- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Tebrikler canım çok iyi vermişsinGunaydinn. Hemen kilo bildirimi
gecen hafta 65.700
bu hafta 64
fark 1.7 kg
yuzde 2.5875
teyteyteytey
Günaydın 7.takımın güzelleri
Bu haftaki kilo bildirimim
Ausencia
Geçen hafta: 65.4
Bu hafta : 64.4
Fark : -1
%: 1.52
Mortimnehirnil111 nerelerde acaba
Şu 4 küsüratından kurtulsaydım: -)
Günaydın hayırlı sabahlar
Ve cuma heyecanlıyım kendim içinde arkadaşlar imin verdikleri kilolarından meraktayim
Hayırlı cumalar
3haftadir109 kilo dayim bu hafta ada vermemissem çocuk ciddi anlamda demorilze olurum
Ama bugün hepimiz sevinelim inşallah
Aslında bir sebebim yok abla :) Ben böyle heyecan yapıyorum. Dr gebeliğin 40. haftası bittiğinde seni sezeryana alalım hadi dediğinde de demiştim ya ben bikaç gün sonra geleyim diyeCanım listeye girişinde hedef kilona 54 yazarız ... zaten %80 i ile mezun olunuyor yani ... yani 55 lerde...
Oraya kadar bi sağlam gelelim inşallah. Zaten Eylül sonu gelmeden görürüz ....
Sonra istersen hedef kilonu 50 ye revize ederiz ... ya da duruma göre mezun eder...
Kalanı listesiz devam ederiz .
Bir hafta daha bekleme sebebin ne gülüm ?
2.18 yüzde sen deyince baktım şimdi Sağol canımGünün ilk bldirimine kocaman tebrikler çok güzel canım yüzden bayağı yüksektir
Tebrik ederim megi ne güzel vermişsin sendeBu haftaki kilo bildirimim
Ausencia
Çok teşekkür ederimGünaydınnnnnnnnnnnn
Helvayı yiyişim pek romantik değildi ama
o senin totemin olsun triplim , haftaya da 63.4
tebrikler canım .... kocamaaaaaaaaaan tebrikler .... harika gidiyorsun , bozmadan devam
İnşallah fatmacım , az da olsa gelen eksi ... sana bu hafta ki kaçamağını tamamen unutturacaktır .
Gunaydinn. Hemen kilo bildirimi
gecen hafta 65.700
bu hafta 64
fark 1.7 kg
yuzde 2.5875
teyteyteytey
Aslında bir sebebim yok abla :) Ben böyle heyecan yapıyorum. Dr gebeliğin 40. haftası bittiğinde seni sezeryana alalım hadi dediğinde de demiştim ya ben bikaç gün sonra geleyim diyeTamam inşallah gireyim listeye Bismillah diyerekten bu hafta
2.18 yüzde sen deyince baktım şimdi Sağol canım
Tebrik ederim megi ne güzel vermişsin sende
Teşekkür ederim canımAslında bir sebebim yok abla :) Ben böyle heyecan yapıyorum. Dr gebeliğin 40. haftası bittiğinde seni sezeryana alalım hadi dediğinde de demiştim ya ben bikaç gün sonra geleyim diyeTamam inşallah gireyim listeye Bismillah diyerekten bu hafta
2.18 yüzde sen deyince baktım şimdi Sağol canım
Tebrik ederim megi ne güzel vermişsin sende
Vaaaay tebrik ederim canımGunaydinn. Hemen kilo bildirimi
gecen hafta 65.700
bu hafta 64
fark 1.7 kg
yuzde 2.5875
teyteyteytey
Canım akşam eve kaçta gidiyorsun. 8 kahvaltı, 1 sütlü kahve, 6 da akşam yemeği olur 5 saat ara. Makarna işini bilemedimBende açım hemde nasıl , bütün fonksiyonlarım durdu
Aklımda 3 şey var yazayım .
Birşey daha vardı unuttum
- Bugün şunu düşündüm acaba 8 de kahvaltı yapıyorum ya saat 12_1 arası sütlü kahve icsem mı? 4 yerde öğlen yemeği yer günü kapatırım , ama sut leptini bozuyir sanırım
- Birde kepekli makarna alıp haslayip yağsız çoban salata içine eklrsem mi ok haftada bir gün ?
Kapıyı ben açayım...Ohhh pencereleri de açayım içeriye mis gibi sabahın nuru dolsun
Günaydınnn
Geçen hafta 59.4
Bu hafta 58.1
Fark 1.3
Bu haftaki kilo bildirimim
Ausencia
Gunaydinn. Hemen kilo bildirimi
gecen hafta 65.700
bu hafta 64
fark 1.7 kg
yuzde 2.5875
teyteyteytey
Ay valla ne strese girmiştim ama eylül de giricem listeye kaptanımMunzevi Zencefil canom daha önce cuma yarışmalarında hiç yarışmadın değil mi ? yeni üye olarak giriş yapıyorum çünkü.
caytabagi canım sende bu hafta listeye girebilirsin , denemede 3. haftan bitti ..ama tırsıyorum açıkcası ... geçen hafta listede olduğunu sandığın halde +700 ile gelmişsin .. hani listedeyim sanıyordum demesen , tırsmayacağım da ... bende geçen cuma bu kız ortalamanızı düşürdüm neden yazdı demedim değil (kaptan unutmaz )
Liste öyle hoop +700 , ayyy ortalama da düştü pardon ... denilecek bir müessese değilciddi sorumluluk istiyor ... bak Nego e sor gerim gerim gerildi kuzucum da çıktı
ona göre listeye alalım seni kuzum , bence gir ve kaçamaksız sporla devam et ... ama yeni üyeler izne çıkamıyor bir süre ... girdin mi Ekime kadar kaçamazsın yaniii ... ona göre düşün .
Hım şey kem küm tartıldım da söylemesem daha mı iyi ne. Malum diyet yapmadım
Ayran aşının faydasını gördün mü canım ? Bu hafta değişik detokslar deneyesim var sıkıldım diyetten... Ama ayranaşının içindekiler bende çok şişkinlik yapıyor... Tereddütteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?