Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben listedeyim saniyordum da ondan seyaptim canim

Canım listeye giriş deneme süren geçen hafta dolmuştu evet .
Ama sende 700 gr artı idin

Deneme süresi kural gereği bunun için var .senin deneme sürenin çoğunu tatilde kilo bildirimsiz , son haftası da artı ile geçince ... hala deniyoruz

Bende açım hemde nasıl , bütün fonksiyonlarım durdu

Aklımda 3 şey var yazayım .

Bence şu geçiş döneminde hepsi olur ... arada sütlü kahvede ... kepekli makarnada...
Madem bir anda başlanmıyor eski düzene banum , bu şekilde başlamak hiç başlamamaktan iyidir.

Aklımda iken yazayım , sen ada81 ve Sekercikiz Şu an tam olarak aynı durumdasınız .
Şekercim de dün yazmış .
Ki 3.nüzde cidden diyetinize sadık , sıfır kaçamaklı haftalarca diyet yapabilen kişilersiniz.
Şimdi izin, izin dönemi karbona alışma, şimdi onu terk etme zorluğu ve motivasyon kaybı yaşıyorsunuz.
Benim sizden isteğim özellikle 3 nüz destek olun birbirinize .
Yoldaş olun .
Menülerinize bakın.
Şu kısır döngüden 3 lü olarak el ele çıkın.

Benim tartım beni sever. Buna daha önce çok kez şahit olduk. İnşallah yarin sabah bana güzel bir sürpriz yapar hadi canım tartım.

Tabii ki de

Bugün çok güzel olacak lily im.

Sadece inan . Gerilme .... stres şişirir :)

İyi geceler sevgili takımım yarın güzel eksiler görmek dileğiyle
İyi uykular

Hadi bakalım fatmacım .... senden de çok güzel haberler bekliyorum bugün

Günaydın herkese hayırlı cumalar

Tartı yüzümüzü güldürsün

Günaydınnnnnn triplimmmm

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Liste deyince bi heyecanlandım:) Şu an reglin üçüncü günündeyim abla. Memlekete gideriz bayramda. Ama çok etkilemiyor beni geçen gittiğimde de dikkat etmedim yinede sabit döndüm eve. Evet kaçamaklar olur bende mesela ciğer:) Geçen cumartesi yedim hemde bir tam ama dediğin gibi tartı iyi çıktı:) Hedefim 55 sonra da 50. Ben ekimden sonra birde oruç tutacağım abla kış boyu böyle yapıyorum geçen seneden beri. Bu kış daha sıkı disiplinli olacak orucum inşallah. Liste için sıkıntı olur mu? Eğer olmazsa ki mümkünse bir haftayı daha atlatayım ondan sonra listeye gireyim sende istersen.

Canım listeye girişinde hedef kilona 54 yazarız ... zaten %80 i ile mezun olunuyor yani ... yani 55 lerde...
Oraya kadar bi sağlam gelelim inşallah. Zaten Eylül sonu gelmeden görürüz ....
Sonra istersen hedef kilonu 50 ye revize ederiz ... ya da duruma göre mezun eder...
Kalanı listesiz devam ederiz .

Bir hafta daha bekleme sebebin ne gülüm ?

Ben kuru üzüm kayısı koyup yiyorum onu

Günaydın hayırlı cumalar.
Inşallah vermişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…