Biz üç rehber öğretmeniz okulda terbiyesiz müdür yardimcim benim olmadığım bi gün daltonlar ton nerde diye sormuş güya onlar dalmış ben ton bi de sonra yüzume karşı da söyleyip aklinca şaka yapıyor bak aklıma geldi
sus sus görmesin geçen dövcekti
Gelmeyen halaya napem captain sen süle
Biz üç rehber öğretmeniz okulda terbiyesiz müdür yardimcim benim olmadığım bi gün daltonlar ton nerde diye sormuş güya onlar dalmış ben ton bi de sonra yüzume karşı da söyleyip aklinca şaka yapıyor bak aklıma geldi
Yazamayacak mı buraya? Allahım yazarken gülüyorum bu kadın çok bi hoş yav. Kendini kiblemek nedirheee nerde o diyecektim ki bana özel mesaj atmıştı cevaplamayı unuttuğum geldi aklıma ... kibine uyarı almış
bakcez bakalım
Hepinize hayırlı geceler
hala gelmeden ödemini söndüreceksin
Aynen öyle canım şehitlik ilkokulu gel lütfenUrfada di mi o müdür? Oklavayla gelirim bahçelievlere
Hayır yani bizim bedenimiz istersek 100 kilo oluruz istersek 50 kilo sana ne yav alla alla. Ne lakayt bir müdür. At toynağı giresice ağzınaAynen öyle canım şehitlik ilkokulu gel lütfenben ona gosterecegim
bakcez bakalım
Nelerle uğraşıyoruz işte
Boyun kaçtı güneşim. Af buyur unuttum gene
gel 40 da el sıkışalım 45den önce beni mezun edersen 40a düşerim kovsan da gitmem
Aman zaten hep bi boş boş konuşur çok da dikkate almam zaten de yani terbiyesiz işteHayır yani bizim bedenimiz istersek 100 kilo oluruz istersek 50 kilo sana ne yav alla alla. Ne lakayt bir müdür. At toynağı giresice ağzına
Boyun kaçtı güneşim. Af buyur unuttum gene
Ne güzel canim idare çok önemli gerçekten
benim müdür ve müdür yardımcım şahanedirseverimmm
Ne güzel canim idare çok önemli gerçekten
hobaaaaaaaaaaaaa
45ten düşme amaaaa
156 cmcikcikcikcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?