Kısmet bugüne imiş diyelim bakalim şu an biraz kafam karışık ama kısa sürede oturur herhalde yarın bi bismillah diyelim bakalim @masumm da mi monti yapiyor menüleri kendime örnek alacak birileri harika olur takimda
Gördüm ablacım ayyy çok heyecanlı bakarsın çok kısa bir zamanda 99 partini yaparız ablacım inşallah o zaman menülerimize birbirimizi etiketleyelim yiye yiye zayuflayalim birlikte
Aus'um önceden takımlarda olmaknın ne gibi etkileri var ben de eski mezunlardanım
Bir de çenem düşük sorun değil ama tüm mesajları okuyup bazılarını yorumlamak gerekiyor mu?Sorun değil ama işte merak
O zaman sana zahmet her mesajın altına beni etiketlersin
Ben hatırlatırımçok yardımseverim
Eşine yedirBen de ayiklayip ayiklayip buzluga attim kac kilo. Nolcak simdi.tuh.
Ben de demir eksikligi oldugu icin yesilligi mumkkun oldugunca limonlu tuketmeye calisiyorum kaptan. Peynirli guzel evet bu mesaji hafizama kaydediyorum. Pazardan kapyayi kapiyorum
Valla çok heyecanlıyımCanım sen anladığın gibi menülerini yazaeben daha iyi bildiği için yanlışlarını düzelterek menülerin düzelir ilk başladığımda bende de öyle oldu
Bende bildiğim kadar yardımcı olurum canım
Önce istemek ve heyecan varmı bu varsa hallolur bir inşallah
Tamam ablacm hadi bismillah
O zaman sana zahmet her mesajın altına beni etiketlersin
Sıfır can çekmesi kendileri için mortimZaten yemeyecektim ama bu mesajdan sonra hiiiiç yememAma sen yiyebilirsin çok isteklisin
İyi olsun da yuvarlanarak buyursun sorun değilÇok bilmiyorum ben burada profiline yazınca özelden yazdıNetin çok çekmediği bir yerde olduğunu ve iyi olduğunu Umarım hala öyledir
Kilolarını alıp geri bize dönecektir
IvitEşine yedir
Geçengün senin eşinmiydi yumurta yeme yerine hamburger ye zayıflarsın diyen
Mezunum canım hem de 58 kilo ile mezun olmuştumMezunsan sorun yok canım . sadece mezun olan üye geri döndü yazılacak yanına ama yeni üye girişi ile gireceksin .
eskiden yarışıp , herhangi bir takımdan izinli ayrıldıysa üye ... yeni üye girişi yapılmıyor ...izinli olan üye geri döndü notu düşülüyor ...
yaniii nevom o kadar kalabalık ve çenesi düşük bir takımız ki biz , hiç bir arkadaşıma geçmişi okuma mecburiyeti kuralı koymadım ...
tek istemediğim ; hani gir menü yaz çık ... takımda kim var kim yok , kimin ne derdi var son sayfalarda yazılanları bile okuma ... işte bunu istemem ...zaten sende yapmazsın
Tamam orti ben seni hiç es geçmem
Hep morti buluyodum çekilin ahretlik ortimi buldum
Mezunum canım hem de 58 kilo ile mezun olmuştum
Mesaj sayımdan anlaşıldığı üzere ben zaten öyle şeyler yapmamÇok haklısın canım
Ben zaten birlikte daha iyi zayıflandığı için size katılmak istiyorum..
Eşine yedir
Geçengün senin eşinmiydi yumurta yeme yerine hamburger ye zayıflarsın diyen
Ayyy öyle demeyelimİyi olsun da yuvarlanarak buyursun sorun değil
Canım benimBen senle hiç morti olamam yüreğim kaldırmaz yaa
Tamam orti ben seni hiç es geçmemHatta profilinden önce senin mesajları bulurum
Hayırlı gecelerNeyse hanımlar ben gidip uyuyayım şöyle güzel bir uyku çekeyim zira yarın yep yeni musmutlu bir gün olsun herkese yeni hafta her arkadaşım için dileğini getirsin iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?