Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kısmet bugüne imiş diyelim bakalim şu an biraz kafam karışık ama kısa sürede oturur herhalde yarın bi bismillah diyelim bakalim @masumm da mi monti yapiyor menüleri kendime örnek alacak birileri harika olur takimda

Canım sen anladığın gibi menülerini yaz aeben daha iyi bildiği için yanlışlarını düzelterek menülerin düzelir ilk başladığımda bende de öyle oldu
Bende bildiğim kadar yardımcı olurum canım
Önce istemek ve heyecan varmı bu varsa hallolur bir inşallah
Gördüm ablacım ayyy çok heyecanlı bakarsın çok kısa bir zamanda 99 partini yaparız ablacım inşallah o zaman menülerimize birbirimizi etiketleyelim yiye yiye zayuflayalim birlikte

Tamam ablacm hadi bismillah

Aus'um önceden takımlarda olmaknın ne gibi etkileri var ben de eski mezunlardanım
Bir de çenem düşük sorun değil ama tüm mesajları okuyup bazılarını yorumlamak gerekiyor mu?Sorun değil ama işte merak

Mezunsan sorun yok canım . sadece mezun olan üye geri döndü yazılacak yanına ama yeni üye girişi ile gireceksin .

eskiden yarışıp , herhangi bir takımdan izinli ayrıldıysa üye ... yeni üye girişi yapılmıyor ...izinli olan üye geri döndü notu düşülüyor ...

yaniii nevom o kadar kalabalık ve çenesi düşük bir takımız ki biz , hiç bir arkadaşıma geçmişi okuma mecburiyeti kuralı koymadım ...

tek istemediğim ; hani gir menü yaz çık ... takımda kim var kim yok , kimin ne derdi var son sayfalarda yazılanları bile okuma ... işte bunu istemem ...zaten sende yapmazsın

Eşine yedir
Geçengün senin eşinmiydi yumurta yeme yerine hamburger ye zayıflarsın diyen

Valla çok heyecanlıyım

Çok bilmiyorum ben burada profiline yazınca özelden yazdıNetin çok çekmediği bir yerde olduğunu ve iyi olduğunuUmarım hala öyledir
Kilolarını alıp geri bize dönecektir
İyi olsun da yuvarlanarak buyursun sorun değil

Mezunum canım hem de 58 kilo ile mezun olmuştum
Mesaj sayımdan anlaşıldığı üzere ben zaten öyle şeyler yapmamÇok haklısın canım
Ben zaten birlikte daha iyi zayıflandığı için size katılmak istiyorum..

Ben senle hiç morti olamam yüreğim kaldırmaz yaa

18 - 25 AĞUSTOS YARIŞLARI

saydin78 VE Munzevi Zencefil KARŞI KARŞIYA ............

igdedali VE Bonus İKİLİSİ / caytabagi VE suspushanimcim KARŞI KARŞIYA ...........

@Triplimelek Megi VE nehirnil111 2. RAUND KARŞI KARŞIYA ...........

GunesinKizi35 VE @WhiTe Lily KARŞI KARŞIYA .....

Efser VE @eflalim KARŞI KARŞIYA ..........

Cutemom007 VE Antepia27 MONTİQNAC İKİLİSİ ......

SON OLARAK ;
@masumm
ada81
Sekercikiz
ecemavi

TERK EDİLMİŞ DİYET KADER ORTAĞISINIZ ...LÜTFEN MENÜ VE SPORLARINIZLA GERİ DÖNÜN ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…