haftada 3 gün yarım saat yeter inşallah :)Bende ilk 10 dakikadan sonra şarıl şarıl terlemeye başlıyorum kaç kere ter siliyorum bilmem inşallah işe yarayacaktır yine bacaklarım pert olmuş ağrıyor
Önceki cuma 78.5 tim. Bu cuma 79.7 ydim. Dün bir ara 80.6 ydim. Bu sabah 79.8 im.Geçen cuma kaçtınki fulya?
Bana da öyle geliyor normalde leslie yaptım ben hep senelerdir onda 30 dakikadan sonra terliyordum 45 dakika rahat rahat bitiyordu sonunda yoruluyordum bunda 10 dakikadan sonra kalp atışım yükseliyorhaftada 3 gün yarım saat yeter inşallah :)
İleri seviyeyi hayal bile edemiyorum daha bunu tamamlayamadımNehir benim bide kollarim zayif zaten kol agrisi cok cekiyorum boyun fitigim var kol cok calistiriyo ellerim titriyodu :) baslangic ve orta seviye buysa ileri seviye nedir acaba
Günaydın canım hoşgeldin aramızagünaydın hanımlar.
biz 6,30 kalktık minnoşla her sabah olduğu gibi.
7 gibi büyük kalktı, kardeşlerin tantanasına az önce ortanca uyandı.
kahvaltımızı yaptık çizgi film izliyoruz.
menü akşam yazılıyor değil mi?
sabah kilom 77,1
Günaydın morti ne durumdasın sabah bir hafiflik hissettim üzerimdeGünaydın herkese multu huzurlu sağlıklı bol eksili haftalar olsun inşallah
Ablam sen öyle diyorsan öyledir
Bu hafta salmana göre 1 kilo civarı artın normal fulyam .Önceki cuma 78.5 tim. Bu cuma 79.7 ydim. Dün bir ara 80.6 ydim. Bu sabah 79.8 im.
Nanik karabatak gibisin kız bi çıkıp bi kayboluyonAblam sen öyle diyorsan öyledir
Bana çok fazla yani bilemedim kaptanım ya hafif sporsa hani yapılır da dün yaptığım gibiyse insan mahvoluyorigdedali Tatlımmmmm zihin açıklığı diliyorummmm bol bol .
Sivilcelerin yokluğu kesinlikle vücudun sağlıklı yağ dışında artık vıcık vıcık beslenmemesinden
Efser Tatlım nasıl bir kür bu tam olarak yazsana ...
21 gün çok uzun yahu
saydin78 Gölgedeki ördekleri gördükçe gaza basacaksın değil mi @Portakal Sulu Ordek anımsayıp
nar_cicegim Günaydınnnnnnnnn
B Began Günaydınnnnnnn ....77.1 ni gördüm... ilk sayfadaki formu yeniden hatırlatayım ... dosya açacağım sana onu gönderdiğinde.
nehirnil111 Günaydınnnnn balım ....
Ya bu video 3 le çarpılıyor evet.
Akşam düzelteyim gülüm senin puanları
He bi de 660 için kuş olur uçardım demişsin ...yapanda kuş oldu 48 lere geldi uçtu uçacak
GunesinKizi35 aeben Günaydınnnnnnnnnnn
Bonus Can menünü beğendim tatlım
..biberli patlıcan salatası da güzel tercih ama hazır konserve
60kiloyum Tartı iniş çıkışlarını gördüm ... aslında artıyı çabuk kovan şanslı metan var.
Triplimelek Megi Günaydınn fıstığımmmm
N Nana Deynep yapamaz ...kıvıramaz mı bu işi diyosun sen şimdi
Bana çok fazla yani bilemedim kaptanım ya hafif sporsa hani yapılır da dün yaptığım gibiyse insan mahvoluyorgünün çoğusu gider onu yaparsam evi kim temizleyecek yemeği kim yapacak işte kim çalışacak falan filan bir de dün o cardio dan sonra duşa girdim affedersin ama istiğfar ettim sanırım üşütmüştüm su içtikçe mide bulantısı başladı
15 16 dal maydanozu rondoda iyice dogruyorsun .maydanoz kürü ne? Nasıl oluyor? Tadı nasıl? Denesem bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?