Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Parklardaki aletler de güzelmiş yeni farkettim...
Annemde kilo vermek için uğraşmaya başladı.
Dizleri ve beli ağrıyor tabii ki kilo büyük etken.
Yürüyüş onu yoruyor fakat o aletlerde çok güzel vakit geçiriyor...
Bende dün birini denedim..
Bacakları esnetme aleti çok hoşuma gitti..
Ayağını yormaz.
Bisiklet yapma bence.
Şunlara bakınız efemm

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/08/17/olum-yumagi haberi okumak isteyen arkadaşlar için linki attıyorum öğretmen ifade verip ıkayı açığa kavuturmuş ama öğretmende suçlu sabha teslim edilen çocuklardan Alperen'in yokluğunu akşam üstü fark etmiş servis şoförü okulun sahibiymiş ve servisin hiç bir resmi kayıtlı belgesi yokmuş

Benim anlamadigim cocuk yoklamada yok.
Ogretmen yada kurum aileyi hemen aramiyor mu?
Niye gelmedi diye.
Denetim yok.
Vicdan yok.
Insaf yok
Adalet hicc yokkkkkk.
Agiz dolusu kufur edesim var.

Bisikleti niye istemedin? Mabadı buyutur diyemi :)
Onlardanda var heralde benzerleri.

Sure tutup durmadan yapilirsa iyi olur tabi.
Dr bana kaslara yonelik hic bi spor yapma demisti. Aklima gelince sadece mekik yapiyorum

Bisikleti niye istemedin? Mabadı buyutur diyemi :)
Onlardanda var heralde benzerleri.

Sure tutup durmadan yapilirsa iyi olur tabi.
Dr bana kaslara yonelik hic bi spor yapma demisti. Aklima gelince sadece mekik yapiyorum

Bisikleti ayağın ağrıyor diye yapma dedim.
Zorlar yaa o yüzden.
Tabi dr un ne diyorsa onu yap canım.

Benim anlamadigim cocuk yoklamada yok.
Ogretmen yada kurum aileyi hemen aramiyor mu?
Niye gelmedi diye.
Denetim yok.
Vicdan yok.
Insaf yok
Adalet hicc yokkkkkk.
Agiz dolusu kufur edesim var.

Öğretmenin ifadesini okudum canım o gün okulda öğlen doğum günü olduğu için öğretmen hazırlık yapuıyormuş yoklamayı akşam almış. Yoklama akşam alınsa dahi bir öğretmen sınıfında hangi çocuğun oluğ olmadığını bilmeli.. Hepi topu 10-12 kişil olur çünkü sınıflar.. Ama öğretmen(demeye dilim varmıyor) bunu akşam yoklamada fark etmiş. Bu işin yazısız prosedürü çocuğu teslim alınca kontrol edersin servisle geliyorsa ilk servis görevlisine sorarsın aile getiriyorsa ve 1. saatin sonunda gelmediyse aile ararsın tamamen ihmalkârlık ...

Çok üzgünüm yeni gördüm nasıl ihmalkarlık sorumsuzluk o ailenin ciğeri yandı hesabını kim ödeyecek

Bisikleti ayağın ağrıyor diye yapma dedim.
Zorlar yaa o yüzden.
Tabi dr un ne diyorsa onu yap canım.
Ha oyle :) iste oturdugum yerde ceviririm ayagima baski olmaz diye dusunuyorum.

Ayaga kalkinca yuruyunce sıkıntı oluyor baya. Sabahtan beri uzanip oturdum artik mecbur kalktim yemek yapcam ayakta durunca yine kotu olucak napim daha basinca basladi sizlamaya.
Zaten kilodan ayak yapisi bozuluyor bide ortapedik sorunum artti heralde

allah kahretsin ihmal edenleri yavrucak nasil gitti

Anladım canım ama gerçekten kilo ciddi sağlık sıkıntısı...
İnşallah verirsin...

ya benim cocugum okula gitmediginde ben biraz gec kalsam haber vermeyi ogretmen hemen arardi bu nasil vurdumduymazlik. aile cocugu emanet ediyor. Allahim kimseye yasatmasin

aynen canim ihmalkarlik yaziklar olsun

Çok üzgünüm yeni gördüm nasıl ihmalkarlık sorumsuzluk o ailenin ciğeri yandı hesabını kim ödeyecek

allah kahretsin ihmal edenleri yavrucak nasil gitti

Cocuklar anasinifina gidicek kime guvenicez ya rabbim korusun

ya benim cocugum okula gitmediginde ben biraz gec kalsam haber vermeyi ogretmen hemen arardi bu nasil vurdumduymazlik. aile cocugu emanet ediyor. Allahim kimseye yasatmasin

allah kahretsin yaa kendime gelemedim duydugumdan beri (

aynen canim ihmalkarlik yaziklar olsun

Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmene elbette ki güvenmelisiniz ama zaman içerisinde o güveni eksi yada artıya sürüklemek öğretmene kalmış. Çocuğunuz okula gitmediğinde öğretmen çocuğu merak edip arıyorsa bu bir artıdır mesela. Bu işin yazısız kuralıdır bu çocuk servisle geliyorsa servis geldiğinde inmediyse servis sorumlusuna sorulur hee yok aileyle gelirsa 1. saatin sonuna dek beklenir ve aile aranır. Çocuğun ateşi 37.2 bile olsa aranır ateşi belki yükselebilir diye. İlaç yolladıysanız ve ilacın detayını yazmadıysanız öğretmen aramalıdır bu iş böyledir. Bir çok kişi bunu BAKICILIK olarak nitelendiriyor ama öyle değil. Bizlere emanet edilen canlar en küçük öğrenciler elimizden geleni yapmak zorundayız biz. ama sistemimizde hatalı denetimler sık değil servis kayıtlı bile değilmiş okul sahibi servis şoförü... Önce bu konudaki denetimlerin sıklaştırılması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…