- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Var var merak etme canım burada her çeşit insan var güzelliği oradaBurası beni çok çekiyor.Malum tanıdıkların çoğu burada Sohbetiniz kıskandırıyor Ama ben de katılacağım size inşaallah Eylül'den sonra inşaallah Benim gibi aylar önce haber veren var mı acaba
160 canım aslında en ideali arada 10 fark olmasi diye okudum..Boyun kaç canım 50 fazla gelmesin
Cok iyi böyle gayet saglikli sonucta pilav makarna ekmek yokk...Ausencia kaptanım bir şey soracağım şimdi yeni yerimizde yemek yeri olarak bir yerle anlaştık çok lezzetli şeyler yapıyorlar açıkcası tıka basa doyuyorum ama korkuyorum da sağlıklı bile olsa tıka basa doymak beni etkiler mi acaba sabah hafif süt haşlanmış yumurta öğle yemek akşam da çok hafif yesem diyetime yararı olur mu Öğlen yediklerimi söyleyeyim sen yorumla 1 kase sebze çorbası ev yapımı + yarım kase cacık + 1 kase maydanoz+salatalık+marul(yağsız tuzsuz salata) + 1 porsiyon soslu tavuk
Yemek şeklim şöyle kaselerim de bu büyüklüktekafamda deli sorular az koy da denmiyor çok kişi var karıştırırlar herkese özel sipariş veriyorum ama Allahtan ben pilavı tatlıyı çıkardım yerine cacıkla salata ekledim
Eki Görüntüle 2036149
Bence de doğmadı. İçinde kaldıBu sene dogmadı bence
160 canım aslında en ideali arada 10 fark olmasi diye okudum..
1.60 a 50 kiloyumm wawww pegg havalı dimii
Cok iyi böyle gayet saglikli sonucta pilav makarna ekmek yokk...
Corba da masumun dedigi gibi un varsa azalt fazla yeme...
Tabii canım fiziki özelliğe gire değişir...Açıkcası bence bazı boylara -10 kilo fazla kaçıyor bende 1.58 boyundayım ama 48 hayal edemiyorum 50 da acayip ufaldım bütün havam gitti gibi hissettimherkes yüzümün küçüldüğünü olmadığını söylediler bence sanada 53-54 ideal olur
Çorbadan dolayı şişiriyor olabilir çorba az diye belirteyim bakalım
Atmakta istemiyorum çokta lezzetli yapıyorlar anlatamam aşçısı çorbada bir harikaTabii canım fiziki özelliğe gire değişir...
Bakk indim şu anda 55 kusurum ama daha cokk fazlam varr gibi duruyor malum yerlerde
Corbayi az istemen olmazsa bile kendin az icersin
inşallah olur canım, hoşgeldin bu aradayemadim valla :)
maşallah ne güzel zayıflamışsın.
darısı bize inşallah
maşallah.
darısı bize olsun inşallah :)
hemşom eylüle rezerve yapan tek kişisin herhaldeBurası beni çok çekiyor.Malum tanıdıkların çoğu burada Sohbetiniz kıskandırıyor Ama ben de katılacağım size inşaallah Eylül'den sonra inşaallah Benim gibi aylar önce haber veren var mı acaba
Atmakta istemiyorum çokta lezzetli yapıyorlar anlatamam aşçısı çorbada bir harikasebze çorbasının içinde bugün mısırdan bezelyeye herşey vardı
Bende 55-56 da kilolu duruyorum 52-53 ideal duruyor sende in bakalım ne düşüneceksin
kuzum sen normalde nasıl yiyordun, bence gayet sağlıklı ve ideal, ha ben kilo vermek adına sadece çorbayı yemezdim, ama korumada onuda yerdimAusencia kaptanım bir şey soracağım şimdi yeni yerimizde yemek yeri olarak bir yerle anlaştık çok lezzetli şeyler yapıyorlar açıkcası tıka basa doyuyorum ama korkuyorum da sağlıklı bile olsa tıka basa doymak beni etkiler mi acaba sabah hafif süt haşlanmış yumurta öğle yemek akşam da çok hafif yesem diyetime yararı olur mu Öğlen yediklerimi söyleyeyim sen yorumla 1 kase sebze çorbası ev yapımı + yarım kase cacık + 1 kase maydanoz+salatalık+marul(yağsız tuzsuz salata) + 1 porsiyon soslu tavuk
Yemek şeklim şöyle kaselerim de bu büyüklüktekafamda deli sorular az koy da denmiyor çok kişi var karıştırırlar herkese özel sipariş veriyorum ama Allahtan ben pilavı tatlıyı çıkardım yerine cacıkla salata ekledim
Eki Görüntüle 2036149
Minik 1-2 tane canım genelde havuç vardı ee sebze çorbası yani sebze olacakAbooo Aboooo mısır bezelye @Portakal Sulu Ordek duymasinn ispikler hemencik
Heee bi insemm bi insemm
Ben genelde yarım kase çorba çok az cacık ya da salata sadece bir de az yemek yediğimden bu tıka basa doyuruyor benikuzum sen normalde nasıl yiyordun, bence gayet sağlıklı ve ideal, ha ben kilo vermek adına sadece çorbayı yemezdim, ama korumada onuda yerdim
Kuzum gecmis olsun.igdedali ıgdos kosss. Annem hastayım diye fındık ezmesi getirdi 2 tatlı kaşığı ekmeğin köşesine koyup uf. Korku filmi gibi yedim ben onu kussam mi napsam
1 hafta denemeni tavsiye ederim, hatta 2 hafta dene derim, karbon almadıktan sonra kilo alacağını sanmam,Ben genelde yarım kase çorba çok az cacık ya da salata sadece bir de az yemek yediğimden bu tıka basa doyuruyor beni
Doğum tap geçerAaaaa ağrı da var olmaz olur muuuu? hastanelik oluyorum her ay... İsviçreli bilim adamları şu pms sıkıntılarına bir çözüm bulsun gayri
Minik 1-2 tane canım genelde havuç vardı ee sebze çorbası yani sebze olacak
İneceksin canım açıkcası bende 60 kilodan 50 ye düşerken 55 lerde takılmıştım 3-4 ay oraları inmek zorlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?