Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sahil güvenlik aus

Kadıncağız ağlaya ağlaya denize doğru bağırıyor ... sağa sola bakıyor ... uzağımda çok ... kalkıp yanına gidene kadar da bi Allahın kulu teyzem ne oldu kimi arıyorsun demiyor

Kızını kaybetmiş , telaşlı . Ilk kez peşine takıldım denize geldim ... bulamıyorum şimdi diye ağlıyor.
Gel ablam anons yaptıralım ismini dedim .
Nasıl korkmuş ..
Kızıda 20 li yaşlarda koca kız . Geldi bi de kadını azarladı .

Dedim sakinnn . Ne telaşa verdi insanları diyor yok dedim ... o kendi kendine yaşıyordu telaşını ... denizde bi şey oldu sanmış sana 1 saat gelmeyince ... ben gidip sordum ...
Mersi dedi hasbam .

Oyle degil kuzum benim hakkimda konusmuslar. Ikisi arkadas degildi zaten eski sevgilimle beraberken birkac kez sadece oturmustuk. Arkadas olsalar bi sey demem de arkadas bile degilken benim hakkimda konusmasi sinir etti beni

Benim hakkimda konusmuslar canim. Benimle ilgili haberim yokken bilgi vermesine kizdim ben. Diyeti yemedim ama gecti sinirim bisiklet bincem simdi

Selam kızlar bugün biraz canım sıkkın kötü haberler aldım kuzenimden Allah hayırla sonlandırsın ablamda da keyifler zaten kaçık..okulu devr aldığı kadın hem son iki ayın öğrenci paralarını alıp (50 bin kadar )hemde servis kira vs ödemeden basmış gitmiş dava açtılar üzerine kayıtlı malı olmadığı için üstüne bi bardak su için dediler zaten öğrenci az kadın mıçmış batırmış kurumu nasıl olsa Satıcam diye ablam zaten borçlanarak aldı kımıldayamıyo ortağı ilgilenmiyor herşey onun üstüne kaldı...
Kimsede Allah korkusu kalmamış arkadaş..Allah haklının yanında olsun inşallah ilahi adaletine sığındık yarabbi

Hayriş bu adam o adammı ayrıldığın hani..Allah kurtarmış öyle tehdit mehdit..hayret ya insanları anlamaya zekam yetmiyo

hocaya gel. Ne bicim hoca ya onun ne haddine terbiyesiz. Bir de hoparlore almis.ne yapmaya calismis ya o ne demek.ay ben sinirlendim burda seni dusunemiyorum. Iyi yapmissin odasina dalarak. Iyi bi ayrilik degildi bizimki, arkadasim da birkac laf cakmak istrmis ne alakaysa simdi. Allahtan kavga gurultu cikmamis angil dingil laflar da etmemis. Konusmasina zaten cok sinirlendim bir de benikucuk dusurecek bir sry soylese hepten sinirlenirdim.

Hayriş bu adam o adammı ayrıldığın hani..Allah kurtarmış öyle tehdit mehdit..hayret ya insanları anlamaya zekam yetmiyo
aynen o ablacım. Ben 6 sene sonra tanıyabildim. Gene de şükür Allah korudu. Kendi başımı yakıyordum

Ozel okul mu kres mi rehabilitasyon mu ? Cok gecmis olsun ya. Allahim ne bicim insanlar var nasil boyle yapiyorlar ya nasl vicdanlari var. Bi yolu vardir illaki ama olmali kesin vardir ya baska bi avukata sorsaniz ?

Diyorum o hocaya...

suspushanimcim Nisacım sabahtan beri aklımdasın ... yarına hepsi inecek güzel eksiler gelecek inşallah

Sabah erken tartılma yarın .
Bekle şişin ödemin iyice terk etsin seni.
Hatta ben olsam bi bitki çayı meyve atıp ağzıma... temposu çok olmayan yürüyüşe çıkar ... eve dönüp uzatırım bacaklarımı...1-2 saat sonra tartılırım .
Sen her sabah çıkıyordun zaten .
Koşu gibi olmayan az tempolu yürüyüş kas şişiirmez.

yine arkadaşının kulağını çek bitsin gitsin. İnsanlar bazen durmaları gerektiği yeri bilmiyorlar. Hatırlatmak gerekebiliyor

Benim hakkimda konusmuslar canim. Benimle ilgili haberim yokken bilgi vermesine kizdim ben. Diyeti yemedim ama gecti sinirim bisiklet bincem simdi

Yaaa işte bu çok ayıp...
Arkadaşının yanlısı bu onu uyar ve yoluna devam aferin binn bisiklete onlara saydir

Mersi

yine arkadaşının kulağını çek bitsin gitsin. İnsanlar bazen durmaları gerektiği yeri bilmiyorlar. Hatırlatmak gerekebiliyor
Aynen aynen, cektim bayagi korktu arkadasligi bitiricem.diye. kabahatini biliyor cunku. Eskiden olsa ay yerdim kendimi eyva rezil mi oldum ay noldu falan diye. Tatli yerdim vs. Simdi cok da umrumda degil sanki ya galiba bu diyet dedikleri is kafada bitiyir dedikleri bu olsa gerek. Kafa once psikolojik olarak hazir halr geliyor sonra da baslaniyor. Yani onceden yemekle mutluluk saglanirken simdi yemeksiz mutlu olunabiliyor. Ay oyle bir seyler tam seyapamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…