Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlar selamlar

Az önce plajda 2 şezlong ötedeki kadınlar gözleme patates kızartması yiyordu ...
Bende çantama badem ve yeşil elma almıştım.
Kadın diyor ki diğerine baksana millet elma ile karnını doyuruyor... sonra diyoruz biz niye kilo alıyoruz ... kahkahalaaar ... öteki cevap veriyor ... bunlar bitsin meyvede yeriz gııı
..üzüm var üzüm .... kahkahalar...

Günaydın canlar
Günaydın canımcım
herkese gunaydin.
evde hummali bir calisma var toparlanmalara basladim. bazi uzucu haberler aldim o yuzden bikac gundur ihmal ettim burayi.ihmal edince bikac kacamagim oldu.
bugun itibairyle daha fazla buradayim. ve kacamaksiz.
Günaydın canım ne oldu hayırdır
Günaydın canım özledik seni işlerini bitir kendini toparla bayram sonrası buradasın inşallah bekliyoruz
Günaydın kuzum hayırdır neden olmuyor kendine böyle yakıştırmalar yapma böyle söyledikçe dibe çekersin olacak de olduğu kadar de ama bir ucundan tut zaman bırak rahatlamaya çalış çok fazla kafana takıp stres yapıyorsun o yüzden bozuluyor moralini bozma lütfen herkesin böyle dönemleri olmuştur bak bende öyleyim yoğunum Rabbim kolaylık versin
Eki Görüntüle 2033875
Gunaydinnnn

Kizi uyuturken bende uyumusum gelemedim aksam. Dun hem spor hem ev isleri pert olmustumda biraz :))

Günaydın nasıl güzel güller böyle teşekkür ederim canım

Ahahha Günaydın kaptanım daha çok gülerler öyle yalnız bende tatilde kendimi kaptırıp yiyenlerdenim sonradan yemesem de sende de iyi azim var çöp kadar kaldın hala elma yiyorsun sadece

Ahahha Günaydın kaptanım daha çok gülerler öyle yalnız bende tatilde kendimi kaptırıp yiyenlerdenim sonradan yemesem de sende de iyi azim var çöp kadar kaldın hala elma yiyorsun sadece

Yok yavrum ya sıkı yiyorum bende
Dana gibi kahvaltımı 6 buçukta yaptım
Bu denizden çıkınca atıştırması.
Zaten her gün dışarda yiyoruz ... yiyorum yaniii ekmek yok bi tek

Heee gözleme patates inan cazip gelmiyor ama...

Ye ye tatilin başka türlü tadı çıkmaz ara öğün olarak iyi yapıyorsun tabi ekmeksiz bende yiyorum tatilde Yüzüyorsun zaten o yediklerin de eriyip gidiyordur

Biraz geçmişi okudum ... azıcık toparlayayım aklımdakileri.

Daydream- Canım bana her yer uyar açıkcası ... begum75 Alanyadan geçecek buraya ... White Lily bi şey yazmadı daha...

Kimseye uymazsa nasipse ben o tarafa atlar gelirim başka gün bacım ...

igdedali Canımmmm ne yazmak aklımdan geçtiyse ... onları yazmışsın fulyaya 60kiloyum .... esnek diyet çerçevesinde değerlendirme kararı aldım ben fulyayı ... şeri ve elife de yapmıştım ..
Listede olmadıkları sürece ve yedikleri cızları göğüs gere gere yazmadıkları sürece ... artık kararım bu .

60kiloyum Verdiğin emeğe acımamak diye bir olgu var diyette ... sabah @masumm Da yazmış ... bozuyorum ,başlıyorum ,bozuyorum diye ... ki banu benim için çok özeldir ... gönlüm öyle çok ister ki eski banu geri dönsün .

Yani demem o ki ...bizler fazla kiloları ile mutlu olmayan kadınlarız ki burdayız... gözlemeden sonra kahkaha atmıyor hatta ağlıyoruz sinirden neden yedik diye ?
O yüzden bizi mutlu edecek yoldan sapmamamuz gerek .

Sapmak diyince saydin78 Sende bitanem ... bir günün kaçamağı çabuk telafi.edilir önemli olan battı balık dememek ....

ErSeSi Senin mesajını da okudum ... kaçamaklarını da... canını sıkan meseleyi konuştuk ama açıkcası bu bama doğru gelmiyor ... üzüntüden yemek ?
Neyse... geçen haftadan 7. Takıma borcun büyük ... bunu kaçamaklarla gölgeleme.
Bunları okumak açıkcası benim motivemi düşürüyor.
Her fırsatta her birimiz bu kadar çsba gösterirken ... kaçamakla gelen kiloya tahammülüm yok.
Listedesin aldığın verdiğin 200 gr dan dahi takım etkileniyor.
O yüzden bu hafta 67.5 en az diyorum ... artık sabah tartılınca çok çıkıyorsan bekler misin nadıl bir formül bulursan .
Cidden zor geliyorsa da bi hırsla 67 yi gör ve hedefini %80 tutturduğun için mexun edelim seni bu hafta . Ödemlerin gidince zaten 67 leri görmüştün daha cumadan ...
O yüzden kalan 3 günde 67.1 sanırım yetiyor.
Çünkü yoruldum seda ... siz taşın altına elinizi kendi kilolarınız için benim kadsr koymuyorken ben burdan sizin için ne kadar ne yapabilirim ?

Bonus Can seni de okudum ... böyle diyeti bozan , bocalayanlardan gideyim dedim ....
Iradesiz değilsiniz. Kapı gibi bir iradeniz var da ona söz geçiremiyorsunuz sadece.
Ben kendi adıma 500 gr yoğurtla geçiştirdiğin öğün adına özür dilerim ...
Neleri yiyebilecekken yemediğin için ... takdir etmem gerekti belki.

Başka .....

White Lily Kuzummmm canın neye sıkkın ? Menünde serçe doyuran cinstendi.
10 kiloyu bu istikrarala Ekim ayında vermiş olursun .
Bazen bunaldığında vereceğin 10 kiloya değil ... verdiklerine bak arkanı dönüp...

Nefs Bu konuda bende kendimden korkar oldum kuzum ... 55.9 harika bi dönüş .... GunesinKizi35 Ile de çekişmeli bir rekabete girersen gelen 900 de gider....

Ahu060812 Müthişsin canım ... görmüştüm bu kolajını ama yazmadan geçemedim . ..

Başka ....
ada81 O nasıl soru kuzummmm tabii ki de benim kadırgalarımın daimi üyesisin ...
Hadi menü yazmaya da başlayın @masumm La kopmayın canom ...

Gunaydin herkese
Jillian beni sarsti biraz alt bacaklarim aciyor yururken keske basen bolgesi acisaydi
Bu sabah kiymali yagsiz menemen yapiyorum bol domates biberli sorun yaratir mi acep

Jillian 30 days level 2 ile tanıştın mı sen

Ben tanışır tanışmaz terk ettim kendisini

Ben erkekli böyle box yapan cinsle tanıştım aman Allahım 20 dakika zor dayanıyorum ıslanmamış yerim kalmıyor yarın akşam yapmaya niyetliyim bakalım regl bitiyor

Son düzenleme:
Gunaydin herkese
Jillian beni sarsti biraz alt bacaklarim aciyor yururken keske basen bolgesi acisaydi
Bu sabah kiymali yagsiz menemen yapiyorum bol domates biberli sorun yaratir mi acep
İnsanın canı çekmiyor değil böyle yaza yaza:) iki oldu sabahları kıymalı görüyorum. Yakında yapacağım sanıırm soğanlı yumurtaya dönecek:) Afiyet olsun nar çiçeğim:)

Menum

Sabah
Peynir

Oglen
3 parca tavuk izgara
1 sk taze fasulye
Yogurt

Aksam
1.5 kasik yulaf kepegi 2 yumurta ve maydanoz ile omlet
Coban salata

Su 2 lt

Menü Bildirimim

Kaç gündür ya çabuk acıkıyorum ya hiç acıkmıyorum zorla yiyorum. O niye öyle oluyor karataycılar menülerime bir bakın hele heleBen bugün ne yedimmmm

Görmemiş kii kehanetinii tekrar yazayım barii

Menüleeer çok iyiiiii

Ka

ptancim simdi biraz ilk sayfadaki tablolara baktim kim kac kilo diye merakimdan. Su an 52 kiloymussun ama harika bir basari gostermissin massallah. Peki toplam ne kadar surdu kilo verme surecin biraz bilgilendirir misin musaitsen

Üvey üye olmak böyle bişey demek ki

Üveylik kastın listede olmamaksa ördekimmm o uzun mesajda uzun uzun yorum yazdıklarımın çoğu hatta 2 si hariç listede değiller .
Ben nehirin dediği gibi gidişatta ve motivasyonda kopma gördüklerime yazdım genelde.
Menü yorumunu tatil boyunca iğdeye devrettip zaten , ama dayanamayıp onları da okudum ayrıca alıntıladım.

Ka

ptancim simdi biraz ilk sayfadaki tablolara baktim kim kac kilo diye merakimdan. Su an 52 kiloymussun ama harika bir basari gostermissin massallah. Peki toplam ne kadar surdu kilo verme surecin biraz bilgilendirir misin musaitsen

51.8 ile tatile çıkmadan mezun oldum.
Hedefim 54-56 arası aslında.
Hem tatilde diyet düşünmemek için hem de metam verebiliyorken değerlendirmek için indim 52 ye.
Takıma Ekimde girdim 79 ile.. ocakta ilk hedef kilom 65 ile mezun oldum.
Sonra 65 fazla geldi.
Liste dışı yarı koruma yarı sıkmadan yarı sporla nisanda 58 oldum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…