Tesekkurler canimTebrikler harikasınız kızlar bu rakamlar ne böyle
Gram verdiysen evdeki tartıyı beklemen daha iyi olur canım net rakam olamaz gibi geçen hafta eğer 73 isen bunu 72 say
En az olanı baz almak iyidir ama haftaya çıkacak rakam içi tabi fazlası kardırTebrik ederim canım
Aaa ben bilmiyordum Yulaf ezmesi nin kansızlığa iyi geldiğini eve dönünce basliyim bari
Tesekkurler kuzum bende seni tebrik ederim super gidiyosunTEBRİKLER
Bizim evde hala duruyor chia ondan ben bir şey anlamadım ya da ben beceremedim
bilmiyorum canım araştırmak lazım ama yağ oranı en düşük onlar napalımBu arada ben chia kullanıyorum canım ama chianın olduğu öğünde ekmek yemiyorum onun yerine chialı yoğurt yapıp yiyorum zaten şuana kadar sadece yoğurtta kullandım bazıları ara öğünler için meyveli tatlılar yapıyor ama onları denemedim. bi tokluk hissi verdiği aşikar bana veriyor en azından ama baya bekletmek lazım 15-20 dk kadar ki cialar şişsinler diye
bilmiyorum canım araştırmak lazım ama yağ oranı en düşük onlar napalımBu arada ben chia kullanıyorum canım ama chianın olduğu öğünde ekmek yemiyorum onun yerine chialı yoğurt yapıp yiyorum zaten şuana kadar sadece yoğurtta kullandım bazıları ara öğünler için meyveli tatlılar yapıyor ama onları denemedim. bi tokluk hissi verdiği aşikar bana veriyor en azından ama baya bekletmek lazım 15-20 dk kadar ki cialar şişsinler diye
Dun negatif enerji yolladiydim sabaha anca ulasmistir sivasa.elektrik ondan gitmistircay tabağı elaktriklerimi kesti sırf girmeyim deyu
her birinize kocamaan tebrikler canlar
Onu da beraber yapıyoruz cınım. Ben de yapacam bu hafta
Vira bismillah diyelim o vakit
Yoğurda ekleyip 4-5 saat nasıl bekleyeyim 20 dakikaya da şişmediler bir tokluk hissetmedimEn cabugu 20 dk ama 4-5 saat bekleme en iyisiymis. Oyle uzun bekletip yiyince ilk kez tadini aldim ben.
Geçen hafta: 50.600
Bu hafta: 49.200
Fark: 1.4 kg
Yüzde: % 2.76
Eki Görüntüle 2034811 aha bu da resimbu hafta resimli atayım dedim igdedali @Ausencia
Selamlarrr
Dışarıya çıkıyorum..
Akşam bakarım inşallah bollllll eksiler vardır...
Geçen hafta: 55.9
Bu hafta: 55.2
Fark: 0.7
Yüzde: 1.25
Dumduk 55 olaydimmm iyiydi
Opuyoreeee hepiniziiii
Kii atlar ağzının tadını biliyor. Yulafı sütle pişirip kırmızı meyvelerle yiyince aman yarebbim o nası bi tat. Yulafı nası atlara kaptırdık aklım almıyorbi arkadaşım var okulda doktor kansızlık çıktı diye yulaf ezmesi ye demiş bikaç sorunu daha vardıBir gün okulda kahvaltı yapıyoruz bu geldi yulaf ezmesi yiyor kızım dedim onu atlar yer 18.08.2017 elimde bir kase light sütle lifalif Allah'ım sen komşularımıza güldürme başımız geliyor yarebbimmmmm AMİN
Bencee keten tohumunda hatrı sayılır bir karbon var. Ekmekle değişim yapabilirsin zannımca. Yağ grubuna giriyor normaldeAfiyet olsun :)) sutlu herseyi cok severim.
Light ve yarim yagli sutler iyi degilmis diye duydum tv de ama duzgun dinleyemedim.
Bende aliyodum.
@Ausencia ve diger hatunlar bisey sorayim bu vesile ile. Bu chia ve keten tohumlari yag gurubuna giriyor degilmi?
Yag ise karbonlu ogunde kullanilirmi?
Dengeli ogunde pro,karbo,sebze olmali ya hani e tohumlarla yogurt yedikmi nolüyür?
Haftaya cumartesi ya da pazar kuzum :) Rize Trabzon civarında kalacak yer vs bulursak eğer gidicez inşallahBegümmm çıkmadınız mı daha evlaaat nerelerdesiniz ?
heeeee kalp çarpıntısı iyidir ... yağ yaktırır .
Ben bilmem bonus bilir .... haftada 1 kilo diyorummmm en az 90 a kadar
Bana kalsa direkt alırım , sonra başının etini yerim
ne zamandı yolculuk canım ?
İşte buuuuuuuuuuuuuuu
görmek istediğim şekercimmmm ....
her gün girip menü yazıyorsun canım .... spor gruplarına gir diyeceğim de .... sen ve spor
Ruhun beni arıyor senin
Canım hepimiz iyiyiz , tartılarımız iyi hamdolsun
tamamdır bu son başlangıççç ... bu kaydı alıyorum sıfırdan
amanınnnnn gözümün önünde eriyor iğdeeeeem
bana doğru geliyoooooooooooooooooooooooor
tebrikler şekerim
tatlım bu bugünün mü dünün mü sporu
ve lütfen güzel tartılarla gel .... takım iyi gidiyor çok .... nazar boncuğu olup , 1.liği güme götürme
bekliyorummmmm güzel haberlerini.
en kötü haftan sabit oldu kuzum ... hiç kaçamağın yoktu .... sporun da vardı ... demek bir duraksama yaşadı meta... farklı bir canlandırma bekliyor demek .
o kadar artıyı temizledin ... yine de sevinmeliyiz
İnşallah kuzumTesekkur ederim ortimmm. Haftaya insallah daha bi guzel olucaz moral bozmak yok
Bakmamışsın demek bildirimime.... hımmmmDun negatif enerji yolladiydim sabaha anca ulasmistir sivasa.elektrik ondan gitmistirtesekkurler can senin de iyidir eminim
Minik çiko da olsa etkiliyor işte saydınım. Bu hafta firesiz menüyle halledersin sen...İnşallah kuzum
Lilim regl öncesi için çok iyi. Normalde regl öncesi 10 gün sabittin sen. Demek ki karatay harbiden işe yarıyor sendeGeçen hafta: 75.6
Bu hafta: 75
Fark: 600 gram
Yüzde: 0,70
Bu sabah azıcık daha eksilmiş.
İnşallah İğdemMinik çiko da olsa etkiliyor işte saydınım. Bu hafta firesiz menüyle halledersin sen...
Akşama da geçen konuştuğumuz gibi madem geç yiyorsun salata+yoğurt şeklinde kapatırsan daha güzel olur
Bence de bölgesel egzersizlere yönelmelisin canımAramızda çok boy farkı var gerçekten bende 1.58 arası bir şey
Bizim evde hala duruyor chia ondan ben bir şey anlamadım ya da ben beceremedimhiç tok tutmuyor yulaf gibi şişmiyor da bir şeyin içinde sütle sevmedim tuhaf bir hal alıyor süt yoğurtla da denedim kereviz salatasında şişmedi öyle kaldılar
hele senin yüzdene
200 grcık gitmemiş alt tarafı. Ki bence iyi toparladınn
Kii atlar ağzının tadını biliyor. Yulafı sütle pişirip kırmızı meyvelerle yiyince aman yarebbim o nası bi tat. Yulafı nası atlara kaptırdık aklım almıyor
Bencee keten tohumunda hatrı sayılır bir karbon var. Ekmekle değişim yapabilirsin zannımca. Yağ grubuna giriyor normalde
Yediğim herşey tuzlu geliyor içimi yakıyor. Peyniri akşamdan suya koyuyorum zeytini de öyle. Tuz yemem lazım diye accık yumurtaya ekliyordum. Baktım yok yenmiyor onu da bıraktım. Ben bu tuzu nerden yiyecem.
Bi dee bugün salatalık domatesin üstüne kekik+çörek otu ekledim. O nası bi lezzetti yarebbim. Ben niye salatalarıma çörekotu eklememişim bugüne kadar dedim
Geçen hafta: 75.6
Bu hafta: 75
Fark: 600 gram
Yüzde: 0,70
Bu sabah azıcık daha eksilmiş.
Tesekkurler kuzum senin de iyi gelmis regle ragmencay tabakiiiiiii tebrikler
maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?