Muahahaiyi guldum canim mortim tesekkur ederim. Bastan pes etme diye yol actim sana ama bu hafta alirim anahtarini
Bende yaticam yavastan canim iyi geceler :*Senle ben varım galiba
Bende kaçar sana iyi geceler canım...
Bu zamanda en kiymetli yatirim kiz evlat arkadas kesin emin oldum tekrar bundan. Bulasik yikar yemek yapar, yetmez cekyat tamiri anten ayari dahi yapar. Yedirir icirir toplar , yaslanirsin bakar. Yemin ederim muthis bi sey ya, evlenir evlenmez kiz cocuk yapicam Rabbim izin verirse. Ilkokula baslayana kadar sıkıntı sonra kafalar rahat. Ohh ben yaticam o calissin , ben yaptim hepsini o da yapsin
Kendime yatirim diyelim
Irgat mı doguracann kendinee..
menun cok iyi canim sadece aksam biraz erken yesen daha iyiymis. Bir de chiayi tuketirken yogurt veya sut neyle tuketeceksen bir sure mesela 10 dk kadar beklet oyle tuketMerhabalar menüm
Sabah 09:00
2 yumurta az t. yağlı tavada
Kapya biber 1 tane
Domates salatalık
Az peynir 6 zeytin
2 ceviz 1 hurma
1 siyah çay
1 yeşil çay
Öğleden sonra 15:00 gibi
1y.k. chia 2 ceviz 1 gün kurusu 1 kase yoğurt karışımı
Akşam alışverişe çıkınca geç oldu malesef 20:30-21:00 gibi
Ton balıklı çoban salata
1 kase yoğurt
Dukan içeceği (sanırım 4 bardaktı)
Su: 2 lt.yatana kadar 2,5 lt. olur
Spor: bugün yok, kendimi halsiz hissediyorum
Ausencia @igdedali
Ortimcaytabagi Mortim @_SARAYCA_
Allesen onu nerden cikardin ki
kuzum bende 1.5 yaşında öğrenmişim senin kadar derinlemesine bilmem ama anasınıfı öğretmeniyim biliyorsun bende kendimin anal-oral dönem arası bir yerde kaldığımı düşünüyorum
Evet benim oglan oturmadi lazimliga.@igdedali birde sana bir şey soracağım canım benim velilerimin genelde sorduğu soru bu genelde çocukların kardeşleri için soruyorlar ama tuvalet eğitimini lazımlıkla vermek doğru mu ? ben buna karşı bir insanım daha çok tuvalete takılan apartlarla verilmesini öneriyorum ama acaba yanlış mı yapıyorum ?
Kiz bu saate kadar bu isleri mi yapiyorsun.?Bu zamanda en kiymetli yatirim kiz evlat arkadas kesin emin oldum tekrar bundan. Bulasik yikar yemek yapar, yetmez cekyat tamiri anten ayari dahi yapar. Yedirir icirir toplar , yaslanirsin bakar. Yemin ederim muthis bi sey ya, evlenir evlenmez kiz cocuk yapicam Rabbim izin verirse. Ilkokula baslayana kadar sıkıntı sonra kafalar rahat. Ohh ben yaticam o calissin , ben yaptim hepsini o da yapsin
Bende lazımlıkla öğretiyorum. Kendi evimizde annemin evinde birer tane var. Çocuğa göre değişiyor tüm teorik bilgiler aslında. Doğmadan önce asla mama vemeem diyorsun ama çocuk doymuyor mecbur veriyorsun veya emzik kesinlikle diyorsun ama veriyorsun çünkü o an çocuk için ne pratikse onu yapmak zorundasın kendin içinde. Her çocuk farklı. Bir çocukta gördüğünü genellemek yanlış oluyor. Olabildiğince en basit lazımlığı aldım ben 8 yada 7 liramı nedir. Birkaç kez lazımlıksız yapmak istedi fakat dengesini kuramadı ayakları karıncalandı:)
ya canım benim karşı çıkma sebebim şu işin açığı lazımlığa alışan çocuk bir süre sonra asla tuvalete gitmek istemiyor benim kendi yeğenim 6 yaşına kadar lazımlıktan kalkmadı sonrada inadından büyük tuvaletini yapamamaya başladı
Caytabagi caytabagi.Muahahaiyi guldum canim mortim tesekkur ederim. Bastan pes etme diye yol actim sana ama bu hafta alirim anahtarini
Bu kadar yedigime göre tartıda artı çıktı ausCiğere dönmüş hali ile de güzel menü canım :))
Afiyet olsun saraycam ... gayet güzel ... sporda ekle ...jillian demişsin gündüz ama ?
55 i görmesen hayalin aklıma geldi de
Çok geçmiş olsun canım ....
Patates varken ben ekmek yemezdim ... büyük sıkıntı değil ama :)
güzel menü tatlım
Nefsim hoş geldin gülüm ...
1 kilodan fazlası gelmeyen halanın etkisidir ... bir o kadar da yol ödemi de vardır ...
Ama 56-57 arası kilo almışsın gibi gözüküyor tatlım .
İnşalah yanılırım da yarına pufff diye söner hepsi.
15:00 te de olsa akşam çok olmuş nisa ...
Aynı öğünde ekmek bulgur börek ...
Yufka böreğe tamamen hayır diyebilip ya ekmek ya bulguru tercih etmen en doğrusu olacaktı .
Afiyet olsun triplim , barbunya gibi bakliyatları akşam hele de geç saat ise çok tüketmemek gerek .
Hala sıkıntını da okudum .... yarına düzelir umarım
kısa net güzel menü ...
Kolay gelsin işlerinde...
afiyet olsun annenin de ellerine sağlık ... tarhana bence de başlı başına bir öğün , başka bir şey yememekle doğru yapmışsın .
Afiyet olsun lily im güzel menü olmuş ... spor listesinde kal bence ... haksızlık olmaz çünkü bizden de @Lunya çıkmak istemiş :))) ikinizde kalırsanız , artık hanginiz karar değiştirip puan getirirse
modifiye 4 gün :)))
nasıl geçti roxennim ??
güzel menü olmuş
yorulmuşsundur belki kuzum ... menün çok güzel
kuş olmuş harbiden ... efserim özledim heee ... görüşemiyoruz denk gelmeiyoruz
çok değil ki gayet güzel .
hadi bakalım fatma ... tüm hafta böyle devam et.
afiyet olsun canım .... senin de gayet güzel .
tartı işin e olacak :)?
Gunaydin morticanim.Caytabagi caytabagi.
Sen suan uyurken
Totonda kelebekler gezerken ben suan yuruyusumun yarim ssatini bitirmis bulunuyorum.
Sen uyu bacim.
Bugun pazar ye ic yat.
O saate kadar yaptim o isleri :/ ev isi yapmaktan es adayimi bulamiycamKiz bu saate kadar bu isleri mi yapiyorsun.?
Esimle gorusmeye basladigimiz zamanlar.
Ariyor acamiyorum.
Mesaj atiyorum. Yemek yapiyorum.
Carsida pazarda eve alisveris yapiyorum.
Temizlik yapiyorum.
Bu arada evde 2ablam var ama isler hep bende yazin tatil doneminde.
Esim artik köle izaura diye dalga geciyordu.
Bide yaptiklarin sana tecrube oluyor ne guzel.
Evlenince zorlanmazsin
Napıyım canım koşturuyorum. Geçti canım ama bedeni uymadı değişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?