Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de erken kaçayım bu gece. Midem gurul gurul. Aş eriyorum. Hala diyor aç kapıyı ben geldim. Ben diyorum hala dur zaten çarşı karışık... Oturdum bir sürü yemek tarifi videosu izledim. Bir sürü değişik yemek tatma videosu izledim. rüyamda hepsini yiyecem kesinn
Sizler de çok gece kalmayın olar mı? Yarın sabah tartı durumuna göre yürüyüşe çıkarımm. Sonra gelirim. Erken gelmezsem şeyetmeyin. Hee ama çay tabağını etikete gelecektim bak
Leptinler yoldaşınız olsun İyi geceleeeer

Sabah
Peynirli, kırmızı ve yeşil biberli hatta baharatlı omlet (1.5 - 2 yumurta civarı)
Bir miktar ceviz

Akşam
Börülce salatası
3 vişne
1 bardak çay

Sabah omletin içi baya dolu olunca ek bir şey yemedim ceviz dışında.
Aksam da yoğurt yiyecektim unuttum.

Bugün sabah dünle ayni çıktım yine. Yaktın beni malum hafta. Yine süründüreceksin beni anlaşıldı. Sinir oluyorum böyle olduğunda. ne güzel gidiyorduk takır takır. Motivasyonum düşüyor boyle olunca. Haftaya saklıyorum detoks hakkımı. Zorlamaya devam ederse beni, detoks yapacağım mecbur. Ama ben detoks yapmayı sevmiyorum her ay boyle ya. Buna mecbur olmak canımı sıkıyor.

Neyse çok konuştum. Çenem düştü yine.

Bende açım hemde nasıl , bütün fonksiyonlarım durdu

Aklımda 3 şey var yazayım .

• Bugün şunu düşündüm acaba 8 de kahvaltı yapıyorum ya saat 12_1 arası sütlü kahve icsem mı? 4 yerde öğlen yemeği yer günü kapatırım , ama sut leptini bozuyir sanırım
  • Birde kepekli makarna alıp haslayip yağsız çoban salata içine eklrsem mi ok haftada bir gün ?
Birşey daha vardı unuttum

ada81
Canım malasef yıllarca gece uykudan uyanıp yerdim son iki yıldır çok şükür bayağı azaldı

igdedali canım aynen gece yemeklerinin sebebi stres uykusuzluk yorgunluk yanı benim kilo sebeplerin
Ama çok şükür ciddi bir yol aldım
Ausencia kaptanim aynen o gece orda kaldı kaldığımız yerden devam

@_SARAYCA_ canım senide alıntılamistim gitmiş yarın 55geloyomu inşallah hayırlısı ile gwlursin

Kapıyı ben açayım... Ohhh pencereleri de açayım içeriye mis gibi sabahın nuru dolsun

Günaydınnn

Geçen hafta 59.4
Bu hafta 58.1

Fark 1.3

Neee güzel bir açılış olmuş portakalım

Geleneksek pon pon sallamayı hakketmiişş

Tebrikler kocamanından

Canım bu cuma deneme sürem doluyor . Yani listeye giriş için .

Ne dersin ? Benim gözlemim iyi metan var ... çünkü arada kaçırdıkların oldu ve bu sonuç geldi ona rağmen .
Sporda iyi.

Listeye girince artılar,sabitler, cız coz kaçamaklar,dayanamadım yedimler karnımızı ağrıtıp , seni beni üzmeyecek , takımı kötü etkileyemeyecekse ...
Bence gir derim .
Ama stres olurum , veremem böyle liste dışından iyi dersen de ... aynen devam ablacım.

Liste sorumluluk ve kontrolü arttırıyor bence .

Heee bi de önümüzü düşün ... yaklaşan regl şişi ... var mı ? Seyahat vs planı ...
Önümüz bayram. Yeni üyeler izne ayrılamıyor çünkü .
Bunlar beni etkilemez dersen alalım listeye canom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…