Senin de 4 tane gelinin olcak abla, simdi gelinler düsünsün . Her birine bir odayi pay edersin ohh ev tertemiz olurÇok tatlısın canım nerdenaklina deldi
Yaa menim HC kizim yok 4erkegin arkasından. Hala koşturuyorum
İnşallah gönlünce olur
Ogluslarim pek yrd değil genelde istemem stedigim zamanda yrd ederler
Neyleyim yardim etmeyen kiz cocugunu. Ah sen benim kizim olcaktinki igdos 7dk disari koymazdim seni ehehe
Abla bizde de 3 kız 1 erkek var anama bi faydamız dokunmaz. Okul okuyorusunuz dersinize bakın der her işe kendi koşturur. Sabah çıkar akşam gelirdim eve. sıcak yemeğim önümde. 2 kız dışarıdayız şimdi. Ben Sivas'ta diğeri Tokat'ta... Evde olanda sabahtan akşama dersanede. Geçen ufak oğlanla konuşuyorum. Abla merak etmeyin ben yardım ediyorum anneme diyorKız çocuğu daha hayırlı diyen caytabagi benim gibi kız çocuğun olursa sorarım sana. 7 yıl olacak evden uzağım
O biraz zor be gülümNeyleyim yardim etmeyen kiz cocugunu. Ah sen benim kizim olcaktinki igdos 7dk disari koymazdim seni ehehe
Yemesen iyi olur ama illa yiyecem dersen erken saatte ye bari
Ev isi de pek iyi bi sey degil en iyisi boylesi bosverO biraz zor be gülüm
Bana da batıyor böyle olması ama napalım... 1-2 seneye atamam olursa aile olarak toplanacaz o zaman bir işe yararım inşallah
Aksam ye daha faydali olur yanina da pirinc pilavi biraz da tursu off beee
Gecmis olsun canim simdi nasilsinSelam herkese günaydın mı tünaydin mı bilemedim
Gece rüyamda hep ağladım sanki gerçek ağlamış gibi baş ağrısından ölüyorum
Zorla kahvaltı yaptım
HoşgeldinizADINIZ:Nar_cicegim
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:175
KİLONUZ:73
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:aksamlari yenen abur cuburlar
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:daha kaliteli bir yasam icin
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: kucuk bir kizim var. Spor yapmayi seviyorum fakat motivasyona ihtiyacim var
Herkese ve kendime basarilar diliyorum
Geçmiş olsun canım
Şükür
Hoş geldin aramızaADINIZ:Nar_cicegim
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: kucuk bir kizim var. Spor yapmayi seviyorum fakat motivasyona ihtiyacim var
Hoşgeldiniz :)ADINIZ:Nar_cicegim
Sağol canım bende klasik aglayinca hep ağrır hem de geri ağlatacak şekilde ama rüyamda ağladım kalktığımda gerçekten de ağlamışım daha yeni yeni gözümü açtımGeçmiş olsun datlım. Regl dönemi baş ağrısı hep mi oluyor yoksa rüyadan mı ?
Hoşgeldiniz... Bendeniz naçizane kaptan yardımcısı... Kaptanımız tatilde ancak görünce hemmen dönüş yapar sizeADINIZ:Nar_cicegim
10 yaprak sarma çok karbon dolu olmamış mı akşam için ? Erken saatte yediğin için ve de emzirme durumundan yırttın heeSevdim bu iki öğün işini çok erken kahvaltı yapınca gün içinde çok acıkıp bisiler yeme ihtiyacı hissediyordum hep ama böyle olunca hem o istek kalmadı hemde akşam yemeği erken olduğu için baskül göz kırpıyor ama bu üç gün yoğun olacağı için muhtemelen yine uç öğün olur şunu bi atlatayım bu iki öğünün bi deneyeceğim şöyle 1 hafta falan
Menimigdedali Ausencia
Sabah 1+2/3 dilim ekmek 1 kk peynir 3 yk börülce salatası 1 yumurta 1 tk tahin pekmez 1 ceviz domates salatalık
Öğlen akşam 10 tane yaprak sarma bulgurlu 1 kaşe yoğurt
Akşama acıkırsam ya bi sütlü kahve ile 3 hurma ya da yoğurda kuru kayısı doğrar yerim ama zannetmiyorum oldukça tokum şu an
Spor leslie 3 mil 30 dk pilates spor rutini de böyle olacak bundan sonra simdiilk böyle yetsin bakalım
Menün güzel eflalim de meyve grubunu akşama bırakma derim... Kayısı hoşafını sabah içsen daha şugar olur sankim13 ağustos
Kahvaltı (9) : 1 yumurtalı sucuk, peynir, 5 zeytin, domates
Akşam ( 16 ): Tavuk, köfte ızgara, ayran, salata, şekersiz kayısı hoşafı
Su: 2 litre
İçecekler : Şekersiz çay, kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?