Sen fb li misin yoksa aus kaptanım
Heeeee hepiniz uyuyun ben de sizin takımı stalklayayım bu saatte
Zaten moralim SİFİİİİRERR aus fenerbahçeliymiş galiba
Neyse belki de trabzonsporludır bir umut
Günaydınsıcaktan uyuyamayan bir adet Efser
Günaydın çok kötü mide bulantısı var. Neden bilmiyorum. Ama eksiyle uyandım yine çok tatlıyım çooooksaydin78 hiiiiç kalkma yatağından uyu uyu sen kıyamam
Ayyy
Al benden de o kadar ördekim .
Midem ağzımda .
Çokta yemedim ... az da yemedim dün ...
Senin ki kesin açlıktandır
Saydın bugün dağ bayır yollara vuracak kendiniördeki yenmeden Trabzon turu yalan olur bana diyormuş Angarada
Allah zihin acıklıgı verdin iģdemGünaydıııın... Sınavlar sınavlar ben bi tutuştum bugün gene. Yahu vizeler de halama denk gelmişti. Murphy abi sırf bana çalışıyor heBugün 3. sınavım saat 4 te. Öğlen eve gelip accık uyumayı planlıyorum. Bu arada sabah (6 da) bir kahvaltı yaptım. Akla zarar... Hayatımda ilk defa halam geldiğinde yüzümü sivilceler basmadı... Ondan bu neşe bu iştah bence Ördekim de eksiyle uyanmış ohh miss Ausun da midesi bulanıyormuş oooohhhh miiiis
Hepinizi öpüyorum...
Günaydın mortimGünaydın çok kötü mide bulantısı var. Neden bilmiyorum. Ama eksiyle uyandım yine çok tatlıyım çooooksaydin78 hiiiiç kalkma yatağından uyu uyu sen kıyamam
GünaydınGüüüün - ayyyyy -dııınnnnnnn
Mutluuuuu bir pazartesiye başladık değil miiiii
Hadi bakalım ... şişler ödemler kış kış ... gelmeyen halalar tam da bugün hoş gelsinnnn .....
Al benden de o kadar ördekim .
Midem ağzımda .
Çokta yemedim ... az da yemedim dün ...
Senin ki kesin açlıktandır
Saydın bugün dağ bayır yollara vuracak kendiniördeki yenmeden Trabzon turu yalan olur bana diyormuş Angarada
Yaa uyandın mı seeeenGünaydın mortimgeçmiş olsun. Spora yüklendin ya dün biraz ondandır bulantın yapma etme, bu hafta dinlen ki kendine gelesin
Uyuyamam nayırAyyyuyuyakalsa böyle tüm sabahlar Yok yok kurtarmaz yine de. Beni çıtır çıtır yiyecek bugün Ne yapsam Olimpiyat sezonu değil değil mi
Selamımı ilet ördeklereyüksek moralle çıkacağım tatile. Yenmeliyim Portakalı
Dağ bayır değil de kaptaniçem, misss gibi gölet yürüyüşübeni bekler kaplumbağalar kazlar ördekler kuşlar kahvaltı edip düşem yola
Geçmiş olsun tekrar canımYaa uyandın mı seeeengüünaydııın Bugün sabah kötü başladım inşallah öğleye doğru düzelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?