Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şahane menüüü...hele de peynirli kabak
Yürüyüşte 10 munara imiş dün .

Sen fb li misin yoksa aus kaptanım

Heeeee hepiniz uyuyun ben de sizin takımı stalklayayım bu saatte

Zaten moralim SİFİİİİRERR aus fenerbahçeliymiş galiba

Neyse belki de trabzonsporludır bir umut

Tabiiii ki de FENERBAHÇELIYIM miu ...
Öylesinden böylesinden değil hemde de bakma bu ara duruldum :)
Doğma büyüme Kadıköylüyüm ben yavrum .... bizde Fenerbahçe ile büyür bebeler .
Sende beşiktaş tipi var

Günaydın sıcaktan uyuyamayan bir adet Efser

Günaydınnnnnn efserimmmm

Günaydın çok kötü mide bulantısı var. Neden bilmiyorum. Ama eksiyle uyandım yine çok tatlıyım çooook saydin78 hiiiiç kalkma yatağından uyu uyu sen kıyamam

Al benden de o kadar ördekim .
Midem ağzımda .
Çokta yemedim ... az da yemedim dün ...
Senin ki kesin açlıktandır

Saydın bugün dağ bayır yollara vuracak kendini ördeki yenmeden Trabzon turu yalan olur bana diyormuş Angarada

Ayyy uyuyakalsa böyle tüm sabahlar Yok yok kurtarmaz yine de. Beni çıtır çıtır yiyecek bugün Ne yapsam Olimpiyat sezonu değil değil mi

Günaydıııın... Sınavlar sınavlar ben bi tutuştum bugün gene. Yahu vizeler de halama denk gelmişti. Murphy abi sırf bana çalışıyor he Bugün 3. sınavım saat 4 te. Öğlen eve gelip accık uyumayı planlıyorum. Bu arada sabah (6 da) bir kahvaltı yaptım. Akla zarar... Hayatımda ilk defa halam geldiğinde yüzümü sivilceler basmadı... Ondan bu neşe bu iştah benceÖrdekim de eksiyle uyanmış ohh miss Ausun da midesi bulanıyormuş oooohhhh miiiis
Hepinizi öpüyorum...

Allah zihin acıklıgı verdin iģdem
Bence sivilcerinde saglıklı besledigin icin seni terk etmiş olabilir

Günaydın çok kötü mide bulantısı var. Neden bilmiyorum. Ama eksiyle uyandım yine çok tatlıyım çooook saydin78 hiiiiç kalkma yatağından uyu uyu sen kıyamam
Günaydın mortim geçmiş olsun. Spora yüklendin ya dün biraz ondandır bulantın yapma etme, bu hafta dinlen ki kendine gelesin

Güüüün - ayyyyy -dııınnnnnnn

Mutluuuuu bir pazartesiye başladık değil miiiii

Hadi bakalım ... şişler ödemler kış kış ... gelmeyen halalar tam da bugün hoş gelsinnnn .....
Günaydın
Gelsin halalar çekilsin halaylar dimi ama

yüksek moralle çıkacağım tatile. Yenmeliyim Portakalı
Dağ bayır değil de kaptaniçem, misss gibi gölet yürüyüşübeni bekler kaplumbağalar kazlar ördekler kuşlar kahvaltı edip düşem yola

Günaydın mortim geçmiş olsun. Spora yüklendin ya dün biraz ondandır bulantın yapma etme, bu hafta dinlen ki kendine gelesin
Yaa uyandın mı seeeen güünaydııın Bugün sabah kötü başladım inşallah öğleye doğru düzelirim

Ayyy uyuyakalsa böyle tüm sabahlar Yok yok kurtarmaz yine de. Beni çıtır çıtır yiyecek bugün Ne yapsam Olimpiyat sezonu değil değil mi
Uyuyamam nayır
Yemem gereken bir adet Portakal'ım var çünkü

Selamımı ilet ördeklere

Yaa uyandın mı seeeen güünaydııın Bugün sabah kötü başladım inşallah öğleye doğru düzelirim
Geçmiş olsun tekrar canım benim de midem yanıyor bulanıyor ama sanırım 16 saat açlıktan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…