- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Sarayca ben karbonsuz üç günü yapamadım:/ Acaba salıdan başlasam cumaya tartı da iyi sonuç alır mıyım dersin:)Hosgeldin. Kaptan gelene kadar sen bu arada kendini tanit istersen.
Tebrikler canim bende 55 leri ucundan gördüm umarim kaybetmeyizGün içinde de ellili rakamları görmek ucundan da olsa çok güzel bir duyguymuş
Sarayca ben karbonsuz üç günü yapamadım:/ Acaba salıdan başlasam cumaya tartı da iyi sonuç alır mıyım dersin:)
İnşallah:) Ya dün akşam yemeğini hazırladım salata yaptım ayran kendime yoğurt vs. Eşime glutensiz ekmek yaparken aklımıza ciğer yemek geldi:) Kızımda üsteleyince herşeyi bırakıp ekmeği alıp ciğere gittikTebrikler canim bende 55 leri ucundan gördüm umarim kaybetmeyiz
Geçmiş olsun datlım. Regl dönemi baş ağrısı hep mi oluyor yoksa rüyadan mı ?Selam herkese günaydın mı tünaydin mı bilemedim
Gece rüyamda hep ağladım sanki gerçek ağlamış gibi baş ağrısından ölüyorum
Zorla kahvaltı yaptım
Aha bu mesajınla tartıda kendim görümüşüm gibi sevindim 55'iTebrikler canim bende 55 leri ucundan gördüm umarim kaybetmeyiz
Aha bunu görünce de içim cıss etti... Klasik oldu senin için haftasonu cısslarıAlirsin tabi. Bende ekmek yedim. Pazar kahvaltisi accik cisli oluyor bende
Gene dedi ciğer+lavaşİnşallah:) Ya dün akşam yemeğini hazırladım salata yaptım ayran kendime yoğurt vs. Eşime glutensiz ekmek yaparken aklımıza ciğer yemek geldi:) Kızımda üsteleyince herşeyi bırakıp ekmeği alıp ciğere gittikTabi ciğeri lavaşa sarmışlar yani olacak şey değil yedim işte mecburen yani öyle işte
Balım sen sağlığını düşün... Tekrar geçmiş olsunn. Özletme arada cee ee yap ama
Baklagiller accık sıkıntılı ama ölçülü yiyebilirsin... 1 ufak kase mesela. Yanına bol yoğurt ve salatanı eklersen miss gibi öğün olur
Bir tam yedim. YaaGene dedi ciğer+lavaşBu hafta karbonsuz devam et bakalım. Çok abartmadıysan Cuma'ya farkeder meraklanma
Sag gosterip sol vurmak gibi olmusGeçmiş olsun datlım. Regl dönemi baş ağrısı hep mi oluyor yoksa rüyadan mı ?
Aha bu mesajınla tartıda kendim görümüşüm gibi sevindim 55'i
Aha bunu görünce de içim cıss etti... Klasik oldu senin için haftasonu cıssları
Gene dedi ciğer+lavaşBu hafta karbonsuz devam et bakalım. Çok abartmadıysan Cuma'ya farkeder meraklanma
Baklagiller accık sıkıntılı ama ölçülü yiyebilirsin... 1 ufak kase mesela. Yanına bol yoğurt ve salatanı eklersen miss gibi öğün olur
E bunu neden söylemiyorsunBir tam yedim. Yaayedik yine sopayı hee Ama tartı iyi gösterdi bu sabah iğde
Vur tabii kaptan yok ya sağlı sollu vurSag gosterip sol vurmak gibi olmus
Yazdım aslında gün içinde ellili rakamları görmek diyeE bunu neden söylemiyorsun
Vur tabii kaptan yok ya sağlı sollu vur
demek kii bir de lavaş olmasaydııYazdım aslında gün içinde ellili rakamları görmek diyeSabah 59.1 di.
Yok kuzu cis dediysem tb ekmegi ve 2 lk bal yani fazla olanE bunu neden söylemiyorsun
Vur tabii kaptan yok ya sağlı sollu vur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?