Ben listedeyim saniyordum da ondan seyaptim canim
Bende açım hemde nasıl , bütün fonksiyonlarım durdu
Aklımda 3 şey var yazayım .
Birşey daha vardı unuttum
- Bugün şunu düşündüm acaba 8 de kahvaltı yapıyorum ya saat 12_1 arası sütlü kahve icsem mı? 4 yerde öğlen yemeği yer günü kapatırım , ama sut leptini bozuyir sanırım
- Birde kepekli makarna alıp haslayip yağsız çoban salata içine eklrsem mi ok haftada bir gün ?
Benim tartım beni sever. Buna daha önce çok kez şahit olduk. İnşallah yarin sabah bana güzel bir sürpriz yaparhadi canım tartım.
İyi geceler sevgili takımım yarın güzel eksiler görmek dileğiyle
İyi uykular
Günaydın herkese hayırlı cumalar
Tartı yüzümüzü güldürsün
Liste deyince bi heyecanlandım:) Şu an reglin üçüncü günündeyim abla. Memlekete gideriz bayramda. Ama çok etkilemiyor beni geçen gittiğimde de dikkat etmedim yinede sabit döndüm eve. Evet kaçamaklar olur bende mesela ciğer:) Geçen cumartesi yedim hemde bir tam ama dediğin gibi tartı iyi çıktı:) Hedefim 55 sonra da 50. Ben ekimden sonra birde oruç tutacağım abla kış boyu böyle yapıyorum geçen seneden beri. Bu kış daha sıkı disiplinli olacak orucum inşallah. Liste için sıkıntı olur mu? Eğer olmazsa ki mümkünse bir haftayı daha atlatayım ondan sonra listeye gireyim sende istersen.
Neee güzel bir açılış olmuş portakalım
Geleneksek pon pon sallamayı hakketmiişş
Tebrikler kocamanından
Canım bu cuma deneme sürem doluyor . Yani listeye giriş için .
Ne dersin ? Benim gözlemim iyi metan var ... çünkü arada kaçırdıkların oldu ve bu sonuç geldi ona rağmen .
Sporda iyi.
Listeye girince artılar,sabitler, cız coz kaçamaklar,dayanamadım yedimler karnımızı ağrıtıp , seni beni üzmeyecek , takımı kötü etkileyemeyecekse ...
Bence gir derim .
Ama stres olurum , veremem böyle liste dışından iyi dersen de ... aynen devam ablacım.
Liste sorumluluk ve kontrolü arttırıyor bence .
Heee bi de önümüzü düşün ... yaklaşan regl şişi ... var mı ? Seyahat vs planı ...
Önümüz bayram. Yeni üyeler izne ayrılamıyor çünkü .
Bunlar beni etkilemez dersen alalım listeye canom
Günaydın tebrik ederim canım
Liste deyince bi heyecanlandım:) Şu an reglin üçüncü günündeyim abla. Memlekete gideriz bayramda. Ama çok etkilemiyor beni geçen gittiğimde de dikkat etmedim yinede sabit döndüm eve. Evet kaçamaklar olur bende mesela ciğer:) Geçen cumartesi yedim hemde bir tam ama dediğin gibi tartı iyi çıktı:) Hedefim 55 sonra da 50. Ben ekimden sonra birde oruç tutacağım abla kış boyu böyle yapıyorum geçen seneden beri. Bu kış daha sıkı disiplinli olacak orucum inşallah. Liste için sıkıntı olur mu? Eğer olmazsa ki mümkünse bir haftayı daha atlatayım ondan sonra listeye gireyim sende istersen.
Kapıyı ben açayım...Ohhh pencereleri de açayım içeriye mis gibi sabahın nuru dolsun
Günaydınnn
Geçen hafta 59.4
Bu hafta 58.1
Fark 1.3
Okuyorum canım uzak kalırmıyım burdanÇok uzakta kalma gel şöyle yamacimiza
GünaydınGünaydın 7.takımın güzelleri
Ben kuru üzüm kayısı koyup yiyorum onuya yarın kahvaltıda light sütle yulaf karışımı yemeyi düşünüyorum içine 1-2 çay kaşığı bal koysam çok mu yüksek kalorili olur ya çünkü ben yulafı tek yiyemiyorum ama şu wc konusu tabiki bende de var
Bu haftaki kilo bildirimim
Ausencia
Geçen hafta: 65.4
Bu hafta : 64.4
Fark : -1
%: 1.52
hiç
Mortimnehirnil111 nerelerde acaba
Şu 4 küsüratından kurtulsaydım: -)
Günaydın hayırlı cumalar.Günaydın hayırlı sabahlar
Ve cuma heyecanlıyım kendim içinde arkadaşlar imin verdikleri kilolarından meraktayim
Hayırlı cumalar
3haftadir109 kilo dayim bu hafta ada vermemissem çocuk ciddi anlamda demorilze olurum
Ama bugün hepimiz sevinelim inşallah
Teşekkür ederimVavv çok güzel tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?