Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız begum75 ve @_SARAYCA_ minnaklar da bizimleydi

Günaydın 7.takımın uyuyan güzelleri

Gunaydinnnnn.
Yuruyusumun ilk yarim saati bitti bilex

Günaydın ♡

Ahu060812 Maşallah çok iyi görünüyorsun fotoyu şimdi gördüm azmin takdir edilesi gerçekten. Tebrik ederim

Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle

Günaydın herkese

Bol sporlu hareketli

Kaçamaksız günler dilerim

Gunaydinn herkeseee

Günaydın hayırlı sabahlar olsun efenim bugün yine çok yoğunum iş yerim idare eder ama akşam evde yoğunum yarın inşallah sporumu yapabileceğim

Ahu060812 spor kaptaniçem bu hafta beni mazur gör hem regl hem bahar temizliği misafir ağırlama derken haftaya inşallah sporlu bir hafta olacak

Günaydınn can dostlar günaydın
Uzun zamandır yokum bunun büyük yüzdesi işimle ilgili malesef, asli işim yazın yoğun olduğu için yazın hem kendi işiimi hem de en az tatildeki iki memurun işini yapıyorum .. Eve gidiyorum 9.30 kafa gidiyor, sabah işe geliyorum... Yoğun çalışma temposunda yemek işinin de ucunu kaçırdım.
Sızarken uyanırken hep aklımdasınız, başka hiç bir şey aklıma gelmiyor hep siz varsınız ... sopalarınzıla gülmenizle, ilginizle merhametinizle haklı siteminizle heeeeppp böyle aklımdasınız.
Son üç haftadır korkumdan tartılmıyorum. Karar verdim. 76 olup aranıza döneceğim. Daha öncesinde değil, zaten şimdi istesem de gelemem bayram tatiline kadar sadece işe geliyorum ve eve gidip uyuyorum İnşallah en kısa zamanda 76 ile aranızda olurum. Sizleri çok seviyorum ve bana güzellik ve mutluluk verdiğiniz için hayatımın tek özlemisiniz ( tabi bunda kociş ve çocuk olmamasının da büyük etkisi var )

Hepiniz çokk öpüyor kocaman sarılıyorum

Ausencia ausum antalya bulusmasini bende cok isterim ancak Atanin okul dun basladi..eve geldiginde evde olmam lazim..o yuzden oturdugum semtten uzak bir yere gitmem imkansiz.yani sadece lara tarafi olabilirse gelebilirim.orasi da white lily ve sana uzak..

İyi geceler canım...
Hoşgeldin.
Nasılsın.
İşyeri tasiniyormus tekrar

evet cnm yeniden taşınıyoruz
ne zman , neresi bilmiyoruz ama taşınıyoruz

İyigeceler ne yaptın tatil bitti mi iş konusu ne oldu

herkes kulaktan dolma konuşuyor
ece kimse bişiy bilmiyor
ben kendi adıma gidip görüştüm sıkıntı yok
sen bizimleisn dediler bana
hayırlısı olsun herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…