Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Antepia27 puanlara baktım da aynı vücut ölçüsü gibi maşallah iki 90 bir 60 iki 90

Çok tatlısın canım nerdenaklina deldi

Yaa menim HC kizim yok 4erkegin arkasından. Hala koşturuyorum
İnşallah gönlünce olur
Ogluslarim pek yrd değil genelde istemem stedigim zamanda yrd ederler

Gunaydin morticanim. Ben de uyanali 1 saat oldu. Serinlikte ufak bahce toparladim hareket ettim yani. Pazar gunu bizim buralarda detoks gunu olarak kutlanir. Aziz bagirsakorsun ruhuna degsin diye pek yenilip icilmez

Çok tatlısın canım nerdenaklina deldi

Yaa menim HC kizim yok 4erkegin arkasından. Hala koşturuyorum
İnşallah gönlünce olur
Ogluslarim pek yrd değil genelde istemem stedigim zamanda yrd ederler
Abla bizde de 3 kız 1 erkek var anama bi faydamız dokunmaz. Okul okuyorusunuz dersinize bakın der her işe kendi koşturur. Sabah çıkar akşam gelirdim eve. sıcak yemeğim önümde. 2 kız dışarıdayız şimdi. Ben Sivas'ta diğeri Tokat'ta... Evde olanda sabahtan akşama dersanede. Geçen ufak oğlanla konuşuyorum. Abla merak etmeyin ben yardım ediyorum anneme diyor Kız çocuğu daha hayırlı diyen caytabagi benim gibi kız çocuğun olursa sorarım sana. 7 yıl olacak evden uzağım

saol kaptan teşekkürler bu arada Antalya'da yazlık mı var?

Babam var canım ...
Annemin vefatından sonra tası toprağı topladı buraya taşıdı ...aslen Antalya ile hiç bi bağlantımız da yok :)

Bu kadar yedigime göre tartıda artı çıktı aus halanın marifetbende seni özledim

Artı dedin özlem duygum toroslara kaçtı birden

Hadi bakalım canım o 3 gün gezi planını okudum ... atlatırsan alnının akıyla neden olmasın 62 ler

Kaldı 30 sayfa 281 mesaj sonra devam ederim evi topluyum

Gelem yardım edem miiiii dün gece benim boğulduğum kadar kimse boğulamaz

Caz müzik te mi yasak

Yassah bacım yassahhhh

yok canım biliyorum tatilde olduğunu sorun değil.

Hatırlatayım dedim fulya malum dönene kadar 2 hafta daha var ... herkes bi 3-4 kilo daha verir

valla motivasyonum yüksek gözlemeden sonra çektiğim eziyet yaradı bana kaçamak yapmayacağıma inanıyorum inşallah kendime mahcup olmam
Canım kendim sana guvenuyorum

Ona tontiş değil tombalak desek daha doğru olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…