Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol canım bende klasik aglayinca hep ağrır hem de geri ağlatacak şekilde ama rüyamda ağladım kalktığımda gerçekten de ağlamışım daha yeni yeni gözümü açtım
Rüyalar benim de sıkıntım. Gecede 3-4 rüya görüyorum rahat... Bazen uyanınca kafam şişmiş oluyor üst üste 3 tane Hint filmi izlemişim gibi. Bizim psikologlar bunu depresyon belirtisi olarak görüyorlar ama ben kiiim depresyon kim. Hele de bu aralar

Kızçeler menümü bildireyimmm. Bugün pek bişey istemedi canım. Menüm ondan az gelebilir ama açlık çekmedim... Accık tatsızım ondan ellam. Akşama arkaaşlarıma gidecem gece gelmem büyük ihtimal. Gözüm arkada kalmasın birbirinize mukayyet olun olar mı ?
Kahvaltı(10:00)
yarım muz+3 cevizle meyveli yoğurt

Akşam(şimdi yiyecem)
kıymalı menemen
ayran

Su: 3 lt bugün

İçeceklerim: dukan birası, 1 bardak hibisküs şerbeti, şekersiz kahve
Spor:
90 dk yürüyüş= 180
40 dk pilates=120
30 dk bölgesel egzersiz=90
Toplam= 390 Ausencia

Bende öyleyim uyanıyorum bazen devamını görüyorum rüyanın offf fena etkiliyor ya bu yüzden sevmiyorum uyumayı

Bende öyleyim uyanıyorum bazen devamını görüyorum rüyanın offf fena etkiliyor ya bu yüzden sevmiyorum uyumayı
Kabus mu görüyorsun triplim? Bu bilinçaltı harbiden önemli. Okulu uzattığım dönem sürekli kaçırıldığımı görüyordum. Şunu da söyliyim okul bitmeyecek gibiydi. Hocanın tekiyle takıştık kadını dövmem an meselesiydi... Sırf ailemi düşündüğümden odasına dalıp kötü şeyler yapmıyordum. Yoksa okul filan gözümde değildi artık... Neysem rüyamda sürekli tanımadığım adamlar tarafından kaçırılıyordum. Bazen şiddet görüyordum ama ne yapıp edip ellerinden kurtuluyordum. Bi arkadaşım bu bilinç altı ve rüya yorumu üzerine eğitim almıştı. Ona sordum. Okul durumuna yormuştu bitirince bitecek rüyaların dedi. Harbiden de 1 senedir o tarz bir rüya görmedim...

ben de kalkıp iş yapayım. bir sürü işim var. sil süpür, makine tut, toz al, bulaşık yıka, yemek yap, balkonu sil, çamaşır.......... liste uzayıp gider. geç bile kaldım. hadi bana kolay gelsin
Kuzum sen ailenle kalmiyor musun?

Seninde fenaymis neyseki atlatmissin. Ya ben genelde ağlıyorum hep ruyalarimda ne gördüğümü tam net hatırlamam ama hep ağlarim: (
Hep sevdiklerimi kötü görürüm parçalanmış falan düşün artık: (
Baş ağrısı çok fazla yaşarım normal zamanda da bunun için çok doktora gittim ama sonuç psikolojik ona da gittim hiç bişey yok. Kaybetme korkusundan dolayı dendi en sonunda.

Evet olabilir... Uyumadan önce duş alıp güzel rahatlatıcı müzikler dinleyebilirsin. Ya da mesela huzur verecek, aksiyonlu falan olmayan kitaplar okuyabilirsin

Menü bildirimi

Sabah 9:00
İki yumurtayla salata soğan isot karabiber kekik
Bir kepekli ekmek
Bir üçgen peynir
Siyah çay

Öğle 13:30
Közlenmiş patlıcan salatası yoğurt

Akşam
Yarım tavuk butu
Yarım Közlenmiş domates
Yarım közlenmiş biber
İki kaşık domatesli pirinç pilavı. Eşim yapmıştı pilavı neden yemiyorsun diye trip attı o yüzden yedim:))

Su 2 lt

Tebrikler canim bende 55 leri ucundan gördüm umarim kaybetmeyiz
Yaaa cokkk sevindim canım...
Sıkı tutt bırakma...
Bende azcık inmeye basladim şükür :)
Yazdım aslında gün içinde ellili rakamları görmek diye Sabah 59.1 di.
Maşallah canım senin metan hızlı galiba hemen inmeye basladinn..
Devamm..
Teşekkür ederim canım biraz daha iyi gibiyim...
Tatlım geçmiş olsun...

Dün lavaş bugün pirinç pilavı yeter daa

inşallah

geçmiş olsun canım. Allah hayra çıkarsın

iyi eğlenceler nefsim
Teşekkürler canım....
Canım o ilaçtan olmuştur kesinlikle

Ben yiyorum bulgur karataycı olarak. Yemeye de devam edicem eskiler bulgur pilavı bol tereyağ ile beslenmiş, taş gibiler. Şimdi ko nesile bak birde
Evetttt canım ilacın etkisi geçiyor yavaş yavaş halam geldi
Napıyım canım koşturuyorum. Geçti canım ama bedeni uymadı değişti :)
Taamm da bunu merak ediyordum bedeni oldumu diyee : : :
Yahuuu desene ne dedi nasıl tepki verdii

@Makbule007
Canim bizde ilk evlendigimiz aylardayiz.
Ben kek borek falan yapmayi bilmiyorum.
Esim biliyor o yapiyor vs.
Ispanakli borek yapti bi gun.
Cokta guzel olmustu.
Tabi ben bunu yapmayi da bilmiyordum o zamanlar.
Bi gun ruyamda esim ispanakli borek yapiyor ama baskasina.
Ben sabah esime kiziyorum kkime yaptin boregi diye.
Esini cok cok seviyorsun sanirim.
Bi gun bu mutlulugum bozulur diye bi korku mu var icinde?
Bn bu yuzden goruyordum ruyami.
Artik oyle duaunceleri attim kafamdan ruya falan kalmadi.
Kitap okuyorum bol bol iyi geliyor.

Yemesen eş trip atar
Yersenn kaptanlarr trip atar

Tesekkurler arkadaslar hosbuldum

Geçmiş olsun canım

Şükür

Hoş geldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…