolca sabır diliyorummm...
Erkek çocukları oyuna daha meraklı gibi... Çeşitli oyunlar bu konuda yardımcı olacaktır. Mesela ufak kardeşim için tuvalet çizelgesi yapmıştık kendisiyle beraber. Tuvaletini her yaptığında o çizelgeye bir gülen yüz sticker ı yapıştırdık. Her 5 gülen yüze de bir ufak ödül koymuştuk...Bu tarz bişey yapabilirsin...
Ortalığa kaçırdığında asla yüzümüzü asmıyoruz bu da önemli. Hissettirme sinirlensen bile
Bi de büyüdüğünü abi olduğunu vurgulamak önemli. "Büyüyen insanlar çişleri gelince tuvalete yaparlar. Sen de artık büyüdün. Hadi gel tuvaleti kullanalım..." gibi
Sevdiği iç çamaşırları beraber almak da iş görür.

Iyi geceler GunesinKizi35 canim cok sagol bi de gecmis olsun Nefs hosgeldin odemdir canim o merak etme

Menum igdedali
10.30
Sabh 2 dilim tt ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta domates saltalik 2 kasik borulce saltasi 1 ceviz

Ogle aksam
16.0
8 yk nohut yemegi 2 bardak ayran salata

18.30
Ara 2 incir
Spor burn it up

kuzum bende 1.5 yaşında öğrenmişim senin kadar derinlemesine bilmem ama anasınıfı öğretmeniyim biliyorsun bende kendimin anal-oral dönem arası bir yerde kaldığımı düşünüyorum

kuzum bende 1.5 yaşında öğrenmişim senin kadar derinlemesine bilmem ama anasınıfı öğretmeniyim biliyorsun bende kendimin anal-oral dönem arası bir yerde kaldığımı düşünüyorum
Ben de 2 yaşındaymışım... Ne akıllı çocuklarmışız yahu

igdedali birde sana bir şey soracağım canım benim velilerimin genelde sorduğu soru bu genelde çocukların kardeşleri için soruyorlar ama tuvalet eğitimini lazımlıkla vermek doğru mu ? ben buna karşı bir insanım daha çok tuvalete takılan apartlarla verilmesini öneriyorum ama acaba yanlış mı yapıyorum ?

Yeni listede eksik varsa bildirin lütfen .
Triplimelek Megi canım gözümden kaçmış olabilir .... 1000 küsür mesaj okudum listeyi toparlamak için çarşambadan beri.
Kaç puandı perşembe ? bireysek dereceni değiştirirse ekleyelim canım .

Aslında bu konuda genel bi cevap vermek zor. Çocuğa göre değişir. Velilerin çocukla birlikte karar vermesi gerekir. Bazı çocuklar lazımlık seviyor ilk başta. Bazıları o dediğin aparatları. Kilit nokta zorlama olmadan zıtlaşmadan tuvalet alışkanlığı kazanmasını sağlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…