- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Tamamdir patroncumohmmmmmm derecesinde acıkmışsın okudum.
sebebi glisemik indeksi yüksek bezelye .
sabah meyve ile başlayıp devamı bezelye ile gelince şeker dengen oynamış ... o yüzden o açlık .
bezelyeden patates kadar uzak durman tavsiyemdir .
yemedin değil mi ? hadi bakalım sabaha kadar ohhhhhmmmmmmmmmm
Sende de bir ihtimal yeşil mercimeği akşam tüketmen geçici bir şişlik yapabilir tartıda ...
Bakliyatları mümkünse öğle ve haftada biri aşmadan kullanmakta fayda var nisacım .
muhtemelen su kaybıdır vücudunun ... ama hala dönemi yine de ödemle / açlık başabaş gelmişse ...iyi bir eksi gelecek gibi.
menün güzel canım ... sabah kahvaltısı doyurucu sende genelde ve ben bunu çok seviyorum
Mutlaka yazmalısın diye alıntılamıştım ki ; sonradan yazmışsın ördekim .... iğde nin armutlu yoğurdu kadar sopalık olmasa dadengesiz olmuş ... salata yedin mi ?
bence sadece salata için saat uygundu .
Şu an değil tabii :)))
Kilonu merak ediyorum fulya , yarın bana da bildir tartılacakmışsın .
Menülerinde de bu hafta ki düzenini merakla bekliyorum
Patatese gerek yokmuş ..
sabah tarhana doyurucu evet ama klasik kahvaltı yap çayımın tabağı .... peynir ye yeşillik ye ...
Kafan neden yorgun bonuscum derdin mo varHerkes gitmis ben anca geldim neydim ayaklarim agridi artik.
Bir gun evi toplamadan disari ciktim aman ya rabbi o neydi oyle...
Kafam oyle yorgunki gunlerce yanliz kalmak istiyorum.
Menu yazayim.
Kafan neden yorgun bonuscum derdin mi varHerkes gitmis ben anca geldim neydim ayaklarim agridi artik.
Bir gun evi toplamadan disari ciktim aman ya rabbi o neydi oyle...
Kafam oyle yorgunki gunlerce yanliz kalmak istiyorum.
Menu yazayim.
Terbiyesiz ya hadde bak adamdaki egitimci bir de bunlar. Hayirdir size et borcum mu var size ne benim kilomdan demek ister insan ama diyemez. Idareci neticede. Ben mudur yetkiliyim Allahtan okulda idarecim yok ama ilce mem biraz sey bizimde. Idare en onemlisi ya ogretmeni hicbi sekilde strese sokmamali bazen geriliyorum ilce memi dusununce. Insallah bu sene sorunsuz mutlu mesut gecer hepimiz icinBiz üç rehber öğretmeniz okulda terbiyesiz müdür yardimcim benim olmadığım bi gün daltonlar ton nerde diye sormuş güya onlar dalmış ben ton bi de sonra yüzume karşı da söyleyip aklinca şaka yapıyor bak aklıma geldi
Bonus bonuscum bir sey soracaktim.migren icin akupunktur denedin mi hic ? Denediysen eger seans araliklari kac gun oluyor misal bir hafta her gun alip bitirilebilir mi seanslar ? Bir de sey akupunktur cok pahali bi sey mi bir seansi 100 lirayi gecer mi bilgin var mi canim
Kop gel bize kafa dinle biraz :)) haklisin kalabalik kosturmaca telase yorar insani. Sadelik olsa biraz rahatlarsin cocuklari aksama dek annene yolla sen evde kafa dinle :) ben egedeyim canim sanirim sen istanbuldaydin ya da kocaelinde ? Migrenden cok cekiyorum ya kurtulmak istiyorum bu illetten bi cozum ariyorumYok canim hic denemedim annem zayiflama icin gitti ama memnun kalmadi. Burda kucuk bi yerde yapiyolardi ama ayrintisini bilmiyorum. Hangi sehirdesin?
Kafam niye yorgun 3 cocuk kafa yoruyor be :) 2 si kucuk daha da cok yoruyor.
Yalniz kalmak istiyorum bazen gunlerce
Kop gel bize kafa dinle biraz :)) haklisin kalabalik kosturmaca telase yorar insani. Sadelik olsa biraz rahatlarsin cocuklari aksama dek annene yolla sen evde kafa dinle :) ben egedeyim canim sanirim sen istanbuldaydin ya da kocaelinde ? Migrenden cok cekiyorum ya kurtulmak istiyorum bu illetten bi cozum ariyorum
Evet rakip olduk sizle
Hacamattan kesin bir cozumunu bilmiyorum ben. +90 topiginde bi arkadasta cok cekiyodu surekli soyledim yaptirdi en sonunda daha iyi simdi.
Cok zordur allah kolaylik versin.
Igde ne diyodu hugun sen bizimlemi yarisiyosun :))
Sen fb li misin yoksa aus kaptanımofffffffff maçın son dk ları 2-2
zıplayıp hoplamaktan 500 gr eridim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?