- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
sabit değil artı 100 çıkmıştım bir ara. Buna da şükür yani evet :)Lilim regl öncesi için çok iyi. Normalde regl öncesi 10 gün sabittin sen. Demek ki karatay harbiden işe yarıyor sende
Cok kiskandim suan gec kalkasicaBakmamışsın demek bildirimime.... hımmmm
Düne kadar 63,100-63,200 düm. Hala korkusu da olunca bugün kesin şişerim dedim ama akşamdan form çayı içtim wc problemim vardı. O hallolunca 62.800 geldi
Geçen hafta: 50.600
Bu hafta: 49.200
Fark: 1.4 kg
Yüzde: % 2.76
Eki Görüntüle 2034811 aha bu da resimbu hafta resimli atayım dedim @igdedali @Ausencia
Selamlarrr
Dışarıya çıkıyorum..
Akşam bakarım inşallah bollllll eksiler vardır...
Geçen hafta: 55.9
Bu hafta: 55.2
Fark: 0.7
Yüzde: 1.25
Dumduk 55 olaydimmm iyiydi
Opuyoreeee hepiniziiii
Tebrik ederim kızlarGeçen hafta: 75.6
Bu hafta: 75
Fark: 600 gram
Yüzde: 0,70
Bu sabah azıcık daha eksilmiş.
begüm geliyooor bana doğru.... ben bizimkilerin kahvaltısı teranesi toplayayım ....
Çıkmadan uğrarım inşallah ...
Ya da begümle görüştükten sonra artık ....
Listeleri toparladım gelen bildirimleri ... dönünce de devam ederim kaldığım yerden ...
hadi kalanlardan da bol bol pon pon inşallah
Bu işinde mi sahtesini çıkarmışlar
Ya yoğurtla şişmesi için cidden beklemek gerekiyor sütle hızlı kıvam alıyor benim gördüğümbirde acaba sahtesi falan mı da hiç şişmiyor ki
mortimin kilosunu senin paylaşımında gördüm yaatlamışım onu Tebrikler mortimmmmm @ 1. belli olduğu için 2.yi tebrik edelim @Nefs bu arada kuzum yinede biraz tuz yemen gerekiyor diye dşünüyorum az da olsa bu arada ben yulafa birazda bal ekledim öyle başladım bakalım inşallah güzel güzel alışcam
Evet ayran aşının ilk bersiyonu öyleBi de ben 2 yıl önce ayran aşını yaptığımda sanki salatalık da rendelemiştim içine. Yeni tariflerde göremedim.aeben kesin biliyordur bak
Geçmiş olsun kuzum .Merhaba iyi haberlerle gelemedim dünkü pizza zehirlemis bol istifra titreme yaşadım acillik oldum şuan iyiyim diyebilirim ama bulantı devam edebilirmis kilo bilmiyorum tartilmadım ama eksi çıkacağı kesin
Sağol ablam İstanbul'da olanlar dikkat etsin çünkü salgın dedi doktor mantar tavuk ve et içinGeçmiş olsun kuzum .
Bu işinde mi sahtesini çıkarmışlar
Bir çakma Güneşin kızı senin gibi olamaz
bi benim sahtem çıkmadı onunda vardır herhal
Canım çok geçmiş olsun artık neye dikkat edeceğimizi şaşırdık vallahiSağol ablam İstanbul'da olanlar dikkat etsin çünkü salgın dedi doktor mantar tavuk ve et için
Canım çok geçmiş olsun artık neye dikkat edeceğimizi şaşırdık vallahiSağol ablam İstanbul'da olanlar dikkat etsin çünkü salgın dedi doktor mantar tavuk ve et için
Çok geçmiş olsunMerhaba iyi haberlerle gelemedim dünkü pizza zehirlemis bol istifra titreme yaşadım acillik oldum şuan iyiyim diyebilirim ama bulantı devam edebilirmis kilo bilmiyorum tartilmadım ama eksi çıkacağı kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?