- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
1. 63 um efenimMortim senin boyun kac merak ettim :)
kaptan senin de boyunu cook merak ediyorum :)suspushanimcim Ausencia
Gel kiz gel.Teşekkür ederim
Artık sona yaklaşınca motivasyonum düştü son 3 haftadır eskisi gibi değilim
Arada sizin takıma takılıyorum vallaha iyi oluyor canlar
163luk mortim benim bende 161im1. 63 um efenim
Kuzum ben acemiyim.Benim boyum 161. Ust 38,40 arasi alt 40,42 arasi giyiyorum. Sizce kac kiloda 38 olurumki kizlar
Canım yavaş yavaş.Bezi çıkarınca hemen olsun istiyoruz biz ama keşke öyle olsa:) Islatınca altına onun rahatsızlığını hissedecek sonra sen sık sık götürünce artık kendi de o rahatsızlığı istemediğinden kendisi de söyleyecek Allahın izniyle tuvaletini. Ben büyük tuvaletini de başta aynı anda öğrensin dedim kaç kez kanepe arkalarını temizledim:) Sonra anne bez taktım çünkü iki gün boyunca yapmadı karnı şiş gezdi artık yalvardı yavrum.Şimdiye kadar bez taktım büyük tuvaleti için. Ama bugün benim ısrarımla da yaptı wc ye. Yine tedirgin tabi ama alışacak böyle böyle inşallahTam denk gelmis ne guzel.
Oglumla fena dgil.
Kucugu daha demiyor.
Biz takip editoruz hareketlerinden belli oluyor .
Ama buyugu hala altina yapiyor maalesef.
Ne yapcam bilmiyorum.
Kucuk cisi gecen kendisi soyledi gittik yapti.
Resmen afrika dansi yaptim o kadar sevindim.
Ficudum alta dogru bollasan cinstenKuzum ben acemiyim.
Ama bunyene gore degisir sanirim.
Vucud yapina gore falan.
Kilon kacti suan kacsin kac olmak hedefin?163luk mortim benim bende 161im
Cok sukur kabizlik yok canim.Canım yavaş yavaş.Bezi çıkarınca hemen olsun istiyoruz biz ama keşke öyle olsa:) Islatınca altına onun rahatsızlığını hissedecek sonra sen sık sık götürünce artık kendi de o rahatsızlığı istemediğinden kendisi de söyleyecek Allahın izniyle tuvaletini. Ben büyük tuvaletini de başta aynı anda öğrensin dedim kaç kez kanepe arkalarını temizledim:) Sonra anne bez taktım çünkü iki gün boyunca yapmadı karnı şiş gezdi artık yalvardı yavrum.Şimdiye kadar bez taktım büyük tuvaleti için. Ama bugün benim ısrarımla da yaptı wc ye. Yine tedirgin tabi ama alışacak böyle böyle inşallah
Iyi gelir demi yapayim sağol canımMaydonoz kuru yapabilirsen yap kuzum.
Çok güzel menü
Menünden bişey anlamadım akşam tekrar okuyacamBugunku menum
sabah 1 kocaman bardak sut. Of cok seviyorum su hazir sutleri buz gibi nasil guzel oluyor. 1bucuk su bardagi ictim. Yarim yagli tabii
sonra bir ara ogun: doyana kadar kivircik marul, yani 7 yaprak falan ve kibrit kutusundan azcik fazla beyaz peynir.
az once
1 sogan 1 kirmizi biber 2 yumurta 5 tekerlek dilim sucuk ve 2 kocaman domatesle yapilan menemen. 2 tabak cikti of cok da guzeldi. Karatay teyze duysa kizardi sucugu neden yedin diye.ben de cunku neden yemiyim derdim
menemenin yaninda yine beyaz peynir 2 kibrit kutusu kadar. Ustune 1 seftali 3 ufak ceviz. Agzima kadar doldum
Fermuari cektim bugun daha da yimem. Sporu aksam yazarim
Mortimsuspushanimcim ortim @saydin78
Eskiden mevlana tarzi etekler vardi bayagi moda idi.Ficudum alta dogru bollasan cinstenbir de kaptana sorayim bakalim Ausencia kaptan ben suan 161im ust 38 40 degisiyor alt 40 42 degisiyor. 42inin beli bol geliyor 40 dar oluyor. Sence ben kac kiloda alt olarak tam 38 olurum? 3,4 kg sonra fark eder mi acaba
menüm
kahvaltı 09:00
1 dlm kaşar
1 yulaflı diyet kurabiye
öglen 14:45
bolpeynirli salata
zero
2.5 lt su
2 tk
1 nescafe
şuandada 1 frenc pres dolusu yeşilçay içecegim
Bugunku menum
sabah 1 kocaman bardak sut. Of cok seviyorum su hazir sutleri buz gibi nasil guzel oluyor. 1bucuk su bardagi ictim. Yarim yagli tabii
sonra bir ara ogun: doyana kadar kivircik marul, yani 7 yaprak falan ve kibrit kutusundan azcik fazla beyaz peynir.
az once
1 sogan 1 kirmizi biber 2 yumurta 5 tekerlek dilim sucuk ve 2 kocaman domatesle yapilan menemen. 2 tabak cikti of cok da guzeldi. Karatay teyze duysa kizardi sucugu neden yedin diye.ben de cunku neden yemiyim derdim
menemenin yaninda yine beyaz peynir 2 kibrit kutusu kadar. Ustune 1 seftali 3 ufak ceviz. Agzima kadar doldum
Fermuari cektim bugun daha da yimem. Sporu aksam yazarim
Mortimsuspushanimcim ortim @saydin78
Ayy çorba mı olmuş diyoCok sukur kabizlik yok canim.
Sanirim bizim ki utanmaz
Yapip geliyor.
Bacaklar carpik yuruyor.
Anne pis olmus corba olmus diyor.
Kopukle yika diyor.
Banyo yaptiriyorum.
Olacak insallah ya.
Benim korkumdan garibim ne yiyebiliyor ne de yazabiliyorÇok güzel menü
Menünden bişey anlamadım akşam tekrar okuyacam
Herşeyi dene benden zayıf çıkacaksın yaIyi gelir demi yapayim sağol canım
65.7 en son.hedefim 55Kilon kacti suan kacsin kac olmak hedefin?
Bi cumlede beyin yakan sorular
Racon bozulur diye korkuyor oglum ;Ayy çorba mı olmuş diyoNasıl tanımlamış öyle :)) Inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?