Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

G A L A T A S A R A Y tabiki de

günaydın hanımlar.

biz 6,30 kalktık minnoşla her sabah olduğu gibi.
7 gibi büyük kalktı, kardeşlerin tantanasına az önce ortanca uyandı.

kahvaltımızı yaptık çizgi film izliyoruz.

menü akşam yazılıyor değil mi?

sabah kilom 77,1

Hoş geldiniz aramıza :) birlikte vericez inşallah kiloları akşam yemeyi bitirdiğimizde, tam tekmil yazıyoruz menülerimizi sporumuzu

Evet kaptanım şöyle planım cuma+cumartesi+pazar+salı ya da çarşamba da spor perşembe düşünmüyorum çünkü şişiriyor dün o ağır spordan sonra 4 gibi bir şeyler yedim ve daha da yemedim ama fazla çıktım eminim yarına inecektir spordandır çünkü çok aç uyudum

Kaptanım bu cardionun 3 ile çarpılması gerekmiyor mu acayip deli bir şey

Günaydın sıcaktan uyuyamayan bir adet Efser
Günaydın canım dün bizim burası da çok fenaydı bugünden itibaren derece düşecekmiş diyorlar
Güüüün - ayyyyy -dııınnnnnnn

Mutluuuuu bir pazartesiye başladık değil miiiii

Hadi bakalım ... şişler ödemler kış kış ... gelmeyen halalar tam da bugün hoş gelsinnnn .....
Günaydın kaptanım bende çok şişim spor mahvetti ama alışacağım vücudum da alışacak
Günaydın çok kötü mide bulantısı var. Neden bilmiyorum. Ama eksiyle uyandım yine çok tatlıyım çooook saydin78 hiiiiç kalkma yatağından uyu uyu sen kıyamam
Günaydın geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin dün beni de mahvetti midem
Begüşün çekiyordur da Kaşın güzelliğine kendini vermiştir
Günaydın canım inşallah sınavların çok başarılı geçer
Herkeslere günaydın
Mutlu bir hafta olsun
igdedali başarılar sınavlarında tatlım
Kahvaltı hazırlayayım sonra görüşürüz şekerler
Günaydın canım musmutlu bir hafta olsun inşallah
Gunaydin bu arada guzel hatunlar
Acliktan uyandim walla, simdi kendi yaptigim lor peynirinden bi omlet patlatayim. Bu arada kendi yaptiginiz lor peynir disarda satilan gibi olmuyor. Tuzsuz ve yagsiz olmasina ragmen mikemmmeeeeeelll oluyorrrr
Günaydın canım afiyet olsun ne sağlıklı
Günaydın canım inşallah fazla demezler de yaptırırsın

Günaydın canım hoşgeldin menünü dün akşam yazamadıysan sabahtan yazabilirsin

hoş geldin grll

İnşallah Nehirim hepimiz için

Hoş geldiniz aramıza :) birlikte vericez inşallah kiloları akşam yemeyi bitirdiğimizde, tam tekmil yazıyoruz menülerimizi sporumuzu
hoşbulduk.
tamam.
akşam yazarım inşallah :)

günaydın.
kısmetse bugün başlamış oldum :)

Bizim burda çok eskiler kuyruk doğmadan (sanırım kedince bir gökyüzü işaretinin adı ) hava serinlemez,üzüm olmazsa serinlemez hava derledi.ikiside oldu halen sıcaklıktan fenalık gecirıyoruz artık bu seneki sıcak bence yüzyılda bir galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…