Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydinn. Hemen kilo bildirimi
gecen hafta 65.700
bu hafta 64
fark 1.7 kg
yuzde 2.5875
teyteyteytey
Tebrikler canım çok iyi vermişsin
Küsüratı fazla yazmışsın heyecana kapıldın sanırım ama çok iyi tekrar tebrikler canım

Günaydın 7.takımın güzelleri

Ausencia enişteyle romantik pazar maceranız çok hoşuma gitti

Günaydınnnnnnnnnnnn

Helvayı yiyişim pek romantik değildi ama

Bu haftaki kilo bildirimim
Ausencia

Geçen hafta: 65.4
Bu hafta : 64.4
Fark : -1
%: 1.52

Mortim nehirnil111 nerelerde acaba

Şu 4 küsüratından kurtulsaydım: -)

o senin totemin olsun triplim , haftaya da 63.4

tebrikler canım .... kocamaaaaaaaaaan tebrikler .... harika gidiyorsun , bozmadan devam

İnşallah fatmacım , az da olsa gelen eksi ... sana bu hafta ki kaçamağını tamamen unutturacaktır .

Aslında bir sebebim yok abla :) Ben böyle heyecan yapıyorum. Dr gebeliğin 40. haftası bittiğinde seni sezeryana alalım hadi dediğinde de demiştim ya ben bikaç gün sonra geleyim diye Tamam inşallah gireyim listeye Bismillah diyerekten bu hafta

Günün ilk bldirimine kocaman tebrikler çok güzel canım yüzden bayağı yüksektir
2.18 yüzde sen deyince baktım şimdi Sağol canım

Ausencia

Tebrik ederim megi ne güzel vermişsin sende

Çok teşekkür ederim evet ya yapıştı valla 4 pek sevmezdim kendilerini ama artık alıştık birbirimize
Ayy inşallah hep böyle giderim

gecen hafta 65.700
bu hafta 64
fark 1.7 kg
yuzde 2.5875
teyteyteytey

Teeey tey teyyyy

tabağım çayım demliğim tebrikler

harika sonuç ...sütler aşkınaaaaaaaaaa

yüzden 2.59 canım .... virgülden sonraki 3. sayı 5 ve 5 den büyükse yukarı yuvarlama

No panik ... aynen devam yola sadece

regl sonrası haftada madendir .... güzel eksi gelir , kaçamak yapmazsan ... tüm ödemler gider

Teşekkür ederim canım

Canım akşam eve kaçta gidiyorsun. 8 kahvaltı, 1 sütlü kahve, 6 da akşam yemeği olur 5 saat ara. Makarna işini bilemedim

Kapıyı ben açayım... Ohhh pencereleri de açayım içeriye mis gibi sabahın nuru dolsun

Günaydınnn

Geçen hafta 59.4
Bu hafta 58.1

Fark 1.3

Ausencia

gecen hafta 65.700
bu hafta 64
fark 1.7 kg
yuzde 2.5875
teyteyteytey

Tebrikler kızlar süpersiniz

Munzevi Zencefil canom daha önce cuma yarışmalarında hiç yarışmadın değil mi ? yeni üye olarak giriş yapıyorum çünkü.

caytabagi canım sende bu hafta listeye girebilirsin , denemede 3. haftan bitti ..ama tırsıyorum açıkcası ... geçen hafta listede olduğunu sandığın halde +700 ile gelmişsin .. hani listedeyim sanıyordum demesen , tırsmayacağım da ... bende geçen cuma bu kız ortalamanızı düşürdüm neden yazdı demedim değil (kaptan unutmaz )

Liste öyle hoop +700 , ayyy ortalama da düştü pardon ... denilecek bir müessese değil ciddi sorumluluk istiyor ... bak Nego e sor gerim gerim gerildi kuzucum da çıktı

ona göre listeye alalım seni kuzum , bence gir ve kaçamaksız sporla devam et ... ama yeni üyeler izne çıkamıyor bir süre ... girdin mi Ekime kadar kaçamazsın yaniii ... ona göre düşün .

Ay valla ne strese girmiştim ama eylül de giricem listeye kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…