kızlar merhaba çok kötü durumdayım kızımda 9 /8 de boğazında kendi fark etmesiyle
lenf nodu saptadık.hemen doktora gittik kan tahlili usg çekildi lap ve lenf nodu saptandı.
2 gecedir ateş ve terleme var.iştahsız ve halsiz.böyle bişey yaşayan oldumu
çıldırmak üzereyim ayakda duracak mecalim yok.
Yanlışı seçtin kaaptaaaaan. İntikam soğuk yenen bir zeytinyağlı yemektir (yemek dediysek kabak yemeği falan gibi düşün. Hafif yani)Anammmmm @Lunya 100 gr mı vermişşşş daha igde
Lunyaaaaa urfayı sıyırıyorummm diyor hatun ... cuma tartıda cevap için tokata gel yaklaş anneeeemmmm
Ben seni tutuyorum biliyorsun
GunesinKizi35 bir adet Nefs var gözüme çarpan ama kendisi ne der bu işe acep
Tatilden döndü tam altın haftası, sporu da iyidir...Nefs sizi morti yapayım başınızı bağlayayım mı
Yanlışı seçtin kaaptaaaaan. İntikam soğuk yenen bir zeytinyağlı yemektir (yemek dediysek kabak yemeği falan gibi düşün. Hafif yani)
62'ler gelir bu hafta...
ahanda bana uyar
ateş oldumu terleme ve ateş beni korkutuyorCok gecmis olsun. Enfeksiyona bagli olmustur muhtemelen lenf bezlerinde nodul sisme vs. Zaten temiz cikmis herseyi.
Benim kizim 2 yasindaydi kasıklarinda beze gibi biseyler farkettim bir suru antibiyotik kullandik zamanla gecti.
Zaten tekrar goturceksiniz ins cabuk gecer.
Selam kızlar
Tatildeyim diye cozutmuyorum merak etmeyin
Dün akşama kadar havuzdaydık lokma ağzıma atmadım leptin tavan yaptı
Hemen dünkü menümü yazayım
Sabah
Peynirli omlet
Domates salatalık
Zeytin
Akşam
İki kaşık nohut
Kabak sote
Yoğurt
Salata
Spor 2 saat yüzme
120 pointlik
Sen göynünü ferah tut bu hafta sallarız listeleri Allah'ın izniyle
geçmiş olsun acil şifalar inşallahateş oldumu terleme ve ateş beni korkutuyor
2 gündür eyleee deprem oluyo, sen sallıyosun ellaham bu yanna sallama gorkuyozSen göynünü ferah tut bu hafta sallarız listeleri Allah'ın izniyle
Bu hafta tam formumdayım iç anadoluyu sallarım en azından2 gündür eyleee deprem oluyo, sen sallıyosun ellaham bu yanna sallama gorkuyoz
Seni spor mortisi olarakta ben seçtimmmmm ....Nefs Ile tartınızı çarpıştırın benle de pointleri
Mesajları alıyorum bu arada
hangi zipor bana da deBen çıkayım da bonusumun dediği spora bi bakayım. Lunya 62 leri duyunca kaçtı bak gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?