Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende ilk 10 dakikadan sonra şarıl şarıl terlemeye başlıyorum kaç kere ter siliyorum bilmem inşallah işe yarayacaktır yine bacaklarım pert olmuş ağrıyor
haftada 3 gün yarım saat yeter inşallah :)

Nehir benim bide kollarim zayif zaten kol agrisi cok cekiyorum boyun fitigim var kol cok calistiriyo ellerim titriyodu :) baslangic ve orta seviye buysa ileri seviye nedir acaba
İleri seviyeyi hayal bile edemiyorum daha bunu tamamlayamadım kol çok çalıştırıyor aslında benim için bacak çalıştırsa daha iyi ama terlettiği için işe yarıyordur elbet diyor yapıyorumarkadaki sarışın kadın gibi suratım bir de yüzüm kıpkırmızı oluyor duştan sonra bile felaketim ya

Günaydın canım hoşgeldin aramıza

igdedali Tatlımmmmm zihin açıklığı diliyorummmm bol bol .
Sivilcelerin yokluğu kesinlikle vücudun sağlıklı yağ dışında artık vıcık vıcık beslenmemesinden

Efser Tatlım nasıl bir kür bu tam olarak yazsana ...

21 gün çok uzun yahu

saydin78 Gölgedeki ördekleri gördükçe gaza basacaksın değil mi @Portakal Sulu Ordek anımsayıp

nar_cicegim Günaydınnnnnnnnn

B Began Günaydınnnnnnn ....77.1 ni gördüm... ilk sayfadaki formu yeniden hatırlatayım ... dosya açacağım sana onu gönderdiğinde.

nehirnil111 Günaydınnnnn balım ....

Ya bu video 3 le çarpılıyor evet.
Akşam düzelteyim gülüm senin puanları

He bi de 660 için kuş olur uçardım demişsin ...yapanda kuş oldu 48 lere geldi uçtu uçacak

GunesinKizi35 aeben Günaydınnnnnnnnnnn

Bonus Can menünü beğendim tatlım

..biberli patlıcan salatası da güzel tercih ama hazır konserve

60kiloyum Tartı iniş çıkışlarını gördüm ... aslında artıyı çabuk kovan şanslı metan var.

Triplimelek Megi Günaydınn fıstığımmmm

N Nana Deynep yapamaz ...kıvıramaz mı bu işi diyosun sen şimdi

Önceki cuma 78.5 tim. Bu cuma 79.7 ydim. Dün bir ara 80.6 ydim. Bu sabah 79.8 im.
Bu hafta salmana göre 1 kilo civarı artın normal fulyam .

Biliyormusun senin diyet sürüceni ve metam bana çok benziyor birtek farkımız var ben nadirde olsa karar verdimmi yaparım sende eksik olanda bu sanırım . diger zamanlar hep gel git bendede ...

Bunların hiç biri tekrar başlamaman için sebep değil yeterki burdan uzak olma ve günahınla sevabınla menü paylaşmaktan çekinme sonunda ausun sopası olsa bile .
İnan başka yolumuz yok .. Ortadan kaybolmak çare değil tabi kilomuzdan mennunsak o ayrı .
Bana kızmıycanı umuyorum çünki damdan düşeni damdan düşen anlar ve dost acı söyler

Hadi bacım

Bana çok fazla yani bilemedim kaptanım ya hafif sporsa hani yapılır da dün yaptığım gibiyse insan mahvoluyor günün çoğusu gider onu yaparsam evi kim temizleyecek yemeği kim yapacak işte kim çalışacak falan filan bir de dün o cardio dan sonra duşa girdim affedersin ama istiğfar ettim sanırım üşütmüştüm su içtikçe mide bulantısı başladı

Minnakım narin bünyelimmm alışırsın .
Sabır azıcık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…