Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Burası beni çok çekiyor.Malum tanıdıkların çoğu buradaSohbetiniz kıskandırıyorAma ben de katılacağım size inşaallahEylül'den sonra inşaallahBenim gibi aylar önce haber veren var mı acaba
Var var merak etme canım burada her çeşit insan var güzelliği oradasen limitleri doldur bayramdan sonra görüşürük seni görmek çok isterim burada muhabbet çok güzel

Boyun kaç canım 50 fazla gelmesin
160 canım aslında en ideali arada 10 fark olmasi diye okudum..
1.60 a 50 kiloyumm wawww pegg havalı dimii

Cok iyi böyle gayet saglikli sonucta pilav makarna ekmek yokk...
Corba da masumun dedigi gibi un varsa azalt fazla yeme...

Tebrik eden herkese teşekkürler. Alıntı yapmayı unutmuşum...
ecemavi uyanınca rüya olduğunu anlayıp 4 çocuklu halime şükrediyorum dimişsin. Nası güldüm ya
Bonus um bi de senin menüyü okumuştum öğün atlamışsın ama menün güzel geldi bana yinee
Bu arada çok şişim. Ödem gibi değil de uyudum uyandım susamışım. İçiyorum ama kanamıyorum suya... Sabahtan beri 2 lt su içmişimdir. Ama wc yok. Tartıya çıksam 500 kilo gelirim gibi hissediyorum

160 canım aslında en ideali arada 10 fark olmasi diye okudum..
1.60 a 50 kiloyumm wawww pegg havalı dimii

Cok iyi böyle gayet saglikli sonucta pilav makarna ekmek yokk...
Corba da masumun dedigi gibi un varsa azalt fazla yeme...

Açıkcası bence bazı boylara -10 kilo fazla kaçıyor bende 1.58 boyundayım ama 48 hayal edemiyorum 50 da acayip ufaldım bütün havam gitti gibi hissettimherkes yüzümün küçüldüğünü olmadığını söylediler bence sanada 53-54 ideal olur

Çorbadan dolayı şişiriyor olabilir çorba az diye belirteyim bakalım

Tabii canım fiziki özelliğe gire değişir...
Bakk indim şu anda 55 kusurum ama daha cokk fazlam varr gibi duruyor malum yerlerde
Corbayi az istemen olmazsa bile kendin az icersin

Tabii canım fiziki özelliğe gire değişir...
Bakk indim şu anda 55 kusurum ama daha cokk fazlam varr gibi duruyor malum yerlerde
Corbayi az istemen olmazsa bile kendin az icersin
Atmakta istemiyorum çokta lezzetli yapıyorlar anlatamam aşçısı çorbada bir harika sebze çorbasının içinde bugün mısırdan bezelyeye herşey vardı

Bende 55-56 da kilolu duruyorum 52-53 ideal duruyor sende in bakalım ne düşüneceksin

Burası beni çok çekiyor.Malum tanıdıkların çoğu buradaSohbetiniz kıskandırıyorAma ben de katılacağım size inşaallahEylül'den sonra inşaallahBenim gibi aylar önce haber veren var mı acaba
hemşom eylüle rezerve yapan tek kişisin herhalde

Abooo Aboooo mısır bezelye @Portakal Sulu Ordek duymasinn ispikler hemencik

Heee bi insemm bi insemm

kuzum sen normalde nasıl yiyordun, bence gayet sağlıklı ve ideal, ha ben kilo vermek adına sadece çorbayı yemezdim, ama korumada onuda yerdim

Abooo Aboooo mısır bezelye @Portakal Sulu Ordek duymasinn ispikler hemencik

Heee bi insemm bi insemm
Minik 1-2 tane canım genelde havuç vardı ee sebze çorbası yani sebze olacak

İneceksin canım açıkcası bende 60 kilodan 50 ye düşerken 55 lerde takılmıştım 3-4 ay oraları inmek zorlamıştı

kuzum sen normalde nasıl yiyordun, bence gayet sağlıklı ve ideal, ha ben kilo vermek adına sadece çorbayı yemezdim, ama korumada onuda yerdim
Ben genelde yarım kase çorba çok az cacık ya da salata sadece bir de az yemek yediğimden bu tıka basa doyuruyor beni

igdedali ıgdos kosss. Annem hastayım diye fındık ezmesi getirdi 2 tatlı kaşığı ekmeğin köşesine koyup uf. Korku filmi gibi yedim ben onu kussam mi napsam
Kuzum gecmis olsun.
Ya kilodur kaloridir diye dusunme.
Sifa niyetine dusun sifa olsun. Kalori diye dusunursen kilo olur.

Aaaaa ağrı da var olmaz olur muuuu? hastanelik oluyorum her ay... İsviçreli bilim adamları şu pms sıkıntılarına bir çözüm bulsun gayri
Doğum tap geçer bende hastanelik olurdum şimdi bir tek sinir kaldı ona da psikoyatristim ilaç verdi

Minik 1-2 tane canım genelde havuç vardı ee sebze çorbası yani sebze olacak

İneceksin canım açıkcası bende 60 kilodan 50 ye düşerken 55 lerde takılmıştım 3-4 ay oraları inmek zorlamıştı

İnşallah canim inşallah..
Zaten sizleri gördükçe inancim daha çok artıyor..

Bu arada havuç pisince cizz oluyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…