Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tesekkurler canim

Aaa ben bilmiyordum Yulaf ezmesi nin kansızlığa iyi geldiğini eve dönünce basliyim bari

Çok da mükemmel bir tadı yok ama ben sırf çok geç uyandığım için ve Sindirim sistemini düzenlediği için yedim canım geç uyandığım günlerde kahvaltı yaptığımda akşam yemeğim de 18.00-19.00 buluyor bende diyete girdiğimden beri erken bitirmeye alışkınım öğünleri bu defa bütün gece midemi rahattsız ediyor diye hafif yaptım kahvaltıyı

Bizim evde hala duruyor chia ondan ben bir şey anlamadım ya da ben beceremedim hiç tok tutmuyor yulaf gibi şişmiyor da bir şeyin içinde sütle sevmedim tuhaf bir hal alıyor süt yoğurtla da denedim kereviz salatasında şişmedi öyle kaldılar

En cabugu 20 dk ama 4-5 saat bekleme en iyisiymis. Oyle uzun bekletip yiyince ilk kez tadini aldim ben.

cay tabağı elaktriklerimi kesti sırf girmeyim deyu

her birinize kocamaan tebrikler canlar

Onu da beraber yapıyoruz cınım. Ben de yapacam bu hafta

Vira bismillah diyelim o vakit
Dun negatif enerji yolladiydim sabaha anca ulasmistir sivasa.elektrik ondan gitmistir tesekkurler can senin de iyidir eminim

Geçen hafta: 50.600
Bu hafta: 49.200
Fark: 1.4 kg
Yüzde: % 2.76

Eki Görüntüle 2034811 aha bu da resim bu hafta resimli atayım dedim igdedali @Ausencia

hele senin yüzdene
Selamlarrr
Dışarıya çıkıyorum..
Akşam bakarım inşallah bollllll eksiler vardır...

Geçen hafta: 55.9
Bu hafta: 55.2
Fark: 0.7
Yüzde: 1.25
Dumduk 55 olaydimmm iyiydi
Opuyoreeee hepiniziiii
200 grcık gitmemiş alt tarafı. Ki bence iyi toparladınn
Kii atlar ağzının tadını biliyor. Yulafı sütle pişirip kırmızı meyvelerle yiyince aman yarebbim o nası bi tat. Yulafı nası atlara kaptırdık aklım almıyor

Bencee keten tohumunda hatrı sayılır bir karbon var. Ekmekle değişim yapabilirsin zannımca. Yağ grubuna giriyor normalde

Haftaya cumartesi ya da pazar kuzum :) Rize Trabzon civarında kalacak yer vs bulursak eğer gidicez inşallah

Yediğim herşey tuzlu geliyor içimi yakıyor. Peyniri akşamdan suya koyuyorum zeytini de öyle. Tuz yemem lazım diye accık yumurtaya ekliyordum. Baktım yok yenmiyor onu da bıraktım. Ben bu tuzu nerden yiyecem.
Bi dee bugün salatalık domatesin üstüne kekik+çörek otu ekledim. O nası bi lezzetti yarebbim. Ben niye salatalarıma çörekotu eklememişim bugüne kadar dedim

Dun negatif enerji yolladiydim sabaha anca ulasmistir sivasa.elektrik ondan gitmistir tesekkurler can senin de iyidir eminim
Bakmamışsın demek bildirimime.... hımmmm
Düne kadar 63,100-63,200 düm. Hala korkusu da olunca bugün kesin şişerim dedim ama akşamdan form çayı içtim wc problemim vardı. O hallolunca 62.800 geldi

Minik çiko da olsa etkiliyor işte saydınım. Bu hafta firesiz menüyle halledersin sen...
Akşama da geçen konuştuğumuz gibi madem geç yiyorsun salata+yoğurt şeklinde kapatırsan daha güzel olur
İnşallah İğdemşöyle 58 küsurla tatile gitsem keşke hayali bile ne güzel

Bence de bölgesel egzersizlere yönelmelisin canım Aramızda çok boy farkı var gerçekten bende 1.58 arası bir şey

Ya yoğurtla şişmesi için cidden beklemek gerekiyor sütle hızlı kıvam alıyor benim gördüğüm birde acaba sahtesi falan mı da hiç şişmiyor ki

mortimin kilosunu senin paylaşımında gördüm ya atlamışım onu Tebrikler mortimmmmm @ 1. belli olduğu için 2.yi tebrik edelim Nefs bu arada kuzum yinede biraz tuz yemen gerekiyor diye dşünüyorum az da olsa bu arada ben yulafa birazda bal ekledim öyle başladım bakalım inşallah güzel güzel alışcam

Geçen hafta: 75.6
Bu hafta: 75
Fark: 600 gram
Yüzde: 0,70

Bu sabah azıcık daha eksilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…