Bekleriz canımhoşbulduk.
tamam.
akşam yazarım inşallah :)
günaydın.
kısmetse bugün başlamış oldum :)
Bizim burda çok eskiler kuyruk doğmadan (sanırım kedince bir gökyüzü işaretinin adı ) hava serinlemez,üzüm olmazsa serinlemez hava derledi.ikiside oldu halen sıcaklıktan fenalık gecirıyoruz artıkbu seneki sıcak bence yüzyılda bir galiba
gidecek inşallah bir iki o kilolar :)günaydın hanımlar.
biz 6,30 kalktık minnoşla her sabah olduğu gibi.
7 gibi büyük kalktı, kardeşlerin tantanasına az önce ortanca uyandı.
kahvaltımızı yaptık çizgi film izliyoruz.
menü akşam yazılıyor değil mi?
sabah kilom 77,1
Günaydın , hayırlı haftalar olsun ...
Bonus can tek başına dağa çıkarsan yandaki dağıda bana ayarla emi.
Evet kaptanım şöyle planım cuma+cumartesi+pazar+salı ya da çarşamba da spor perşembe düşünmüyorum çünkü şişiriyor dün o ağır spordan sonra 4 gibi bir şeyler yedim ve daha da yemedim ama fazla çıktım eminim yarına inecektir spordandır çünkü çok aç uyudum
Kaptanım bu cardionun 3 ile çarpılması gerekmiyor mu acayip deli bir şey
Bonus can sebze pro karışımına hiç bir diyet ve diywtisyen çık demez için rahat olsun
Pazar menusu
Sabah 10:00 - 10:30 arasi
1 kk tulum, 5 zeytin, domates
2 dilim kadar ekmekle sucuklu tost
(Ekmegi belki az fazladir kesilmis parcalardi goz karari olcup bictim)
Ara 12:20
1 bardak sut+ 1 cay kasigi tarcin, 2 kucuk incir
Ara 16:30
3 tane beyaz nektarin erik gibi, 2 tane yaprak galete
Aksam 19:00
6 corba kasigi didilmis tavuk, 1 dilim cok tahilli
7-8 kasik bol otlu koz patlican, kirmizi biber saltasi
2 kucuk bardak ayran
Su 2.8 litre
35 dk tempolu yuruyusAusencia igdedali
Oglen parktaydim cikmadan sut icmistim baya tok tuttu zaten dedim ben disarda bisey yemem salatayada para vermem diye.
Yalniz aksam patlican salatasini yerken cok tedirgin oldum yanlis bisey yiyomusum gibi.
Sebze ve proteini ayni ogunde vermemis dr bir sefer sebze ise bir sefer protein yazmis.
Patlican yemek gibi olurmu diye şeettim biberde biber gerci.
Zaten bi daha kendime ayri yapicam yikayip kullanicam konserve baya tuzluydu biberdede seker yaziyo. Otlar girdigi halde tuzu azalmamisti.
Ha tadi mikemmeldi o ayri.
Şu hesabi yapanda yazanda benim insanoglu ibret almali.
Tek başına demiştin Dağ değilmiydi oBonus dagami cikiyomus torpak başinasana manzarali yer ayarlarim ben
Geçen cuma kaçtınki fulya?Günaydın kizlar. Sabah kalkınca tartildim 79.8 kiloyum.
3 le carpiliyo bende yaptim gecen hafta niyetim cuma yada cumartesi tekrar yapmakti firsat olmadi.
Iki gunde bir yap dedi kaptanAusencia sana sordugum buydu
Hayırdır canım niye keyifsizsinBiraz keyifsizim muzikte dinledim banamisin demedi. Mutfaga giresim bile yok.
Saat gecmis baya kahvalti yapmak zorundayim.
Yuruyusede cikamadim. Evde yapmam lazim.
suspushanimcim sen ciktinmi bu sabah?
Bonus can sebze pro karışımına hiç bir diyet ve diywtisyen çık demez için rahat olsun
Yanlız sucuk , et ve ekmek birleşimi bana göre cıs dır , cünki ekmek çok masum değildir azda yense gl endeksi yüksektir ve doymuş yaglar depo olur yeni et yagı gibi ..
Ama bu tabi benim monti bilgilerimden diyetisyenleri baglamazama at bi kenara bu bilgileri önemli çünki vede sağlıklı .
Tek başına demiştin Dağ değilmiydi otek başına deyünce dağ şeyettimdi
valla ben isyanlarda olunca alıp başımı dağ başına çıkayım derim . Benim yanlızlık için favorim yerim kurt, kuş birde ben
Ya zaten diyette sucugun ne isi var pazar kahvaltisi oluyor iste. Zaten 2 dilim ekmegim vardi ona saydim.
Sebze protein cok iyi aslindada sanirim dr ogun olarak verdigi icin oyle vermis. Sebze ogununde etsiz yaziyo.
Zaten robot degilim dimi :)
Neden olmasin dag hic aklima gelmemisti
inşallah :)Bekleriz canımİnşallah hedefine ulaşacağın güzel sonuçlar alırsın
Ağustos 15 den sonra hava serinlemeye başlıyor derler bekliyoruz bakalım sanırım bayramdan sonra feraha ereriz
inşallah. özledim 60 kg olduğum günleri.gidecek inşallah bir iki o kilolar :)
o kardio videosunu 25 dk yaptım ama terden yapış yapış oldum.Çok deli bir şey ya yetişemiyorum bir süre sonra ayaklarım titriyor dün ilk defa 25 dakikaya çıktım hedefim 35 dakikasını da tamamlamak
O zaman benimdeAusencia 15x3=45 + 25x3=75 + 30 pointte yürüyüş desen toplam 150 point kaptanım gözünü seveyim zaten haftada az az yapıyorum elini korkak alıştırma
Bende ilk 10 dakikadan sonra şarıl şarıl terlemeye başlıyorum kaç kere ter siliyorum bilmem inşallah işe yarayacaktır yine bacaklarım pert olmuş ağrıyorinşallah :)
inşallah. özledim 60 kg olduğum günleri.
o kardio videosunu 25 dk yaptım ama terden yapış yapış oldum.
bakalım işe yarayacak mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?