yap canim siddetle tavsoye edilirKendime not..... kizimmm mutlaka ayran asi yapiyosun bu hafta taam mi
Ee yeter artık çöp kadar kaldın
Kilo bildirimini tam istediğim zamanda yapamasamda yola çıktım erkenden şu an Anadolu yakasında halamdayım
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68.4
Fark 300
Yüzde 0.44
Selamlarrr
Dışarıya çıkıyorum..
Akşam bakarım inşallah bollllll eksiler vardır...
Geçen hafta: 55.9
Bu hafta: 55.2
Fark: 0.7
Yüzde: 1.25
Dumduk 55 olaydimmm iyiydi
Opuyoreeee hepiniziiii
İnşallah Begüş şakasına takılıyoruz ya tadını çıkarınKızlar gönüller bir olsun inşallah sizlede buluşuruz, bu gerçekten nasip şans oldu
Ben 2 senedir sütle yulaf yerim acayip güzel gülme kızbi arkadaşım var okulda doktor kansızlık çıktı diye yulaf ezmesi ye demiş bikaç sorunu daha vardıBir gün okulda kahvaltı yapıyoruz bu geldi yulaf ezmesi yiyor kızım dedim onu atlar yer 18.08.2017 elimde bir kase light sütle lifalif Allah'ım sen komşularımıza güldürme başımız geliyor yarebbimmmmm AMİN
Bende spor yap pilates falan sıkılaşmadın herhalde o yüzden öyle hissediyorsun bak bir anda çöker suratın falan benim gibi ben 49 kiloyu gördüğümde suratım küçülmüş burnum büyük kalmıştı bir daha inmem
yok kız daha maşallah yerindenerden gidiyor bu kilo ben neden anlayamıyorum bilmiyorum kıyafet içine girmedikçe anlamıyorum kilo verdiğimi
canim sen bunu baz al o zaman. izin konusunu azcik biraz daha dusuniyim ben olarmi 4 kadar vaktim olsunHeee malum onu biliyoruzçok mu artı onu merakımdan şeyettim ....
nasıl olsa tartılmışsın bize de söyle
Hadi bakalım nisam ... wc geldi mi (ayyy normal hayatta şunu kimseye sormam)
Yine de epey inmiş .... 200 gr artı kalmış
wooowwwwwwwwwwwwww ayran aşı aşkınaaaaaaaaaaaaaaaa
tebrikler fıstığım , şimdi mezuniyet değil izin istiyorsun değil mi bayram sonuna kadar ?
geçen haftadan değil bu pzt den aldım kilonu bende ... ama bundan sonra koyvermek yok ... yazarım artıları listeye
hadi bakalım süper başlangıç
harikasınnnnnnnnnn bonuscan
ahanda pon ponlarher 100 gr için 1 tane
canım şimdi sabah tabağım çayı ve ördekimle de sıkı pazarlık yaptım , ördekle anlaştık çayımla müzakaredeyiz...
Sende bana kaptanım içimdeki deli fırtınayı gör hele , şu 90 na gelene kadar haftada 1 kilodan aşağıyı eksi ,yi kilo vermeden saymam diyorsan ausun liste kollarına gel ...
Çok istiyorum seni listede ama bir tarafımda korkuyor ...
Bi tarafım deli, güçlü , içinde fırtınalar kopan bonusa çok güveniyor...bir tarafım hani o kedi gibi olup yelkenleri suya indiren halinden tırtısıyor...laaaa ausu tırstırıyorsun düşün
Hadi bana öyle bir güven ver ki ...önce kendine ama ...cızsız cozsuz cazsız gelelim 90 na ... sporla ... iyi düşün , acele etme
ben orda bir 72.1 gördüm
canım bu hafta ilk cuman yüzdeni almıyorum o yüzden ....
iyidir nehirim iyidir ......sıkmadan kasmadan kasılmadan
canım aslında ben hep ilk çıkan rakamı doğru sayarım ...in çık in çık ...tartı cozutuyor .
çıkarım temizinden ne gördüysem o .
sen bilirsin yine de .
zaten izne çıkıyorsun ...daha iyi işte 66.9 altına düşmeye çalışırsın
sarı papatyam dün gece korktuğun kadar olmadı en azından ... sen beklesen biraz daha da eksi görüyorsun aslında ...
hadi haftaya sıkı bir yarışa gir de ... 59 u gör canım
Valla babamın bir tane var daaaane kadar doğru tartığı muamma .
Bende spor yap pilates falan sıkılaşmadın herhalde o yüzden öyle hissediyorsun bak bir anda çöker suratın falan benim gibi ben 49 kiloyu gördüğümde suratım küçülmüş burnum büyük kalmıştı bir daha inmemboyun kaçtı
Tesekkur ederim kuzum bende seni tebrik ederimTebrikler canım çok iyi vermişsin
Küsüratı fazla yazmışsınheyecana kapıldın sanırım ama çok iyi tekrar tebrikler canım
Tesekkurler kaptannn cok mutlu oldumm masallah banaTeeey tey teyyyy
tabağım çayım demliğim tebrikler
harika sonuç ...sütler aşkınaaaaaaaaaa
yüzden 2.59 canım .... virgülden sonraki 3. sayı 5 ve 5 den büyükse yukarı yuvarlama
Tesekkur ederim canimVaaaay tebrik ederim canım
bi arkadaşım var okulda doktor kansızlık çıktı diye yulaf ezmesi ye demiş bikaç sorunu daha vardıBir gün okulda kahvaltı yapıyoruz bu geldi yulaf ezmesi yiyor kızım dedim onu atlar yer 18.08.2017 elimde bir kase light sütle lifalif Allah'ım sen komşularımıza güldürme başımız geliyor yarebbimmmmm AMİN
Tesekkurler kuzumTebrikler kızlar süpersiniz
bi arkadaşım var okulda doktor kansızlık çıktı diye yulaf ezmesi ye demiş bikaç sorunu daha vardıBir gün okulda kahvaltı yapıyoruz bu geldi yulaf ezmesi yiyor kızım dedim onu atlar yer 18.08.2017 elimde bir kase light sütle lifalif Allah'ım sen komşularımıza güldürme başımız geliyor yarebbimmmmm AMİN
İnşallah Begüş şakasına takılıyoruz ya tadını çıkarın
Yok kaptan cikmam listeden. Kilo vermek cok guzel gelsenize@Portakal Sulu Ordek canom daha önce cuma yarışmalarında hiç yarışmadın değil mi ? yeni üye olarak giriş yapıyorum çünkü.
caytabagi canım sende bu hafta listeye girebilirsin , denemede 3. haftan bitti ..ama tırsıyorum açıkcası ... geçen hafta listede olduğunu sandığın halde +700 ile gelmişsin .. hani listedeyim sanıyordum demesen , tırsmayacağım da ... bende geçen cuma bu kız ortalamanızı düşürdüm neden yazdı demedim değil (kaptan unutmaz )
Liste öyle hoop +700 , ayyy ortalama da düştü pardon ... denilecek bir müessese değilciddi sorumluluk istiyor ... bak @eflalim e sor gerim gerim gerildi kuzucum da çıktı
ona göre listeye alalım seni kuzum , bence gir ve kaçamaksız sporla devam et ... ama yeni üyeler izne çıkamıyor bir süre ... girdin mi Ekime kadar kaçamazsın yaniii ... ona göre düşün .
Bence de bölgesel egzersizlere yönelmelisin canım
Ya benim alışık olmadığın bir tat yarım çay kaşığı bal koydum içine. Boyum kısa benim ya o yüden çökmez daha öncede o kilolarda olduğum dönemler oldu. Spor zaten yapıyorum ama acaba koşu ve yürüyüşü biraz düşürüp daha çok pilates ve bölgesel egzersiz mi yönelsem ki ? boyum 1.56 bu arada
Hem aklı kaliyo hemde bizi üzülmesin diye mütevazi davranıyor, mortim yaaa kıyamam sana,senlende buluscaz
Tesekkur ederim ortimmm. Haftaya insallah daha bi guzel olucaz moral bozmak yokGünaydın herkese, kilo veren herkesi tebrik ediyorum maşallah
Ben bu hafta maalesef sabitim
Ausencia
mortim @_SARAYCA_ ortimcaytabagi sizi ayrıca tebrik ederim kuzularım
Aaa ben bilmiyordum Yulaf ezmesi nin kansızlığa iyi geldiğini eve dönünce basliyim bari
Hem aklı kaliyo hemde bizi üzülmesin diye mütevazi davranıyor, mortim yaaa kıyamam sana,senlende buluscaz
Afiyet olsun :)) sutlu herseyi cok severim.
Light ve yarim yagli sutler iyi degilmis diye duydum tv de ama duzgun dinleyemedim.
Bende aliyodum.
Ausencia ve diger hatunlar bisey sorayim bu vesile ile. Bu chia ve keten tohumlari yag gurubuna giriyor degilmi?
Yag ise karbonlu ogunde kullanilirmi?
Dengeli ogunde pro,karbo,sebze olmali ya hani e tohumlarla yogurt yedikmi nolüyür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?