Geç oldu cevap ama hiç bilgim yok canım, yüzme bilmediğim için :)Nego fidan yazıcıoğlunun havuzundan haberin var mı açık mı orası ?
Bu zamanda en kiymetli yatirim kiz evlat arkadas kesin emin oldum tekrar bundan. Bulasik yikar yemek yapar, yetmez cekyat tamiri anten ayari dahi yapar. Yedirir icirir toplar , yaslanirsin bakar. Yemin ederim muthis bi sey ya, evlenir evlenmez kiz cocuk yapicam Rabbim izin verirse. Ilkokula baslayana kadar sıkıntı sonra kafalar rahat. Ohh ben yaticam o calissin , ben yaptim hepsini o da yapsin
Günaydınlar, dün piknikteydim giremedim. Geçmişe dalayım azcık
Günaydın Musmutlu pazarlar herkese
Artık gece asla meyve yemeyeceğim
Ayrıca 2 gündür wc sıkıntım var
Gunaydin morticanim.Ben de uyanali 1 saat oldu. Serinlikte ufak bahce toparladim hareket ettim yani. Pazar gunu bizim buralarda detoks gunu olarak kutlanir. Aziz bagirsakorsun ruhuna degsin diye pek yenilip icilmez
Abla bizde de 3 kız 1 erkek var anama bi faydamız dokunmaz. Okul okuyorusunuz dersinize bakın der her işe kendi koşturur. Sabah çıkar akşam gelirdim eve. sıcak yemeğim önümde. 2 kız dışarıdayız şimdi. Ben Sivas'ta diğeri Tokat'ta... Evde olanda sabahtan akşama dersanede. Geçen ufak oğlanla konuşuyorum. Abla merak etmeyin ben yardım ediyorum anneme diyorÇok tatlısın canım nerdenaklina deldi
Yaa menim HC kizim yok 4erkegin arkasından. Hala koşturuyorum
İnşallah gönlünce olur
Ogluslarim pek yrd değil genelde istemem stedigim zamanda yrd ederler
Sen gelmeye 50 yaparız biz onuKaldı 30 sayfa 281 mesajsonra devam ederim evi topluyum
Caz müzik te mi yasakBir pazar günaydını bırakayım şurayaaa
Canlarıma selamlar ... keyifli cızsız cozsuz cazsız pazarlar
1.SAYFADAKİ TABLO GÜNCELLEMESİNİ MÜSADENİZLE TATİL DÖNÜŞÜ YAPACAĞIM .
BU MESAJLA BERABER HERKESE İLETMİŞ OLAYIM .
HEDEF/BAŞLANGIÇ KİLO HATANIZI DÜZELTİRİM ŞİMDİ
saol kaptan teşekkürler bu arada Antalya'da yazlık mı var?
Bu kadar yedigime göre tartıda artı çıktı aushalanın marifet bende seni özledim
Ausencia nasıl alıntı yaptıysam böyle oldu
Tarti duzeldı kaptanım cuma günü derdi neyDi bilmiyorum dün 63.5 bu sabah 63.3 gösterdi sağolsun inşallah bu cumaya şöyle bir 62.8 çok mutlu eder beni
Kaldı 30 sayfa 281 mesajsonra devam ederim evi topluyum
Caz müzik te mi yasak
yok canım biliyorum tatilde olduğunu sorun değil.
valla motivasyonum yüksek gözlemeden sonra çektiğim eziyet yaradı bana kaçamak yapmayacağıma inanıyorum inşallah kendime mahcup olmamBabam var canım ...
Annemin vefatından sonra tası toprağı topladı buraya taşıdı ...aslen Antalya ile hiç bi bağlantımız da yok :)
Artı dedin özlem duygum toroslara kaçtı birden
Hadi bakalım canım o 3 gün gezi planını okudum ... atlatırsan alnının akıyla neden olmasın 62 ler
Gelem yardım edem miiiii dün gece benim boğulduğum kadar kimse boğulamaz
Yassah bacım yassahhhh
Hatırlatayım dedim fulya malum dönene kadar 2 hafta daha var ... herkes bi 3-4 kilo daha verir
Bence temkinli olmakda fayda varTon balığı ve yoğurdu aynı öğünde yemek rahatsız eder mi arkadaşlar?
Ona tontiş değil tombalak desek daha doğru olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?