Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Resmi burdan seedemeyizde telin varsa kaptanım watsaptan atabilir bence sorun yok

Siz ankaracilar da çok güzel bulusmustunuz unutmadim aeben

Son düzenleme:
Canlar resmi olmayan sonuçlara göre 1.yiz

8 den sonra açıklanır resmi sonuçlar ...

Herbirinizi kocaman tebrik ediyorum ... Şu tatil faslında çıkarken yola ne olur ne olur diye kumru gibi düşünürken , bir ikincilik ve birincilik geldi eminim haftaya da güzel sonuçlar gelecek

Benim , igdenin verdiği emeği ... göz ardı etmeden her biriniz uğraştınız ... takım olmayı çok iyi beceriyoruz

Eşim bile alıştı artık , bu saatlerde ... pc de isem ... kaçıncı oldunuz der imalı imalı

Hadi ben çıkıyorum şimdi .. Dışardayız ...

Gelene kadar kocamaaaaaaaaaaaaan öpüldünüz

Böyle de aynı anda aynı şeyi hisseder aynı şeyi yazarız

Her birinize listedekilere liste dışı olanlara, izindekilere hepinize tek tek teşekkür ederimm. Şu iki hafta Aus tatilde diye stres oldum accık... Ama takım arkadaşlarımdan emindim. Burada hep birlikte aynı amacı paylaşıp bir de o amaca emin adımlarla gidiyoruz. Saflarımız çok sıkı maşallah...
Her birimize kocamaaan tebrikler

Merhaba şekerler
Menüm
Sabah
2 yumurta lorlu dereotlu omlet
1 domates salatalık 2 köy biberi
4 zeytin
4 taze fındık 1 ceviz 1 er küçük hurma gün kurusu
Öğlen yok
Akşam
Karnıyarık 3 y.k. bulgur pilavı ayran
3 kupa Dukan içeceği
Su: az oldu şimdilik 1 lt.civarı. 2 ye tamamlarim, aç olunca içemedim sanırım
Spor: 30 dk. tempolu yürüyüş bol halı yıkamaca
Ausencia igdedali

Sabah inanmıyacaksınız ama 77.9 öğlen 3 kadar bekledim bu rakam için sadece biraz yaglı yedigim için başıma bunlar geldi nasıl bir ödem tutuysa vucüt 20 dakikada bir kilom aşagı indi buna Ausencia şahit sırf bu yüzden diyetisyenden zorla bir randevü aldım o da ödem dedi
Bu arada benim tartıyla diyetisyen tartısı arasında 1.800 gr fark var buda canımı sıkmadı degil diyetisyen tartısıyla 74.9 yüm

Canım cok sıkıldı bir günde 900 gr ödem olurmu aus buna halen aklım ermiyor.
Bunuda böyle tecrübe ettik perşembeleri bulgur pirincin yanına teryagıda eklendi artık onuda yimem.

Bugünkü fösür fösür şiş menüme
Sabah
O şokla doģru spor salonuna
1 kahve 1 soda
Spordan sonra
1 kahve daha
1 bir soda
Diyetisyen için aç beklemem gerekti onun için bir şey yemedim
Diyetisyen sonrası
1 büyük kase peynirli cevizli salata
1 büyük bardak ayran
1 soda
Vücud şoku yeni atlatıyor yarın erkenden spordayım sonra kvnin yanında solugu alırım

Vücudun resmen ekşın yaşatmış sana
Hangi tartı doğru peki abla ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…