Ben burdan izledim dün akşam. Reklamı geç başlaması lazım amateşekkürler canım ama açılmadı niyekiii
Oyle degil kuzum benim hakkimda konusmuslar. Ikisi arkadas degildi zaten eski sevgilimle beraberken birkac kez sadece oturmustuk. Arkadas olsalar bi sey demem de arkadas bile degilken benim hakkimda konusmasi sinir etti benicanım iyide senin eski sevgilin yanii sen ayrıldın diye yakın arkadaşında mı selamı kessin bu bana biraz garip geldi... sonuçta siz beraberken selam veriyordu değil mi ? eeee ayrılınca sen ayrıldın o niye trip atsın konuşmamazlık yapsın ki ? sonuçta insansın merhaba merhaba denir havadan sudan konuşulur olur biter...
Benim hakkimda konusmuslar canim. Benimle ilgili haberim yokken bilgi vermesine kizdim ben. Diyeti yemedim ama gecti sinirim bisiklet bincem simdiAdaya katılıyorumcaytabagi detay bilmiyorum ama ne konuşmuş yanii Selam sabah mı yoksa seninle ilgili bilgi mi vermiş...
İçeriğe göre değişir durum ama konusabilirler yanii bence de normal...
Sen uzulupte diyeti falan yemee
İşgüzar mı yok Ausumigdedali Hocana ben burdan sinir oldum .
Ayrıca izinsiz ses kaydının yasal olmadığını bilmeyen bir akademisyeni çöpçatanlık mesleğine atadım burda kendi çapımda
Hayriş bu adam o adammı ayrıldığın hani..Allah kurtarmış öyle tehdit mehdit..hayret ya insanları anlamaya zekam yetmiyohttp://www.fullhdfilmizlesene.org/belgesel-izle/that-sugar-film/
caytabagi bunun bir benzeri başıma geldi canım. Ama tek fark benimki eski bir hocamdı. Onun da tanıdığı biriydi. Hatta benden sonra epey kaynaştılar. Bu hocam bi gün beni aradı hal hatır sordu. O çocukla ilgili birkaç soru sordu. Ben de hocam boşverin bunları falan diye kapattım. En son bence senin hala aklında X var dedi. Sinirlendim hoca olunca ses etmedim...
Meğer o sıra X hocanın yanındaymış ve benim sesim hoparlördeymiş. Ben kapattıktan sonra da işte o seni unutamaz sen de seviyorsun sabret minvalinde şeyler söylemiş. Elime ses kaydı ulaştı o sıra yanlarında olan bir arkadaşım o ses kaydını ulaştırdı bana sağolsun... X le bu süreçte hiç muhattap olmadım ki kendisi hala nerden bulduysa numaramı arar eder. Amaaaa o hocanın odasına bir girişim vardı... Attım önüne ses kaydını. Bu ne hocam? Akademik çalışmaları bıraktınız benim özel hayatımla mı uğraşmaya başladınız? Bu adam beni ölümle tehdit etti... Daha yeni kurtuldum. Başıma birşey gelseydi bir sorumlusu da sizdiniz dedim. Buz kesti kadın... Çok da severdim kendisini ama bu olaydan sonra bi daha ağzını açabildiğini sanmıyorum
http://www.fullhdfilmizlesene.org/belgesel-izle/that-sugar-film/
caytabagi bunun bir benzeri başıma geldi canım. Ama tek fark benimki eski bir hocamdı. Onun da tanıdığı biriydi. Hatta benden sonra epey kaynaştılar. Bu hocam bi gün beni aradı hal hatır sordu. O çocukla ilgili birkaç soru sordu. Ben de hocam boşverin bunları falan diye kapattım. En son bence senin hala aklında X var dedi. Sinirlendim hoca olunca ses etmedim...
Meğer o sıra X hocanın yanındaymış ve benim sesim hoparlördeymiş. Ben kapattıktan sonra da işte o seni unutamaz sen de seviyorsun sabret minvalinde şeyler söylemiş. Elime ses kaydı ulaştı o sıra yanlarında olan bir arkadaşım o ses kaydını ulaştırdı bana sağolsun... X le bu süreçte hiç muhattap olmadım ki kendisi hala nerden bulduysa numaramı arar eder. Amaaaa o hocanın odasına bir girişim vardı... Attım önüne ses kaydını. Bu ne hocam? Akademik çalışmaları bıraktınız benim özel hayatımla mı uğraşmaya başladınız? Bu adam beni ölümle tehdit etti... Daha yeni kurtuldum. Başıma birşey gelseydi bir sorumlusu da sizdiniz dedim. Buz kesti kadın... Çok da severdim kendisini ama bu olaydan sonra bi daha ağzını açabildiğini sanmıyorum
aynen o ablacım. Ben 6 sene sonra tanıyabildim. Gene de şükür Allah korudu. Kendi başımı yakıyordumHayriş bu adam o adammı ayrıldığın hani..Allah kurtarmış öyle tehdit mehdit..hayret ya insanları anlamaya zekam yetmiyo
Ozel okul mu kres mi rehabilitasyon mu ? Cok gecmis olsun ya. Allahim ne bicim insanlar var nasil boyle yapiyorlar ya nasl vicdanlari var. Bi yolu vardir illaki ama olmali kesin vardir ya baska bi avukata sorsaniz ?Selam kızlar bugün biraz canım sıkkın kötü haberler aldım kuzenimden Allah hayırla sonlandırsın ablamda da keyifler zaten kaçık..okulu devr aldığı kadın hem son iki ayın öğrenci paralarını alıp (50 bin kadar )hemde servis kira vs ödemeden basmış gitmiş dava açtılar üzerine kayıtlı malı olmadığı için üstüne bi bardak su için dediler zaten öğrenci az kadın mıçmış batırmış kurumu nasıl olsa Satıcam diye ablam zaten borçlanarak aldı kımıldayamıyo ortağı ilgilenmiyor herşey onun üstüne kaldı...
Kimsede Allah korkusu kalmamış arkadaş..Allah haklının yanında olsun inşallah ilahi adaletine sığındık yarabbi
http://www.fullhdfilmizlesene.org/belgesel-izle/that-sugar-film/
yine arkadaşının kulağını çek bitsin gitsin. İnsanlar bazen durmaları gerektiği yeri bilmiyorlar. Hatırlatmak gerekebiliyorhocaya gel. Ne bicim hoca ya onun ne haddine terbiyesiz. Bir de hoparlore almis.ne yapmaya calismis ya o ne demek.ay ben sinirlendim burda seni dusunemiyorum. Iyi yapmissin odasina dalarak. Iyi bi ayrilik degildi bizimki, arkadasim da birkac laf cakmak istrmis ne alakaysa simdi. Allahtan kavga gurultu cikmamis angil dingil laflar da etmemis. Konusmasina zaten cok sinirlendim bir de benikucuk dusurecek bir sry soylese hepten sinirlenirdim.
Benim hakkimda konusmuslar canim. Benimle ilgili haberim yokken bilgi vermesine kizdim ben. Diyeti yemedim ama gecti sinirim bisiklet bincem simdi
Sahil güvenlik aus
Kadıncağız ağlaya ağlaya denize doğru bağırıyor ... sağa sola bakıyor ... uzağımda çok ... kalkıp yanına gidene kadar da bi Allahın kulu teyzem ne oldu kimi arıyorsun demiyor
Kızını kaybetmiş , telaşlı . Ilk kez peşine takıldım denize geldim ... bulamıyorum şimdi diye ağlıyor.
Gel ablam anons yaptıralım ismini dedim .
Nasıl korkmuş ..
Kızıda 20 li yaşlarda koca kız . Geldi bi de kadını azarladı .
Dedim sakinnn . Ne telaşa verdi insanları diyoryok dedim ... o kendi kendine yaşıyordu telaşını ... denizde bi şey oldu sanmış sana 1 saat gelmeyince ... ben gidip sordum ...
Mersi dedi hasbam .
Aynen aynen, cektim bayagi korktu arkadasligi bitiricem.diye. kabahatini biliyor cunku. Eskiden olsa ay yerdim kendimi eyva rezil mi oldum ay noldu falan diye. Tatli yerdim vs. Simdi cok da umrumda degil sanki ya galiba bu diyet dedikleri is kafada bitiyir dedikleri bu olsa gerek. Kafa once psikolojik olarak hazir halr geliyor sonra da baslaniyor. Yani onceden yemekle mutluluk saglanirken simdi yemeksiz mutlu olunabiliyor. Ay oyle bir seyler tam seyapamadimyine arkadaşının kulağını çek bitsin gitsin. İnsanlar bazen durmaları gerektiği yeri bilmiyorlar. Hatırlatmak gerekebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?