Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Irgat mı doguracann kendinee..

menun cok iyi canim sadece aksam biraz erken yesen daha iyiymis. Bir de chiayi tuketirken yogurt veya sut neyle tuketeceksen bir sure mesela 10 dk kadar beklet oyle tuket
Belki boyle yapiyosindur ama soyliyim dedim yine de. Chia kendi agirliginin 3 kati kadar su tutuyormus ve bekletilmeden tuketilirse bogazda tikanmaya yol acabiliyormus Allah korusun o nedenle uyarmak istedim

kuzum bende 1.5 yaşında öğrenmişim senin kadar derinlemesine bilmem ama anasınıfı öğretmeniyim biliyorsun bende kendimin anal-oral dönem arası bir yerde kaldığımı düşünüyorum
Allesen onu nerden cikardin ki
Freud amcayi iyi bilirim .
Suan iyi gidiyoruz bakalim.
Sen bayagi kucukmussun diyecegim de.
Bulgaristanli bi arkadasim var da onlar 1yasinda falan ogretiyorlarmis.
Oglun suan 19unda 32ayi bitmis olacak

Evet benim oglan oturmadi lazimliga.
Korkuyor yada ona farkli geliyor.
Hakli da cocuk biz oturmadigimiz icin degisik geldi

Kiz bu saate kadar bu isleri mi yapiyorsun.?
Esimle gorusmeye basladigimiz zamanlar.
Ariyor acamiyorum.
Mesaj atiyorum. Yemek yapiyorum.
Carsida pazarda eve alisveris yapiyorum.
Temizlik yapiyorum.
Bu arada evde 2ablam var ama isler hep bende yazin tatil doneminde.
Esim artik köle izaura diye dalga geciyordu.
Bide yaptiklarin sana tecrube oluyor ne guzel.
Evlenince zorlanmazsin

Bende lazımlıkla öğretiyorum. Kendi evimizde annemin evinde birer tane var. Çocuğa göre değişiyor tüm teorik bilgiler aslında. Doğmadan önce asla mama vemeem diyorsun ama çocuk doymuyor mecbur veriyorsun veya emzik kesinlikle diyorsun ama veriyorsun çünkü o an çocuk için ne pratikse onu yapmak zorundasın kendin içinde. Her çocuk farklı. Bir çocukta gördüğünü genellemek yanlış oluyor. Olabildiğince en basit lazımlığı aldım ben 8 yada 7 liramı nedir. Birkaç kez lazımlıksız yapmak istedi fakat dengesini kuramadı ayakları karıncalandı:)

Muahaha iyi guldum canim mortim tesekkur ederim. Bastan pes etme diye yol actim sana ama bu hafta alirim anahtarini
Caytabagi caytabagi.
Sen suan uyurken
Totonda kelebekler gezerken ben suan yuruyusumun yarim ssatini bitirmis bulunuyorum.
Sen uyu bacim.
Bugun pazar ye ic yat.

Bu kadar yedigime göre tartıda artı çıktı aus halanın marifetbende seni özledim

Caytabagi caytabagi.
Sen suan uyurken
Totonda kelebekler gezerken ben suan yuruyusumun yarim ssatini bitirmis bulunuyorum.
Sen uyu bacim.
Bugun pazar ye ic yat.
Gunaydin morticanim. Ben de uyanali 1 saat oldu. Serinlikte ufak bahce toparladim hareket ettim yani. Pazar gunu bizim buralarda detoks gunu olarak kutlanir. Aziz bagirsakorsun ruhuna degsin diye pek yenilip icilmez

O saate kadar yaptim o isleri :/ ev isi yapmaktan es adayimi bulamiycam gercekten tam kole izaura durumu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…