İyigeceler ne yaptın tatil bitti mi iş konusu ne olduiyi geceler kızlar
Massallah diyorum nazar degmesin. Emek verince oluyor illakiVay vay ne pointler kaçırmışım helal sana fırtına
bende burdayım bende hayatımın son 12 yılını 85-95 arası geçirdim be şimdi sanki yeniden gençliğime döndüm öyle motivasyon öyle hayatla barışık az önce bonuscana da özelden gönderdim foto benim miladım oldu bu sene
Ne olur olmayacak demeyin biz kuyuyu iğneyle kazsakta öylece durmaktan çok çok daha iyi olacak emin ol @Bonus
Eki Görüntüle 2033790
,Vay vay ne pointler kaçırmışım helal sana fırtına
Aman ev isi bitmez ki kuzum.Bitirdim bitirdim sporu da bitirdim yemekleri desen naptin mortim bitti mi ev isi
Morticimmm yorma kendini bu kadarKosu bandimi saticam artik , kosmak iyi gelmiyor bana. Normalde yuruyusum de cok hizlidir benim zatwn yurumem kosmak gibi. Ustune bir de daha da kosunca migrenim tuttu. Zaten hafif koku yapmaya basladi havada 40 derece ustu. Bisiklet daha iyi hem bacaklari daha iyi calistiriyor
Gecmis olsun mortim.Gecmise bakamadim henuz aadece alintilari okuyabildim. Kosu bandi mahvetti beni ya, onun oldugu yer cok sicak. Bir yandan da koku yapti, motoruna bi sey mi oldu anlamadim. Migrenim tuttu cok fena oldum. Biraz uyuyacagim gece gorusuruzzz optum hepinizi
Haklisin canim ben marulumu bile ayirmistim ama ani bir kararla denize gidince yanima fasulyemi aldigim icin sukrediyorumBu hafta da çok sıkısın heee maşallah
günde 3 bardaktan fazla bitki çayı içmiyorsun di mi ? 1 lt su katılmış hali di mi ?
Nar ciceğim ne güzel giriş yaptın burayaa
Akşamki ekmeği kaldırıp yerine salata koy bence. Daha doyurucu olacaktır
Listeye girdiğin ilk hafta, regl haftasonuna denk geldi. Sen bu hafta iyisin iyiii
Menünde domatesi görünce soğanlı omlet aşerdimYarın unutmazsam yapayım. Bu arada menü şahane on nomero
Beybim menün normalde güzel hatta akşamın eksik bile. Amaaaa karatayda 1 lokmacık ekmek bile yemek yasak...
Ve ara öğün yapmamaya özen göster
Canını yirim seninn
Canım yüzmeyi 3'le çarpıyoruz
eksideyim şu an cumaya göre. Ama esas o malum dönem bugün başlıyor diyebilirim. 10 gün kala. Yarından itibaren göreceğiz bakalım karatayin kerametini. Bana da sıkıntı olmayacak gibi geliyor ama.Kuzum neye canın sıkkın? Menün de guş kadar olmuş. Yarın güzel menüyle gel. bu hafta önemli senin için. Hala öncesi hafta bakalımm o malum duraklamalar olacak mıı olmayacak mı. Benim oyum olmayacağından yana
Ablaaaa kurt gibi uluyadim geldi.Vay vay ne pointler kaçırmışım helal sana fırtına
bende burdayım bende hayatımın son 12 yılını 85-95 arası geçirdim be şimdi sanki yeniden gençliğime döndüm öyle motivasyon öyle hayatla barışık az önce bonuscana da özelden gönderdim foto benim miladım oldu bu sene
Ne olur olmayacak demeyin biz kuyuyu iğneyle kazsakta öylece durmaktan çok çok daha iyi olacak emin ol @Bonus
Eki Görüntüle 2033790
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?