Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zopa geliyyy. kahvaltı 9 gibi.
akşam yemeği 18

Doydum canım doydum salata çok fazla yiyorum ben o yuzden yetiyor.
Normalde de yemeğe çok düşkün biri değilim abur cuburcuydum ben şükür onu da bıraktım
şükür bende yarına ne yapsam diye düşünüyorum. ya patlıcan közliycem ya da köfte yapim dedim canım çekti.var mı güzel köfte tarifin :))

şükür bende yarına ne yapsam diye düşünüyorum. ya patlıcan közliycem ya da köfte yapim dedim canım çekti.var mı güzel köfte tarifin :))
Bende patlıcan yapıcam yarın :)
Valla klasik yapıyorum ben bayat ekmek yumurta baharatlar o kadar canım.

menün süper ancak köfte miktarı az geldi doydun mu 2 tane ile ?

kendi çok yiyor ya insanların 2 köftesine az diyor

valla senin ki inşallah level 3 e kadar gider de ... benimki 2 nin 2 . günü bye aus dedi bana

Üzüm yeme de gelip gidip yiyorum

Ama her dolabı açtığımda 1 tane 1 tane oluyor 10 tane. Yoksa hepsi biter

desem mi diye bi düşündüm de ...

valla senin ki inşallah level 3 e kadar gider de ... benimki 2 nin 2 . günü bye aus dedi bana

Meyveyle hiç aram yoktur hiç yemesem aklıma gelmez yani. Dolabı açtıkça 1 tane yiyorum. Öyle önüme tabak alıp yemem meyve çocuklara hazirlarim o kadar.

kaptan kilo veremezsem diye tırsıyorum o nedenle az yiyorum . güzel menüler oluşturmak için markete uğrıycam yarın. aktara da bi selam çakcam yaban mersini keten tohumu alıcam

kızlar iştahı çok olanlar arada sarımsak yağı koklayabilir. bugün saçıma sürdüm öyk iğrenç ya midemi falan hep bulandırdı. 4 kez yıkadım saçımı,kokusu çıkmamış pis şey

senden müthiş bombalar çıkıyor hep çayımın tabağı

Meyveyle hiç aram yoktur hiç yemesem aklıma gelmez yani. Dolabı açtıkça 1 tane yiyorum. Öyle önüme tabak alıp yemem meyve çocuklara hazirlarim o kadar.

bende yemezdim ve salata yeşillik ne meyve.... şimdi sağlıklı beslenmeye başladım yahu ..1 sene önce resmen karbonla yaşıyormuşum

bende yemezdim ve salata yeşillik ne meyve.... şimdi sağlıklı beslenmeye başladım yahu ..1 sene önce resmen karbonla yaşıyormuşum
ahaha kaptanım sen kaçtan kaça düştün tüm kilonu 1 senede mi verdin

Salata yeşillik çok severim meyveyi sevmiyorum.
Eskiden coook cısslı coslu şeyler yedim hergün bakkal market meskenimdi çocuklardan gizli gizli yerdim geceleri: (
Pff kötü günler neler yapmışız kendimize
Çok şükür şuan herşey yoluna girdi devamı da gelir inşallah.

of aynen kuzum ya.bende çok abur cubur yedim.protein hiç tüketmedim, sebze yemedim. sonra doymayınca büskivi,çikolata saldırdım resmen. hepsi yağ olarak kaldı.ne uyuzmuşum, geçen sene 59 kilo idim çok geliyordu. giderek şiştim resmen ay çok fena

kaptan kilo veremezsem diye tırsıyorum o nedenle az yiyorum . güzel menüler oluşturmak için markete uğrıycam yarın. aktara da bi selam çakcam yaban mersini keten tohumu alıcam

al al ihmal etme ...
işin sırrı bunlarda .

evet ausum burdayız pazar günü sabahtan çıkıcam aslında, öğlen evde olmam lazım

malum ptesi geleneksel yerleşme
günü

netim çekmez artık
çekerse gelirim ,sözüm söz kacirmiycam

sana güvenim sonsuz ...

ahaha kaptanım sen kaçtan kaça düştün tüm kilonu 1 senede mi verdin

Valla 2016 Ocakta bi 91 görmüştüm ... Yazında 85 ler .... Sonra takıma 79 Ekimde ... 1 senede verdim denilemez aslında ... çünkü hep ara ara ...
79-64 arası bir fiil aralıksız listede takımda gitti 2.5 ayda sanırım .

yaaaa onlar bende de vardı ...
yazmıştım burada da bir gün eşim çekti beni kenara ... ya aus yusuf çok abur cubur yemiyor mu , bence biraz kısıtla dedi (çünkü market gibi bir kiler dolabımız vardı 3 güne dibi geliyordu) ben yiyordum da işte adamcağız hepsini oğlu yiyor sanıyordu

Ben de cikolatayi cok severim. Kahvaltida kaymakli cokellali ekmekleri ne guzel goturuyordum. Simdi de onlar beni goturuyor son 1 saat icinde esim tavuklu sandvic, kek, borek, kurabiye hepsini israrla yedirmeye calisti. Ballandira ballandira anlatti. HAYIR demek cok guzel karnim guruldasa da

Ne farkettim biliyor musunuz
Kac gundur sabah aksam tartiliyorum sabah neyse aksam da ayni kilo. Sasiriyorum. Cunku aksam 1-2 kilo atardi. Artik nasil yiyorsam. O kadar su iciyorum ama o bile etkilemyor. Gerci tuvalete tasinmama ramak kaldi

Bu entresan ve şuna işaret yediklerini yakıyorsun daha gün içinde .. bende akşama çok artı çıkmam uzun süredir 300-400 gr.

Iyi gecelerrr.
Bugun tam suspus oldum.

eveeet nisacım ya nerelerdesin

maşallah kaptan çook çok iyi vermişsin bende vericem bende incecik olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…