Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok gecmis olsun. Enfeksiyona bagli olmustur muhtemelen lenf bezlerinde nodul sisme vs. Zaten temiz cikmis herseyi.
Benim kizim 2 yasindaydi kasıklarinda beze gibi biseyler farkettim bir suru antibiyotik kullandik zamanla gecti.

Zaten tekrar goturceksiniz ins cabuk gecer.

Anammmmm @Lunya 100 gr mı vermişşşş daha igde

Lunyaaaaa urfayı sıyırıyorummm diyor hatun ... cuma tartıda cevap için tokata gel yaklaş anneeeemmmm
Ben seni tutuyorum biliyorsun
Yanlışı seçtin kaaptaaaaan. İntikam soğuk yenen bir zeytinyağlı yemektir (yemek dediysek kabak yemeği falan gibi düşün. Hafif yani)
62'ler gelir bu hafta...

Yanlışı seçtin kaaptaaaaan. İntikam soğuk yenen bir zeytinyağlı yemektir (yemek dediysek kabak yemeği falan gibi düşün. Hafif yani)
62'ler gelir bu hafta...

Lunya yapar bi şovvv .... spor yap @Lunya Spoooor ....

62 ler dedin içim bi hoş oldu heeee

ateş oldumu terleme ve ateş beni korkutuyor

Aferinnn çekirgemeeee .... beyaz pantalon aşkınaaaa

Seni spor mortisi olarakta ben seçtimmmmm .... Nefs Ile tartınızı çarpıştırın benle de pointleri

Mesajları alıyorum bu arada

enaaaaaaa kaptana bak hasta olduğum haftada beni spor mortisi seçti gideyim azcık koşayım ben bu arada hiç önemi yok kaptan

sizlere şuan yeni pcmden sesleniyorum kızlar. babam bana acımış da laptop almış. parasını ödersin diyor ama olsun, parasını ben ödiycek olsam da hediye sonuçta çok mutluyum ben görmeyeli pcler çok güzelleşmiş durup durup sarılıyorum laptopuma incecik benden fit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…