Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Spor puanlari ne ise yariyor ogrenebilir miyum
Hemmen açıklayayımm
Her yaptığımız sporun bir karşılığı var ilk sayfada puanlama sistemi yazıyor. Buna göre puanlarımızın toplamını yazıyoruz. Spor kaptanımız Ahu060812 yu etiketliyoruz o ilgileniyor. Bu ara yoğunluktan pek gelemiyor. Ausencia u etiketlersek o da yardımcı oluyor.
Her neyse takımımız kendi içinde 2 gruba ayrıldı. Fırtınalar-Kasırgalar olarak. Bu iki takım 1 hafta boyunca sporunu bildiriyor. toplam puana göre de 1. takımı belirliyoruz. Spor konusunda bir hayli hırslıyız. Sen de spor seviyormuşsun. fırtınalara bekleriz Gerçi onu kaptan belirliyor ama ossun

Tatildeydimmm şekerim.
Sistim de geldimm hee

Yaaa cokkk sevindim canım...
Sıkı tutt bırakma...
Bende azcık inmeye basladim şükür :)

Maşallah canım senin metan hızlı galiba hemen inmeye basladinn..
Devamm..

Tatlım geçmiş olsun...
Buraya yazmadan önce 4 kilo vermiştim aslında kalanlar gidiyor daha yavaşladım gibi :)

Dün lavaş bugün pirinç pilavı yeter daa
Yemeyince de eş durumundan sopa yiyeceğim ne yapayım ben

Yemesen eş trip atar
Yersenn kaptanlarr trip atar
Vallahi yaaa

Ooooo son 9 kilo olmuş yazı...
Kuşlar kusmesin sanaa

Buraya yazmadan önce 4 kilo vermiştim aslında kalanlar gidiyor daha yavaşladım gibi :)

Yemeyince de eş durumundan sopa yiyeceğim ne yapayım ben

Vallahi yaaa
Eşi kandır bi şekil... Sonra tartı küsmesin bence

Evet canım sabah yemek daha doğru :)

Bak ben boşa o kadar çok rüya görmüyormusum ben bir Ee çoğu zaman rüyaları yönlendiriyorum böyle bir şeyde varmış meğer

Ben istisnasız her gün baş ağrısı ile uyanırdım, haftanın 4 5 günü başım ağrırdı. Tabi ki stresten. Şimdii ağrımıyor çok şükür
Teşekkürler canım....

Evetttt canım ilacın etkisi geçiyor yavaş yavaş halam geldi

Taamm da bunu merak ediyordum bedeni oldumu diyee : : :
Yahuuu desene ne dedi nasıl tepki verdii
He he he. Ne diyecek ayol odun benimki ne bit teşekkür ne başka bir şey, hoşuna gitti tabi ama söylemedi bir şey

Evet olabilir... Uyumadan önce duş alıp güzel rahatlatıcı müzikler dinleyebilirsin. Ya da mesela huzur verecek, aksiyonlu falan olmayan kitaplar okuyabilirsin
Genelde dış alıp uyurum ama kitap okumak da iyi gelir belki l. Sağol canım
Yaaa cokkk sevindim canım...
Sıkı tutt bırakma...
Bende azcık inmeye basladim şükür :)

Maşallah canım senin metan hızlı galiba hemen inmeye basladinn..
Devamm..

Tatlım geçmiş olsun...
Teşekkür ederim canım iyiyim şuan biraz toparlandim

kiz gecmis olsun.
Caninin biseye mi sıkkın ypksa hep olur mu
Yok canım bişeye sıkılmadım aksine bu ara herşey iyi çok şükür. Genelde olur bende baş ağrısı 2 gün hiç geçmediği olur ama rüyamda ağlayinca da ağrıyor deli oldum yaaa: (
Neyseki şuan iyiyim toparlandim

Hadii yaa alma bidaha ona bişey hasbamm

Aslında birşeye sıkılmamistim çok sık rüya görürüm o yüzden oluyor.
Normalde de bir 9 senedir falan baş ağrısı ile mücadelem vardır kaç doktora gittim sonuç 0 hiç bir şey yok.
Rüyalar içinde kaybetme korkusu dendi o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…