Rüyalar benim de sıkıntım. Gecede 3-4 rüya görüyorum rahat... Bazen uyanınca kafam şişmiş oluyor üst üste 3 tane Hint filmi izlemişim gibi. Bizim psikologlar bunu depresyon belirtisi olarak görüyorlar ama ben kiiim depresyon kim. Hele de bu aralarSağol canım bende klasik aglayinca hep ağrır hem de geri ağlatacak şekilde ama rüyamda ağladım kalktığımda gerçekten de ağlamışım daha yeni yeni gözümü açtım
Teşekkür ederim canım biraz daha iyi gibiyim...Gecmis olsun canim simdi nasilsin
Bende öyleyim uyanıyorum bazen devamını görüyorum rüyanınRüyalar benim de sıkıntım. Gecede 3-4 rüya görüyorum rahat... Bazen uyanınca kafam şişmiş oluyor üst üste 3 tane Hint filmi izlemişim gibi. Bizim psikologlar bunu depresyon belirtisi olarak görüyorlar ama ben kiiim depresyon kim. Hele de bu aralar
Sağol canım amin inşallahinşallah
geçmiş olsun canım. Allah hayra çıkarsın
iyi eğlenceler nefsim
Ben gerçekten iyi değilimIyi tatiller ahucum
Kabus mu görüyorsun triplim? Bu bilinçaltı harbiden önemli. Okulu uzattığım dönem sürekli kaçırıldığımı görüyordum. Şunu da söyliyim okul bitmeyecek gibiydi. Hocanın tekiyle takıştık kadını dövmem an meselesiydi... Sırf ailemi düşündüğümden odasına dalıp kötü şeyler yapmıyordum. Yoksa okul filan gözümde değildi artık...Bende öyleyim uyanıyorum bazen devamını görüyorum rüyanınofff fena etkiliyor ya bu yüzden sevmiyorum uyumayı
Kuzum sen ailenle kalmiyor musun?ben de kalkıp iş yapayım. bir sürü işim var. sil süpür, makine tut, toz al, bulaşık yıka, yemek yap, balkonu sil, çamaşır.......... liste uzayıp gider. geç bile kaldım. hadi bana kolay gelsin
Seninde fenaymis neyseki atlatmissin. Ya ben genelde ağlıyorum hep ruyalarimda ne gördüğümü tam net hatırlamam ama hep ağlarim: (Kabus mu görüyorsun triplim? Bu bilinçaltı harbiden önemli. Okulu uzattığım dönem sürekli kaçırıldığımı görüyordum. Şunu da söyliyim okul bitmeyecek gibiydi. Hocanın tekiyle takıştık kadını dövmem an meselesiydi... Sırf ailemi düşündüğümden odasına dalıp kötü şeyler yapmıyordum. Yoksa okul filan gözümde değildi artık...Neysem rüyamda sürekli tanımadığım adamlar tarafından kaçırılıyordum. Bazen şiddet görüyordum ama ne yapıp edip ellerinden kurtuluyordum. Bi arkadaşım bu bilinç altı ve rüya yorumu üzerine eğitim almıştı. Ona sordum. Okul durumuna yormuştu bitirince bitecek rüyaların dedi. Harbiden de 1 senedir o tarz bir rüya görmedim...
Evet olabilir... Uyumadan önce duş alıp güzel rahatlatıcı müzikler dinleyebilirsin. Ya da mesela huzur verecek, aksiyonlu falan olmayan kitaplar okuyabilirsinSeninde fenaymis neyseki atlatmissin. Ya ben genelde ağlıyorum hep ruyalarimda ne gördüğümü tam net hatırlamam ama hep ağlarim: (
Hep sevdiklerimi kötü görürüm parçalanmış falan düşün artık: (
Baş ağrısı çok fazla yaşarım normal zamanda da bunun için çok doktora gittim ama sonuç psikolojik ona da gittim hiç bişey yok. Kaybetme korkusundan dolayı dendi en sonunda.
Koy tavuklu Pirinc pilavi da yapmistim.Aksam ye daha faydali olur yanina da pirinc pilavi biraz da tursu off beee
Yaaa cokkk sevindim canım...Tebrikler canim bende 55 leri ucundan gördüm umarim kaybetmeyiz
Maşallah canım senin metan hızlı galiba hemen inmeye basladinn..Yazdım aslında gün içinde ellili rakamları görmek diyeSabah 59.1 di.
Tatlım geçmiş olsun...Teşekkür ederim canım biraz daha iyi gibiyim...
Sağol canım amin inşallah
Ben gerçekten iyi değilim3 defa okuduktan sonra anladım ahucumun lahmacun olmadığını lahmacun diye okuyup durdum
Dün lavaş bugün pirinç pilavı yeter daaMenü bildirimi
Sabah 9:00
İki yumurtayla salata soğan isot karabiber kekik
Bir kepekli ekmek
Bir üçgen peynir
Siyah çay
Öğle 13:30
Közlenmiş patlıcan salatası yoğurt
Akşam
Yarım tavuk butu
Yarım Közlenmiş domates
Yarım közlenmiş biber
İki kaşık domatesli pirinç pilavı. Eşim yapmıştı pilavı neden yemiyorsun diye trip attı o yüzden yedim:))
Su 2 lt
Teşekkürler canım....inşallah
geçmiş olsun canım. Allah hayra çıkarsın
iyi eğlenceler nefsim
Evetttt canım ilacın etkisi geçiyor yavaş yavaş halam geldiCanım o ilaçtan olmuştur kesinlikle
Ben yiyorum bulgur karataycı olarak. Yemeye de devam edicemeskiler bulgur pilavı bol tereyağ ile beslenmiş, taş gibiler. Şimdi ko nesile bak birde
Taamm da bunu merak ediyordum bedeni oldumu diyeeNapıyım canım koşturuyorum. Geçti canım ama bedeni uymadı değişti :)
Yemesen eş trip atarMenü bildirimi
Sabah 9:00
İki yumurtayla salata soğan isot karabiber kekik
Bir kepekli ekmek
Bir üçgen peynir
Siyah çay
Öğle 13:30
Közlenmiş patlıcan salatası yoğurt
Akşam
Yarım tavuk butu
Yarım Közlenmiş domates
Yarım közlenmiş biber
İki kaşık domatesli pirinç pilavı. Eşim yapmıştı pilavı neden yemiyorsun diye trip attı o yüzden yedim:))
Su 2 lt
Hoşgeldiniz
Geçmiş olsun canım
Şükür
Hoş geldin aramıza
Hoşgeldiniz :)
Hoşgeldiniz... Bendeniz naçizane kaptan yardımcısı... Kaptanımız tatilde ancak görünce hemmen dönüş yapar sizeAusencia
10 yaprak sarma çok karbon dolu olmamış mı akşam için ? Erken saatte yediğin için ve de emzirme durumundan yırttın hee
Menün güzel eflalim de meyve grubunu akşama bırakma derim... Kayısı hoşafını sabah içsen daha şugar olur sankim
HosgeldinizzzzTesekkurler arkadaslar hosbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?