zopa geliyyy. kahvaltı 9 gibi.canım keşke öğlen olaydı da akşam hafif geçeydi ... iş güçten öğleni erteledin sanki de ... böyle de akşam ağır kaçmış .
eeeee sonra kv yanında vücud yeniden şoka girsin
yaz bence.
Bunların saatleri kaç tatlım .... ona göre az olmuş diyeceğim de .... sonra zopa gelecek
canım bazen ruhu sıkışıyor öyle insanın ... bi salsan göz yaşlarını rahatlarsın aslında ...
hafta sonu ordasınız galiba ?
bizde seni öpüyoruz güneşimmmmm .... iyi dinlen ..keyfili hafta sonları olsun
Üzüm yeme deyine güzel ki triplim megim ...neyi eleştirsem bilemedim :)))
şükürDoydum canım doydumsalata çok fazla yiyorum ben o yuzden yetiyor.
Normalde de yemeğe çok düşkün biri değilim abur cuburcuydum benşükür onu da bıraktım
Bende patlıcan yapıcam yarın :)şükürbende yarına ne yapsam diye düşünüyorum. ya patlıcan közliycem ya da köfte yapim dedim canım çekti.var mı güzel köfte tarifin :))
menün süper ancak köfte miktarı az geldi doydun mu 2 tane ile ?
dunun yorgunlugu bugun cikti benden yuzerken kolumu zor kaldirdim walla
Sporum
Jillian=25*3=75
60 dk yuzme ve denizde egzersiz*3=180
15 dk karin egzersizi*3=45
295 point from nar_cicegim
Ausencia
Jillian i sabaha kaydirdim gece zaten enerji kalmiyor zor oluyordu. Bu jillianin sonu nereye varacak bilmem
Üzüm yeme degelip gidip yiyorum
Ama her dolabı açtığımda 1 tane 1 taneoluyor 10 tane. Yoksa hepsi biter
Meyveyle hiç aram yoktur hiç yemesem aklıma gelmez yani. Dolabı açtıkça 1 tane yiyorum. Öyle önüme tabak alıp yemem meyve çocuklara hazirlarim o kadar.kendi çok yiyor ya insanların 2 köftesine az diyor
valla senin ki inşallah level 3 e kadar gider de ... benimki 2 nin 2 . günü bye aus dedi bana
desem mi diye bi düşündüm de ...
kaptan kilo veremezsem diye tırsıyorum o nedenle az yiyorumkendi çok yiyor ya insanların 2 köftesine az diyor
valla senin ki inşallah level 3 e kadar gider de ... benimki 2 nin 2 . günü bye aus dedi bana
kızlar iştahı çok olanlar arada sarımsak yağı koklayabilir. bugün saçıma sürdüm öyk iğrenç ya midemi falan hep bulandırdı. 4 kez yıkadım saçımı,kokusu çıkmamış pis şey
Meyveyle hiç aram yoktur hiç yemesem aklıma gelmez yani. Dolabı açtıkça 1 tane yiyorum. Öyle önüme tabak alıp yemem meyve çocuklara hazirlarim o kadar.
kendi çok yiyor ya insanların 2 köftesine az diyor
ahahasenden müthiş bombalar çıkıyor hep çayımın tabağı
bende yemezdim ve salata yeşillik ne meyve.... şimdi sağlıklı beslenmeye başladım yahu ..1 sene önce resmen karbonla yaşıyormuşum
Salata yeşillik çok severim meyveyi sevmiyorum.senden müthiş bombalar çıkıyor hep çayımın tabağı
bende yemezdim ve salata yeşillik ne meyve.... şimdi sağlıklı beslenmeye başladım yahu ..1 sene önce resmen karbonla yaşıyormuşum
of aynen kuzum ya.bende çok abur cubur yedim.protein hiç tüketmedim, sebze yemedim. sonra doymayınca büskivi,çikolata saldırdım resmen. hepsi yağ olarak kaldı.ne uyuzmuşum, geçen sene 59 kilo idim çok geliyordu. giderek şiştim resmen ay çok fenaSalata yeşillik çok severim meyveyi sevmiyorum.
Eskiden coook cısslı coslu şeyler yedim hergün bakkal market meskenimdiçocuklardan gizli gizli yerdim geceleri: (
Pff kötü günler neler yapmışız kendimize
Çok şükür şuan herşey yoluna girdi devamı da gelir inşallah.
kaptan kilo veremezsem diye tırsıyorum o nedenle az yiyorum. güzel menüler oluşturmak için markete uğrıycam yarın. aktara da bi selam çakcam yaban mersini keten tohumu alıcam
evet ausum burdayız pazar günü sabahtan çıkıcam aslında, öğlen evde olmam lazım
malum ptesi geleneksel yerleşme
günü
netim çekmez artık
çekerse gelirim ,sözüm söz kacirmiycam
ahahakaptanım sen kaçtan kaça düştün tüm kilonu 1 senede mi verdin
Salata yeşillik çok severim meyveyi sevmiyorum.
Eskiden coook cısslı coslu şeyler yedim hergün bakkal market meskenimdiçocuklardan gizli gizli yerdim geceleri: (
Ben de cikolatayi cok severim. Kahvaltida kaymakli cokellali ekmekleri ne guzel goturuyordum. Simdi de onlar beni goturuyorSalata yeşillik çok severim meyveyi sevmiyorum.
Ne farkettim biliyor musunuz
Kac gundur sabah aksam tartiliyorum sabah neyse aksam da ayni kilo. Sasiriyorum. Cunku aksam 1-2 kilo atardi. Artik nasil yiyorsam. O kadar su iciyorum ama o bile etkilemyor. Gerci tuvalete tasinmama ramak kaldi
Iyi gecelerrr.
Bugun tam suspus oldum.
maşallah kaptan çook çok iyi vermişsinal al ihmal etme ...
işin sırrı bunlarda .
sana güvenim sonsuz ...
Valla 2016 Ocakta bi 91 görmüştüm ... Yazında 85 ler .... Sonra takıma 79 Ekimde ... 1 senede verdim denilemez aslında ... çünkü hep ara ara ...
79-64 arası bir fiil aralıksız listede takımda gitti 2.5 ayda sanırım .
yaaaa onlar bende de vardı ...
yazmıştım burada da bir gün eşim çekti beni kenara ... ya aus yusuf çok abur cubur yemiyor mu , bence biraz kısıtla dedi (çünkü market gibi bir kiler dolabımız vardı 3 güne dibi geliyordu) ben yiyordum da işte adamcağız hepsini oğlu yiyor sanıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?