Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bak açık kapı bıraktın "artık neyliyse" diyereksen gel dinle beni he de barışın artık yeter bu küslük daaa
Tabikide noooo Portakalım ördeğim ammma 50 ye kadar gözüme görünmesin o tanımlanamayan nesne

Sağol tatlım, haftaya inşallah

Kısmet bugüne imiş diyelim bakalim şu an biraz kafam karışık ama kısa sürede oturur herhalde yarın bi bismillah diyelim bakalim @masumm da mi monti yapiyor menüleri kendime örnek alacak birileri harika olur takimda
Yok canım şimdi yapmıyor , zamanında oda çok yapmıştır montiyi iyi bilir onu demek istemiştim .

Bende 1-2 gün monti yapayım menümü yazarım örnek olur .

Aus'um önceden takımlarda olmanın ne gibi etkileri var ben de eski mezunlardanım
Bir de çenem düşük sorun değil ama tüm mesajları okuyup bazılarını yorumlamak gerekiyor mu?Sorun değil ama işte merak

Yok canım şimdi yapmıyor , zamanında oda çok yapmıştır montiyi iyi bilir onu demek istemiştim .

Bende 1-2 gün monti yapayım menümü yazarım örnek olur .
Hım anladım ben menülerime etiketlerim seni abla öğrenirim bi kav sefere herhalde

Aus'um önceden takımlarda olmaknın ne gibi etkileri var ben de eski mezunlardanım
Bir de çenem düşük sorun değil ama tüm mesajları okuyup bazılarını yorumlamak gerekiyor mu?Sorun değil ama işte merak

en çok benim mesajlarımı alıntılayıp yorumlamak gerekiyor

Bezelye sebze değil baklagildir narçiçegim .
Hemde gl endeksi yüksek yani patata eş nerdeyse ..
Ben de ayiklayip ayiklayip buzluga attim kac kilo. Nolcak simdi.tuh.

peynir at salatanın içine ... kapya biber doğra ... isotlu ve limonlu tüket ... bunlar hep kaptanın 50 li li kilolara düşme yoldaşları
Ben de demir eksikligi oldugu icin yesilligi mumkkun oldugunca limonlu tuketmeye calisiyorum kaptan. Peynirli guzel evet bu mesaji hafizama kaydediyorum. Pazardan kapyayi kapiyorum

Kaç sene sürecek acaba daha tatili deynepnaz kızın

Görüşeceğiz mortim
Çok bilmiyorum ben burada profiline yazınca özelden yazdıNetin çok çekmediği bir yerde olduğunu ve iyi olduğunuUmarım hala öyledir
Kilolarını alıp geri bize dönecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…