Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

WOOOOW 58 demek .... yine olur ...olacak nevom ... hatta 56 bile olur

günde tek öğün hamburgerle beslenip kilo almış insanım ben. En kilolu zamanlarımda bile göbeğim göğsümün önüne çıkmamıştı. O hamburger patates sayesinde 6 aylık hamile kıvamındaydım bekar halimle. İlk geldiğimde yazmıştım. Otobüste yer vermişti biri hamile sanıp

Neyse hanımlar ben gidip uyuyayım şöyle güzel bir uyku çekeyim zira yarın yep yeni musmutlu bir gün olsun herkese yeni hafta her arkadaşım için dileğini getirsin iyi geceler
İyi geceler canım bende yatmalıyım. Zira acıktım uyuyum da sabah olsun yürüyüşe çıkayım

Mortiler fena kapışmakta

Biz üç rehber öğretmeniz okulda terbiyesiz müdür yardimcim benim olmadığım bi gün daltonlar ton nerde diye sormuş güya onlar dalmış ben ton bi de sonra yüzume karşı da söyleyip aklinca şaka yapıyor bak aklıma geldi

30 kiloyla mı mezun olacan Güneşim mezun ol yav bonus görürse bu mesajını çok sinirlenir bak
Ortim diye demiyorum tersi pistir

heee nerde o diyecektim ki bana özel mesaj atmıştı cevaplamayı unuttuğum geldi aklıma ... kibine uyarı almış

Ben 2 -3 yıldır kilo alıp veriyorum.Öncesinde 60'ı hiç geçmedim.Biraz sağlık problemlerimden oluyor canım
Önce 60-63 olayım gerisi gelir zaten

bakcez bakalım

Urfada di mi o müdür? Oklavayla gelirim bahçelievlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…