Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ee yeter artık çöp kadar kaldın

yok kız daha maşallah yerinde nerden gidiyor bu kilo ben neden anlayamıyorum bilmiyorum kıyafet içine girmedikçe anlamıyorum kilo verdiğimi

Kilo bildirimini tam istediğim zamanda yapamasamda yola çıktım erkenden şu an Anadolu yakasında halamdayım
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68.4
Fark 300
Yüzde 0.44

Selamlarrr
Dışarıya çıkıyorum..
Akşam bakarım inşallah bollllll eksiler vardır...

Geçen hafta: 55.9
Bu hafta: 55.2
Fark: 0.7
Yüzde: 1.25
Dumduk 55 olaydimmm iyiydi
Opuyoreeee hepiniziiii

bi arkadaşım var okulda doktor kansızlık çıktı diye yulaf ezmesi ye demiş bikaç sorunu daha vardı Bir gün okulda kahvaltı yapıyoruz bu geldi yulaf ezmesi yiyor kızım dedim onu atlar yer 18.08.2017 elimde bir kase light sütle lifalif Allah'ım sen komşularımıza güldürme başımız geliyor yarebbimmmmm AMİN

Ben 2 senedir sütle yulaf yerim acayip güzel gülme kız

yok kız daha maşallah yerinde nerden gidiyor bu kilo ben neden anlayamıyorum bilmiyorum kıyafet içine girmedikçe anlamıyorum kilo verdiğimi

Bende spor yap pilates falan sıkılaşmadın herhalde o yüzden öyle hissediyorsun bak bir anda çöker suratın falan benim gibi ben 49 kiloyu gördüğümde suratım küçülmüş burnum büyük kalmıştı bir daha inmem boyun kaçtı

canim sen bunu baz al o zaman. izin konusunu azcik biraz daha dusuniyim ben olarmi 4 kadar vaktim olsun
saka maka 66 yi ucundan gordum

Eklentiler

• 20170818_075611-1.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 19

Ya benim alışık olmadığın bir tat yarım çay kaşığı bal koydum içine. Boyum kısa benim ya o yüden çökmez daha öncede o kilolarda olduğum dönemler oldu. Spor zaten yapıyorum ama acaba koşu ve yürüyüşü biraz düşürüp daha çok pilates ve bölgesel egzersiz mi yönelsem ki ? boyum 1.56 bu arada

Afiyet olsun :)) sutlu herseyi cok severim.
Light ve yarim yagli sutler iyi degilmis diye duydum tv de ama duzgun dinleyemedim.
Bende aliyodum.

Ausencia ve diger hatunlar bisey sorayim bu vesile ile. Bu chia ve keten tohumlari yag gurubuna giriyor degilmi?
Yag ise karbonlu ogunde kullanilirmi?

Dengeli ogunde pro,karbo,sebze olmali ya hani e tohumlarla yogurt yedikmi nolüyür?

Aaa ben bilmiyordum Yulaf ezmesi nin kansızlığa iyi geldiğini eve dönünce basliyim bari

İnşallah Begüş şakasına takılıyoruz ya tadını çıkarın

Hem aklı kaliyo hemde bizi üzülmesin diye mütevazi davranıyor, mortim yaaa kıyamam sana,senlende buluscaz

Yok kaptan cikmam listeden. Kilo vermek cok guzel gelsenize karari sen ver kaptan istersen icin nasil rahat edecekse.ben diyeti ve sporu birakmayacagim 64u gorunce daha bi motive oldum acikcasi. Suan sizlere bisikletimden sesleniyorum

Bence de bölgesel egzersizlere yönelmelisin canım Aramızda çok boy farkı var gerçekten bende 1.58 arası bir şey
Hem aklı kaliyo hemde bizi üzülmesin diye mütevazi davranıyor, mortim yaaa kıyamam sana,senlende buluscaz

Kalıyor tabi burada ofiste hiç canımda çalışmak istemiyor İnşallah

Aaa ben bilmiyordum Yulaf ezmesi nin kansızlığa iyi geldiğini eve dönünce basliyim bari

Begum seni severim ama mutevazi olamiycam baya dibimiz dusuyo bulusmaya
Nasip olmus tadini cikarin

bilmiyorum canım araştırmak lazım ama yağ oranı en düşük onlar napalım Bu arada ben chia kullanıyorum canım ama chianın olduğu öğünde ekmek yemiyorum onun yerine chialı yoğurt yapıp yiyorum zaten şuana kadar sadece yoğurtta kullandım bazıları ara öğünler için meyveli tatlılar yapıyor ama onları denemedim. bi tokluk hissi verdiği aşikar bana veriyor en azından ama baya bekletmek lazım 15-20 dk kadar ki cialar şişsinler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…