Hemmen açıklayayımmSpor puanlari ne ise yariyor ogrenebilir miyum
Gunaydinnnnn mutlu huzurlu pazarlar
Nefs Iyiyim canim sen nerdeydin sahi?
Missss gibi 1 milim var sabah kahvaltidan once. Sicak havaya, aglayan ve ayak altinda duran bebeye, ve ayagim ragmen 15 dk iyi bence sizcede oyle olmali
Dun sabahta vardi aksam yoktu.
Sabah aksami bi oturtsam ins cok iyi olucak. Yavas yavas artiririm.
Buraya yazmadan önce 4 kilo vermiştim aslında kalanlar gidiyor daha yavaşladım gibi :)Yaaa cokkk sevindim canım...
Sıkı tutt bırakma...
Bende azcık inmeye basladim şükür :)
Maşallah canım senin metan hızlı galiba hemen inmeye basladinn..
Devamm..
Tatlım geçmiş olsun...
Yemeyince de eş durumundan sopa yiyeceğim ne yapayım benDün lavaş bugün pirinç pilavı yeter daa
Vallahi yaaaYemesen eş trip atar
Yersenn kaptanlarr trip atar
Hemmen açıklayayımm
Her yaptığımız sporun bir karşılığı var ilk sayfada puanlama sistemi yazıyor. Buna göre puanlarımızın toplamını yazıyoruz. Spor kaptanımızAhu060812 yu etiketliyoruz o ilgileniyor. Bu ara yoğunluktan pek gelemiyor. Ausencia u etiketlersek o da yardımcı oluyor.
Her neyse takımımız kendi içinde 2 gruba ayrıldı. Fırtınalar-Kasırgalar olarak. Bu iki takım 1 hafta boyunca sporunu bildiriyor. toplam puana göre de 1. takımı belirliyoruz. Spor konusunda bir hayli hırslıyız. Sen de spor seviyormuşsun. fırtınalara beklerizGerçi onu kaptan belirliyor ama ossun
He ya 10 dan geri sayım başladı bakalım. Bayrama hedefim 50 li kilolarla gitmek ama zor görünüyor...Ooooo son 9 kilo olmuş yazı...
Kuşlar kusmesin sanaa
Eşi kandır bi şekil... Sonra tartı küsmesin benceBuraya yazmadan önce 4 kilo vermiştim aslında kalanlar gidiyor daha yavaşladım gibi :)
Yemeyince de eş durumundan sopa yiyeceğim ne yapayım ben
Vallahi yaaa
Kızçeler ben çıkıyorum... Yarın akşama kadar olmam sanıyorum. Derse gidecem... Dikkat edin kendinize, yediğinize içtiğinize... Öpüldünüz
He ya 10 dan geri sayım başladı bakalım. Bayrama hedefim 50 li kilolarla gitmek ama zor görünüyor...
Tatilin nasıl geçti nefs iyicw dinlendin mi?Zor ama imkansız değil bebegim
Evet canım sabah yemek daha doğru :)Hoşgeldiniz... Bendeniz naçizane kaptan yardımcısı... Kaptanımız tatilde ancak görünce hemmen dönüş yapar sizeAusencia
10 yaprak sarma çok karbon dolu olmamış mı akşam için ? Erken saatte yediğin için ve de emzirme durumundan yırttın hee
Menün güzel eflalim de meyve grubunu akşama bırakma derim... Kayısı hoşafını sabah içsen daha şugar olur sankim
Bak ben boşa o kadar çok rüya görmüyormusumRüyalar benim de sıkıntım. Gecede 3-4 rüya görüyorum rahat... Bazen uyanınca kafam şişmiş oluyor üst üste 3 tane Hint filmi izlemişim gibi. Bizim psikologlar bunu depresyon belirtisi olarak görüyorlar ama ben kiiim depresyon kim. Hele de bu aralar
Valla tatilinde ayrı bir yorgunluğu oluyor ama bu tatill güzel geçti...Tatilin nasıl geçti nefs iyicw dinlendin mi?
Ben istisnasız her gün baş ağrısı ile uyanırdım, haftanın 4 5 günü başım ağrırdı. Tabi ki stresten. Şimdii ağrımıyor çok şükürSeninde fenaymis neyseki atlatmissin. Ya ben genelde ağlıyorum hep ruyalarimda ne gördüğümü tam net hatırlamam ama hep ağlarim: (
Hep sevdiklerimi kötü görürüm parçalanmış falan düşün artık: (
Baş ağrısı çok fazla yaşarım normal zamanda da bunun için çok doktora gittim ama sonuç psikolojik ona da gittim hiç bişey yok. Kaybetme korkusundan dolayı dendi en sonunda.
He he he. Ne diyecek ayol odun benimki ne bit teşekkür ne başka bir şey, hoşuna gitti tabi ama söylemedi bir şeyTeşekkürler canım....
Evetttt canım ilacın etkisi geçiyor yavaş yavaş halam geldi
Taamm da bunu merak ediyordum bedeni oldumu diyee: : :
Yahuuu desene ne dedi nasıl tepki verdii
Genelde dış alıp uyurum ama kitap okumak da iyi gelir belki l. Sağol canımEvet olabilir... Uyumadan önce duş alıp güzel rahatlatıcı müzikler dinleyebilirsin. Ya da mesela huzur verecek, aksiyonlu falan olmayan kitaplar okuyabilirsin
Teşekkür ederim canım iyiyim şuan biraz toparlandimYaaa cokkk sevindim canım...
Sıkı tutt bırakma...
Bende azcık inmeye basladim şükür :)
Maşallah canım senin metan hızlı galiba hemen inmeye basladinn..
Devamm..
Tatlım geçmiş olsun...
Yok canım bişeye sıkılmadım aksine bu ara herşey iyi çok şükür. Genelde olur bende baş ağrısı 2 gün hiç geçmediği olur ama rüyamda ağlayinca da ağrıyor deli oldum yaaa: (kiz gecmis olsun.
Caninin biseye mi sıkkın ypksa hep olur mu
Ben istisnasız her gün baş ağrısı ile uyanırdım, haftanın 4 5 günü başım ağrırdı. Tabi ki stresten. Şimdii ağrımıyor çok şükür
He he he. Ne diyecek ayol odun benimki ne bit teşekkür ne başka bir şey, hoşuna gitti tabi ama söylemedi bir şey
Aslında birşeye sıkılmamistim çok sık rüya görürüm o yüzden oluyor.Ben istisnasız her gün baş ağrısı ile uyanırdım, haftanın 4 5 günü başım ağrırdı. Tabi ki stresten. Şimdii ağrımıyor çok şükür
He he he. Ne diyecek ayol odun benimki ne bit teşekkür ne başka bir şey, hoşuna gitti tabi ama söylemedi bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?