Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamamdir patroncum

Terbiyesiz ya hadde bak adamdaki egitimci bir de bunlar. Hayirdir size et borcum mu var size ne benim kilomdan demek ister insan ama diyemez. Idareci neticede. Ben mudur yetkiliyim Allahtan okulda idarecim yok ama ilce mem biraz sey bizimde. Idare en onemlisi ya ogretmeni hicbi sekilde strese sokmamali bazen geriliyorum ilce memi dusununce. Insallah bu sene sorunsuz mutlu mesut gecer hepimiz icin

Menu de sporda super canim

Yok canim hic denemedim annem zayiflama icin gitti ama memnun kalmadi. Burda kucuk bi yerde yapiyolardi ama ayrintisini bilmiyorum. Hangi sehirdesin?

Kafam niye yorgun 3 cocuk kafa yoruyor be :) 2 si kucuk daha da cok yoruyor.
Yalniz kalmak istiyorum bazen gunlerce

Kop gel bize kafa dinle biraz :)) haklisin kalabalik kosturmaca telase yorar insani. Sadelik olsa biraz rahatlarsin cocuklari aksama dek annene yolla sen evde kafa dinle :) ben egedeyim canim sanirim sen istanbuldaydin ya da kocaelinde ? Migrenden cok cekiyorum ya kurtulmak istiyorum bu illetten bi cozum ariyorum

Hacamattan kesin bir cozumunu bilmiyorum ben. +90 topiginde bi arkadasta cok cekiyodu surekli soyledim yaptirdi en sonunda daha iyi simdi.
Cok zordur allah kolaylik versin.

Igde ne diyodu hugun sen bizimlemi yarisiyosun :))

Hacamattan kesin bir cozumunu bilmiyorum ben. +90 topiginde bi arkadasta cok cekiyodu surekli soyledim yaptirdi en sonunda daha iyi simdi.
Cok zordur allah kolaylik versin.

Igde ne diyodu hugun sen bizimlemi yarisiyosun :))
Evet rakip olduk sizle hacamattan korkae oldum. Bir kez sirtima yaptirdim cok acimisti gunlerce sizladi aratiricam ama onu da sagolasin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…