Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Heyyyyyyy

Biz begümcüğümle otuyoruz

Çoook tatlı mücverim .... o tatlılığa dayanamadık tatlı yedik
Oleyyy gideyim üç top dondurma patlatayım bende bu tatlılığa mutluluğunuzu paylaşmak için öyle başka şeyler düşünme

herkese gunaydin.
gecen hafta 68.400
bu hafta 67.100
fark 1300
ayran asi baslama 68.800
bitis 67.100
iki gunluk fark 1700

pazartesi: 66.5
cuma :65,8
giden:-700

çok olmasada düzenimi saglamaya yardımcı olacak bu eksi benim
haftaya daha çok gider umarım

Gunaydinnnn
Hayirli cumalar

Kilo bildirimi

Gecen hafta 104,2
Bu hafta 102,8
Fark -1,4

Tebrikler kızlar

Wc siz 1 kilo artı kaptanım. 500 sayalım şunu

Merhaba iyi haberlerle gelemedim dünkü pizza zehirlemis bol istifra titreme yaşadım acillik oldum şuan iyiyim diyebilirim ama bulantı devam edebilirmis kilo bilmiyorum tartilmadım ama eksi çıkacağı kesin
Çok geçmiş olsun kuzumm. Bol su iç
Kilo bildirimi
Geçen hafta 109.8
Bu hafta 109.0
Fark 800gr
Yüzde 0.72
Tebrikler ablacımm. 108 de haftaya gelecek pek nazlandı ama bu hafta kırıyoruz şeytanın bacağını di mi

Tam temizliğimi bitirdim dujumu aldım mis gibi kahvemi yaptım şççle ayacıklarımı uzatıp tertemiz eve bakıp dinlenecektim kiiiiiii
Arkadaşlar aradı akıyorlarmış. Çıkıp onları görecem birazdan. Sonra da ayakkabımı almaya giderim. Yürüyüş de aradan çıkar. Akşam olmadan da burada olurum inşallah

Neredeeeen nereyee
Mayısta doktora gittiydim regl düzensizliği için. Pco dedii insülin direnci dediiii, vit eksikliği dedi... Zor kilo verirsin dediii. Bence bende insülin direnci falan yoktu. Daha doğrusu kırılmayacak bir direnç yoktu. Ondan önce mide bağırsak ülserlerimden ötürü özel bir diyet uygulamıştım 3 ay. Sırf pirinç, patates, havuç vardı... O kadar karbona insülin de dayanamadı. Onlar hayatımdan çıkınca ve spor da eklenince oldu. Olmaz diye bir şey yok imiş hatunlar. İte kalka yavaş ya da hızlı bir şekil oluyormuş...
82 yle başladım mayısta. Ağustosun ortası veee 20 kilo gitmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…