sağol canım öyle zatenGecmis olsun canim nedenki regl sancisi olabilir mi
Asabim cok bozuldu kizlar. Yakin bi arkadasim bana sormadanbi ortamda denkngeldigi eski sevgilimle konusmus. Bana sormadan, sanki o cocuk umrumdaymis gibi konusmus resmen kucuk dustum ya. Canim cok sıkıldi.diyette olmasam tatlinyerdim simdi
sağol canım öyle zaten
Şimdi alıntıdan gördüm linki ...
Allahım ana babaya sabır versinnn. Nasıl bir imtihan .çok acı.
Baba demiş ipte sallandığını görene kadar davamın peşindeyim ... keşkeeee ama nerdeee.
Kısasta hayat vardır. Giden gelmez ama....
Parti teranesine dalmışlar besbelli ...tazıklar olsun ...ihmalkarlığının böylesi.
Çok üzücü.
Yusuf ilk okula başladığında öğrt.ni toplantıda lütfen o gün gelmeyecek çocuğunuzu arayıp bildirin demişti.
Bende , ben bu konuda hassasım ... benden size tel.gelmediği halde yusuf okulda yoksa sizde lütfen bana hemen dönüş yapın demiştim .
Kaza yaptığım öğleni hatırlarsınız .
Olay şoku geçince ... işte tekrar tekrar üzerine konuşurken ... yahu dedim eşime... öğle yemeğiden yusuf dönmedi sınıfa ... öğrt.de aramadı.
Tekrar tekrar uyarmak gerekiyor. Biz onları onlar velileri.
Çocuklar asla ihmale gelmeyecek konular
Neresinden tutsan elinde kalıyor insanın
Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmene elbette ki güvenmelisiniz ama zaman içerisinde o güveni eksi yada artıya sürüklemek öğretmene kalmış. Çocuğunuz okula gitmediğinde öğretmen çocuğu merak edip arıyorsa bu bir artıdır mesela. Bu işin yazısız kuralıdır bu çocuk servisle geliyorsa servis geldiğinde inmediyse servis sorumlusuna sorulur hee yok aileyle gelirsa 1. saatin sonuna dek beklenir ve aile aranır. Çocuğun ateşi 37.2 bile olsa aranır ateşi belki yükselebilir diye. İlaç yolladıysanız ve ilacın detayını yazmadıysanız öğretmen aramalıdır bu iş böyledir. Bir çok kişi bunu BAKICILIK olarak nitelendiriyor ama öyle değil. Bizlere emanet edilen canlar en küçük öğrenciler elimizden geleni yapmak zorundayız biz. ama sistemimizde hatalı denetimler sık değil servis kayıtlı bile değilmiş okul sahibi servis şoförü... Önce bu konudaki denetimlerin sıklaştırılması lazım
seve seve yollarım
Erisinnnnnnn
Bana yollasana ada onu
Ohmmmmmmmmmmmm hayrişimi üzme hala ohmmmmmmm
aynen öyle abla her yıl sene başında velilere muhakkak söylediğimiz şey çocuklarınızın gelmeyeceği gün bir gün önceden ani bir şey olduysa o günün sabahında 1. saatin sonuna kadar muhakkak haber verin diye uygulayan var uygulamayan var ama uygulamayan veli için de öğretmenin uygulaması lazım aramalı X bugün okulda yok neden demeli hasta mı demeli ama bu olay da öğretmen çocuğun gelmediğini bile akşam üstü fark ediyor ne bekliyoruz ki...
Canım benim hep söylerim ... her meslek severek yapılmalı evet ... ama ... sağlık ve eğitim alanında çalışanlar aşkla çalışmalı.
Birinde canın ... diğerinde geleceğin emanet.
Puanım tuttu ... çalışma şartları iyi...maaşı vs... diye seçilmeyecek iki meslek .
evet bakıcılık olarak nitelendiriyor bazı öğretmenler ama bu iş özveri ister eğer bu işi layıkıyla yapamayacak kişi bu işi yapmamalı çünkü en kıymetli varlığımızı emanet ediyoruz....bu işi yapan öğretmenler bence her yıl belirli bir psikolojik sağlık taramalarından da geçirilmeli bence....kesinlikle denetim şart.
Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmene elbette ki güvenmelisiniz ama zaman içerisinde o güveni eksi yada artıya sürüklemek öğretmene kalmış. Çocuğunuz okula gitmediğinde öğretmen çocuğu merak edip arıyorsa bu bir artıdır mesela. Bu işin yazısız kuralıdır bu çocuk servisle geliyorsa servis geldiğinde inmediyse servis sorumlusuna sorulur hee yok aileyle gelirsa 1. saatin sonuna dek beklenir ve aile aranır. Çocuğun ateşi 37.2 bile olsa aranır ateşi belki yükselebilir diye. İlaç yolladıysanız ve ilacın detayını yazmadıysanız öğretmen aramalıdır bu iş böyledir. Bir çok kişi bunu BAKICILIK olarak nitelendiriyor ama öyle değil. Bizlere emanet edilen canlar en küçük öğrenciler elimizden geleni yapmak zorundayız biz. ama sistemimizde hatalı denetimler sık değil servis kayıtlı bile değilmiş okul sahibi servis şoförü... Önce bu konudaki denetimlerin sıklaştırılması lazım
canım iyide senin eski sevgilin yanii sen ayrıldın diye yakın arkadaşında mı selamı kessin bu bana biraz garip geldi... sonuçta siz beraberken selam veriyordu değil mi ? eeee ayrılınca sen ayrıldın o niye trip atsın konuşmamazlık yapsın ki ? sonuçta insansın merhaba merhaba denir havadan sudan konuşulur olur biter...Asabim cok bozuldu kizlar. Yakin bi arkadasim bana sormadanbi ortamda denkngeldigi eski sevgilimle konusmus. Bana sormadan, sanki o cocuk umrumdaymis gibi konusmus resmen kucuk dustum ya. Canim cok sıkıldi.diyette olmasam tatlinyerdim simdi
evet bakıcılık olarak nitelendiriyor bazı öğretmenler ama bu iş özveri ister eğer bu işi layıkıyla yapamayacak kişi bu işi yapmamalı çünkü en kıymetli varlığımızı emanet ediyoruz....bu işi yapan öğretmenler bence her yıl belirli bir psikolojik sağlık taramalarından da geçirilmeli bence....kesinlikle denetim şart.
canım iyide senin eski sevgilin yanii sen ayrıldın diye yakın arkadaşında mı selamı kessin bu bana biraz garip geldi... sonuçta siz beraberken selam veriyordu değil mi ? eeee ayrılınca sen ayrıldın o niye trip atsın konuşmamazlık yapsın ki ? sonuçta insansın merhaba merhaba denir havadan sudan konuşulur olur biter...
Eksiyim
Rabbim sabır versin yakınlarına.
Mekanı cennet olsun saraycam .
Bizim takımın yarısı Ankarada ... bu gidişle ben Ankarayı basacam zaten :)
Nasıl güzel haber ya...
Daha bunun 99 la aşk yaşaması var ki bonusum ondan sonrası çorap söküğü gibi gelecek zaten .
Oooo ooooo sevdim bu mesajı :)
Hadiii şiir alalım
Keşkeeeeeee...
Tamam canım ... o la ki o tarafa ben kaçarsam bi vakit haber ederim sana
Nihayettt bi efser gördüüüü gözlerimm en ballısından ...
Benim bildiğim efser bugün tüm gün hatta yarın sabah sporda yapıp coşturur o tartıyı:)
http://www.fullhdfilmizlesene.org/belgesel-izle/that-sugar-film/şu that sugar belgeseli bilen var mı linkini paylaşaca bilecek
Aynen kaptan. Tatli yemedm simdi bisiklete binicem. Bi gozuktum soyle korktu baya, Allahtan angil dingil laflar etmemis . Her canim sıkıldiginda tatli yerdim simdi spor yapiyorum bana neler oluyor boyle
He tatlı yiyince o konuşma geri saracak sanki .
Konuşmuşsa konuşmuş ... salaklık etmiş o ayrı ...
Umrumda olsa arar dururdun . Aramadığına göre ... hiç öyle düşünme .
Arkadaşına da bi gözük şöyle :) az konuşsun.
teşekkürler canım ama açılmadı niyekiiihttp://www.fullhdfilmizlesene.org/belgesel-izle/that-sugar-film/
caytabagi bunun bir benzeri başıma geldi canım. Ama tek fark benimki eski bir hocamdı. Onun da tanıdığı biriydi. Hatta benden sonra epey kaynaştılar. Bu hocam bi gün beni aradı hal hatır sordu. O çocukla ilgili birkaç soru sordu. Ben de hocam boşverin bunları falan diye kapattım. En son bence senin hala aklında X var dedi. Sinirlendim hoca olunca ses etmedim...
Meğer o sıra X hocanın yanındaymış ve benim sesim hoparlördeymiş. Ben kapattıktan sonra da işte o seni unutamaz sen de seviyorsun sabret minvalinde şeyler söylemiş. Elime ses kaydı ulaştı o sıra yanlarında olan bir arkadaşım o ses kaydını ulaştırdı bana sağolsun... X le bu süreçte hiç muhattap olmadım ki kendisi hala nerden bulduysa numaramı arar eder. Amaaaa o hocanın odasına bir girişim vardı... Attım önüne ses kaydını. Bu ne hocam? Akademik çalışmaları bıraktınız benim özel hayatımla mı uğraşmaya başladınız? Bu adam beni ölümle tehdit etti... Daha yeni kurtuldum. Başıma birşey gelseydi bir sorumlusu da sizdiniz dedim. Buz kesti kadın... Çok da severdim kendisini ama bu olaydan sonra bi daha ağzını açabildiğini sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?