Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok tatlısın canım nerdenaklina deldi

Yaa menim HC kizim yok 4erkegin arkasından. Hala koşturuyorum
İnşallah gönlünce olur
Ogluslarim pek yrd değil genelde istemem stedigim zamanda yrd ederler
Senin de 4 tane gelinin olcak abla, simdi gelinler düsünsün . Her birine bir odayi pay edersin ohh ev tertemiz olur

Neyleyim yardim etmeyen kiz cocugunu. Ah sen benim kizim olcaktinki igdos 7dk disari koymazdim seni ehehe

Neyleyim yardim etmeyen kiz cocugunu. Ah sen benim kizim olcaktinki igdos 7dk disari koymazdim seni ehehe
O biraz zor be gülüm
Bana da batıyor böyle olması ama napalım... 1-2 seneye atamam olursa aile olarak toplanacaz o zaman bir işe yararım inşallah

O biraz zor be gülüm
Bana da batıyor böyle olması ama napalım... 1-2 seneye atamam olursa aile olarak toplanacaz o zaman bir işe yararım inşallah
Ev isi de pek iyi bi sey degil en iyisi boylesi bosver evin temiz olmasi guzel bi sey ama yapan baskasi olursa sizin ailede pek bi dagilmis be gulum

ADINIZ:Nar_cicegim
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:175
KİLONUZ:73
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:aksamlari yenen abur cuburlar
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:daha kaliteli bir yasam icin
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: kucuk bir kizim var. Spor yapmayi seviyorum fakat motivasyona ihtiyacim var

Herkese ve kendime basarilar diliyorum

Sevdim bu iki öğün işini çok erken kahvaltı yapınca gün içinde çok acıkıp bisiler yeme ihtiyacı hissediyordum hep ama böyle olunca hem o istek kalmadı hemde akşam yemeği erken olduğu için baskül göz kırpıyor ama bu üç gün yoğun olacağı için muhtemelen yine uç öğün olur şunu bi atlatayım bu iki öğünün bi deneyeceğim şöyle 1 hafta falan

Menim igdedali Ausencia

Sabah 1+2/3 dilim ekmek 1 kk peynir 3 yk börülce salatası 1 yumurta 1 tk tahin pekmez 1 ceviz domates salatalık

Öğlen akşam 10 tane yaprak sarma bulgurlu 1 kaşe yoğurt

Akşama acıkırsam ya bi sütlü kahve ile 3 hurma ya da yoğurda kuru kayısı doğrar yerim ama zannetmiyorum oldukça tokum şu an

Spor leslie 3 mil 30 dk pilates spor rutini de böyle olacak bundan sonra simdiilk böyle yetsin bakalım

Hoşgeldiniz

Benim bugün hasta olduğumdan dolayı spor yok yaz gribi oldum Ausencia Ahu060812 igdedali
Geçmiş olsun canım
Bitirdin mi gecmisi Nego
Şükür
Hoş geldin aramıza

Hoşgeldiniz :)

Geçmiş olsun datlım. Regl dönemi baş ağrısı hep mi oluyor yoksa rüyadan mı ?
Sağol canım bende klasik aglayinca hep ağrır hem de geri ağlatacak şekilde ama rüyamda ağladım kalktığımda gerçekten de ağlamışım daha yeni yeni gözümü açtım

Hoşgeldiniz... Bendeniz naçizane kaptan yardımcısı... Kaptanımız tatilde ancak görünce hemmen dönüş yapar size Ausencia

10 yaprak sarma çok karbon dolu olmamış mı akşam için ? Erken saatte yediğin için ve de emzirme durumundan yırttın hee

13 ağustos

Kahvaltı (9) : 1 yumurtalı sucuk, peynir, 5 zeytin, domates

Akşam ( 16 ): Tavuk, köfte ızgara, ayran, salata, şekersiz kayısı hoşafı

Su: 2 litre
İçecekler : Şekersiz çay, kahve
Menün güzel eflalim de meyve grubunu akşama bırakma derim... Kayısı hoşafını sabah içsen daha şugar olur sankim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…