Küsüratta atılmış ohhKilo bildirimi
Geçen hafta 109.8
Bu hafta 109.0
Fark 800gr
Yüzde 0.72
Küsüratta atılmış ohhTebrik ederim canım
Oleyyy gideyim üç top dondurma patlatayım bende bu tatlılığaHeyyyyyyy
Biz begümcüğümle otuyoruz
Çoook tatlı mücverim .... o tatlılığa dayanamadık tatlı yedik
İnşallah haftaya fazlasını verir görürsün canımCanım moralim yinede acaip bozuldu 4haftadir 109 da geziyor um 100gr bile olsa 108 li bişey görmek isterdim teşekkürler canım
herkese gunaydin.
gecen hafta 68.400
bu hafta 67.100
fark 1300
ayran asi baslama 68.800
bitis 67.100
iki gunluk fark 1700
pazartesi: 66.5
cuma :65,8
giden:-700
çok olmasada düzenimi saglamaya yardımcı olacak bu eksi benim
haftaya daha çok gider umarım
Gunaydinnnn
Hayirli cumalar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 104,2
Bu hafta 102,8
Fark -1,4
Benimde yüzdem 0,74 kuzum tebrik ederim çok güzel bir rakamşanslısın ama benim rakamlarda az kilo veriliyor bir haftada 1 kilo çok çok kasarak olabilir korumadayken insan aşırı kasmak istemiyor
Benimde bu sabah aklıma o geldi Begüş nasıl tatilde tartılacak diyordum ki düşünceme yetiştin kaptanımbegum75 cuma buluşmayla iyi yapmadın Ahahah
Kaptanım geçen haftaki kilom 54
Bu hafta 53.6
Fark -400
Yüzde 0.74
Bu hafta pek bir şey yapmadım son 2 gündür az yemeyle eksiyi gördüm bu hafta 1 doğum günü ve regl atlattımHaftaya daha da iyi olup 53 rakamını göreceğim inşallah
Eki Görüntüle 2034738
Afiyet şeker olsun kaptanım sizin gibi tatlılıklara tatlı yemek yakışırdıHeyyyyyyy
Bir çakma Güneşin kızı senin gibi olamaz
Heyyyyyyy
Wc siz 1 kilo artı kaptanım. 500 sayalım şunuHeee malum onu biliyoruzçok mu artı onu merakımdan şeyettim ....
nasıl olsa tartılmışsın bize de söyle
Hadi bakalım nisam ... wc geldi mi (ayyy normal hayatta şunu kimseye sormam)
Yine de epey inmiş .... 200 gr artı kalmış
wooowwwwwwwwwwwwww ayran aşı aşkınaaaaaaaaaaaaaaaa
tebrikler fıstığım , şimdi mezuniyet değil izin istiyorsun değil mi bayram sonuna kadar ?
geçen haftadan değil bu pzt den aldım kilonu bende ... ama bundan sonra koyvermek yok ... yazarım artıları listeye
hadi bakalım süper başlangıç
harikasınnnnnnnnnn bonuscan
ahanda pon ponlarher 100 gr için 1 tane
canım şimdi sabah tabağım çayı ve ördekimle de sıkı pazarlık yaptım , ördekle anlaştık çayımla müzakaredeyiz...
Sende bana kaptanım içimdeki deli fırtınayı gör hele , şu 90 na gelene kadar haftada 1 kilodan aşağıyı eksi ,yi kilo vermeden saymam diyorsan ausun liste kollarına gel ...
Çok istiyorum seni listede ama bir tarafımda korkuyor ...
Bi tarafım deli, güçlü , içinde fırtınalar kopan bonusa çok güveniyor...bir tarafım hani o kedi gibi olup yelkenleri suya indiren halinden tırtısıyor...laaaa ausu tırstırıyorsun düşün
Hadi bana öyle bir güven ver ki ...önce kendine ama ...cızsız cozsuz cazsız gelelim 90 na ... sporla ... iyi düşün , acele etme
ben orda bir 72.1 gördüm
canım bu hafta ilk cuman yüzdeni almıyorum o yüzden ....
iyidir nehirim iyidir ......sıkmadan kasmadan kasılmadan
canım aslında ben hep ilk çıkan rakamı doğru sayarım ...in çık in çık ...tartı cozutuyor .
çıkarım temizinden ne gördüysem o .
sen bilirsin yine de .
zaten izne çıkıyorsun ...daha iyi işte 66.9 altına düşmeye çalışırsın
sarı papatyam dün gece korktuğun kadar olmadı en azından ... sen beklesen biraz daha da eksi görüyorsun aslında ...
hadi haftaya sıkı bir yarışa gir de ... 59 u gör canım
Valla babamın bir tane var daaaane kadar doğru tartığı muamma .
iltifat sayarım teşekkürler efenim
DATLI MIIIIII???????nasıl yani Hemde bu kadar diyet yapan insanın içinde Hiç yakıştıramadım
Çok geçmiş olsun kuzumm. Bol su içMerhaba iyi haberlerle gelemedim dünkü pizza zehirlemis bol istifra titreme yaşadım acillik oldum şuan iyiyim diyebilirim ama bulantı devam edebilirmis kilo bilmiyorum tartilmadım ama eksi çıkacağı kesin
Tebrikler ablacımm. 108 de haftaya gelecek pek nazlandı ama bu hafta kırıyoruz şeytanın bacağını di miKilo bildirimi
Geçen hafta 109.8
Bu hafta 109.0
Fark 800gr
Yüzde 0.72
Bende 57 yi zorladım ama tutmadı :)Çok geçmiş olsun kuzumm. Bol su iç
Tebrikler ablacımm. 108 de haftaya gelecek pek nazlandı ama bu hafta kırıyoruz şeytanın bacağını di mi
O menülere az daha dikkat etsen olur biliyor musun? Metan iyi çünki belli.Bende 57 yi zorladım ama tutmadı :)
Senlede çiğ köfte yirizAfiyet şeker olsun kaptanım sizin gibi tatlılıklara tatlı yemek yakışırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?