Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Massallah diyorum nazar degmesin. Emek verince oluyor illaki

Morticimmm yorma kendini bu kadar
Bid yazinin sonundaki hamile bayan imojisi ne kiz

Gecmis olsun mortim.
Yorma kendini kilo illaki verilir.

Haklisin canim ben marulumu bile ayirmistim ama ani bir kararla denize gidince yanima fasulyemi aldigim icin sukrediyorum umarim yediklerim konusundaki kararliligim ebedi olur. Gece esim meyve yiyelim dedi. Seftali ve muz onlara hazirladim ben de su ictim. Cok istersem sabaha yerim dedim bu isin raconu budur gardass

Ahu060812 2millesli yapıldı
igdedali canım senin hatri na yaptım yapasim yoktu sağolasın
Canını yirim seninn
Sporum 40 dk yuzme
Jillian 2. Gun
80+92= 172
Ausencia
Canım yüzmeyi 3'le çarpıyoruz
Jillian da 25 dk dan hesaplanıyor. Toplamda 28 dk sürüyor ama hem küsuratlı çıkmasın hem de aralarda konuştuğu yerler var diye öyle kararlaştırmıştık.
Yanii senin pointler
yüzme= 120
jilly= 75
toplam= 195 point

Ausencia

Yarın sabah yüzmeye gidecem yine... Öğlene doğru gelirim artık...
Her birinize iyi geceler diliyorum... Buraları boş bırakmayın... Güzel güzel kahvaltınızı yapın yarın e mi? Bol yumurtalı peynirli zeytinli karataycılar hariç tam buğday ekmekli falan...
Yarın Salı... Cumaya 3 gün kaldı. 1 hafta daha bitmiş oldu neredeyse yarıladık gitti. İşi sıkı tutalım ki Cuma günü takım olarak hafiflemiş geçsinn

eksideyim şu an cumaya göre. Ama esas o malum dönem bugün başlıyor diyebilirim. 10 gün kala. Yarından itibaren göreceğiz bakalım karatayin kerametini. Bana da sıkıntı olmayacak gibi geliyor ama.

Sıkıldım artik bu kilolardan ya. Keske ışınlanabilsek hedeflere değil mi? bi 10 kilo daha vereyim yüzmeye başlayacağım. Şu anki kilomla mayo giyesim yok. 10 kilo sonra 60 larimin ortasında olacağım. Acaba ne kadar surede gider 10 kilo. Bir de evin hemen yakınında yüzme havuzu var tam olimpik. Şanslı miyim neyim.

Ablaaaa kurt gibi uluyadim geldi.
Cok citirsin bebegimmm

Günaydınnnnnnnnnnnn

Gece geç geldik eve ... giremedim .

Şimdi de denize ...

GunesinKizi35 Ss leri gönderiyor bana sağolsun spor tablonuzu bu gece toparlarım canlar ... sizde eksik var mı bakarsınız .

begum75 Tatlım mesajını okumuştum canım ...
Bana uyar fıstığım ... yeter ki bi gün önceden bileyim gününü ve saatini . O güne plan yapmayayım .
Diğer kızları sormuşsun .

Daydream-
White Lily
@Makbule007

Var benim bildiklerim Antalya da ...

Kızlar dileyen buyursun ... bi buluşma yapalım bi kahve içimlik diyoruz begümle
Hazır aynı memlekette kesişmişken ...

Hadi ben çıkayım ... etiketli mesajlara en azından gün içinde bakarım

Günlerden Salı ....
Çarşamba perşembe fellik fellik detoks aramamak için iplerin sıkı sıkı tutulması gereken gün

Hadi göreyim siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…