- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Mezunum canım hem de 58 kilo ile mezun olmuştum
Mesaj sayımdan anlaşıldığı üzere ben zaten öyle şeyler yapmamÇok haklısın canım
Ben zaten birlikte daha iyi zayıflandığı için size katılmak istiyorum..
günde tek öğün hamburgerle beslenip kilo almış insanım ben. En kilolu zamanlarımda bile göbeğim göğsümün önüne çıkmamıştı. O hamburger patates sayesinde 6 aylık hamile kıvamındaydım bekar halimle. İlk geldiğimde yazmıştım. Otobüste yer vermişti biri hamile sanıp
Valla çok heyecanlıyım
Neyse hanımlar ben gidip uyuyayım şöyle güzel bir uyku çekeyim zira yarın yep yeni musmutlu bir gün olsun herkese yeni hafta her arkadaşım için dileğini getirsin iyi geceler
İyi geceler canımNeyse hanımlar ben gidip uyuyayım şöyle güzel bir uyku çekeyim zira yarın yep yeni musmutlu bir gün olsun herkese yeni hafta her arkadaşım için dileğini getirsin iyi geceler
Bende yatayım yarına dinç olayım.saydin78 mortim sen uyuma bence çok dinç kalkma mis gibi yatak yani
Herkese iyi geceler dostlar
30 kiloyla mı mezun olacan Güneşim mezun ol yav bonus görürse bu mesajını çok sinirlenir bak
Ben 2 -3 yıldır kilo alıp veriyorum.Öncesinde 60'ı hiç geçmedim.Biraz sağlık problemlerimden oluyor canım
WOOOOW 58 demek .... yine olur ...olacak nevom ... hatta 56 bile olur
Kaç istiyorsun annem ... sopa istiyorsun bence sen
45 mi ?
Mortiler fena kapışmakta18 - 25 AĞUSTOS YARIŞLARI
saydin78 VE Munzevi Zencefil KARŞI KARŞIYA ............
igdedali VE @Bonus İKİLİSİ / @caytabagi VE @suspushanimcim KARŞI KARŞIYA ...........
@Triplimelek Megi VE @nehirnil111 2. RAUND KARŞI KARŞIYA ...........
GunesinKizi35 VE @WhiTe Lily KARŞI KARŞIYA .....
@Efser VE @eflalim KARŞI KARŞIYA ..........
Cutemom007 VE Antepia27 MONTİQNAC İKİLİSİ ......
SON OLARAK ;
@masumm
@ada81
@Sekercikiz
@ecemavi
TERK EDİLMİŞ DİYET KADER ORTAĞISINIZ ...LÜTFEN MENÜ VE SPORLARINIZLA GERİ DÖNÜN ...
bu hafta mortimi yenemeyebilirim çünkü ödemli olucam çünkü regl olcam cuma günü yada cumartesi
Hayırlı gecelerBende yatayım yarına dinç olayım.saydin78 mortim sen uyuma bence çok dinç kalkma mis gibi yatak yani
Biz üç rehber öğretmeniz okulda terbiyesiz müdür yardimcim benim olmadığım bi gün daltonlar ton nerde diye sormuş güya onlar dalmış ben ton bi de sonra yüzume karşı da söyleyip aklinca şaka yapıyor bak aklıma geldigünde tek öğün hamburgerle beslenip kilo almış insanım ben. En kilolu zamanlarımda bile göbeğim göğsümün önüne çıkmamıştı. O hamburger patates sayesinde 6 aylık hamile kıvamındaydım bekar halimle. İlk geldiğimde yazmıştım. Otobüste yer vermişti biri hamile sanıp
30 kiloyla mı mezun olacan Güneşim mezun ol yav bonus görürse bu mesajını çok sinirlenir bak
Ortim diye demiyorum tersi pistir
mortinde ödemli
o dönemleri cumaya kadar atmayın , ben sizi nasıl şişiriyorum hele
Ortim diye demiyorum tersi pistir
Ben 2 -3 yıldır kilo alıp veriyorum.Öncesinde 60'ı hiç geçmedim.Biraz sağlık problemlerimden oluyor canım
Önce 60-63 olayım gerisi gelir zaten
Erken kalkan yol alır mortimBende yatayım yarına dinç olayım.saydin78 mortim sen uyuma bence çok dinç kalkma mis gibi yatak yani
Urfada di mi o müdür? Oklavayla gelirim bahçelievlereBiz üç rehber öğretmeniz okulda terbiyesiz müdür yardimcim benim olmadığım bi gün daltonlar ton nerde diye sormuş güya onlar dalmış ben ton bi de sonra yüzume karşı da söyleyip aklinca şaka yapıyor bak aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?