Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

caytabagi m
Yzacaktim hep unutuyorum...
Evlilikle alakali Rabbim aklindan hayalinden gonlunden geceni dua niyetine kabul buyursun karsina cikarsin knsaallah.
Ben esimle tanismadan once esime mektuplar yaziyordum.
Yasantimizi hayal ediyordum.
Esimi ilk anlattiginda arkadasim tamm evlenecegim insan bu demisti.
Gercekten de esim benim hayal ettigimden daha iyi biri.
O yuzden "guzel dusun" guzel olsun.
Hayirli vakti saati vardir.

1 hafta denemeni tavsiye ederim, hatta 2 hafta dene derim, karbon almadıktan sonra kilo alacağını sanmam,
Aynen canım çorba dışında pek karbon yok genelde herşeyde var ama birebir dediğin gibi ekmek pilav makarna almıyorum
İnşallah canim inşallah..
Zaten sizleri gördükçe inancim daha çok artıyor..

Bu arada havuç pisince cizz oluyor diye biliyorum

Çorbada bir kaç rendelenmiş o kadar zararlı olmaz caanımmm yapma şimdi İnan inanmak başarmanın yarısıdır

Var var merak etme canım burada her çeşit insan var güzelliği oradasen limitleri doldur bayramdan sonra görüşürük seni görmek çok isterim burada muhabbet çok güzel
Tamam canım inşaallahBen bayramda ve sonrasında stoklarımı doldurayım sonra gelirim
Anneme gidiyorum 2 gün sonra yoksa şimdi başlardım.Ama orada yapmam çok zor oluyor..O yüzden okul açılınca en uygunu

200 gram eksilmiştim bu sabah. Kaldı 800 gram artı. bu hafta geçsin ama acısını fena çıkartacağım. O metabolizmamin en hızlı çalıştığı donemde acısı fena çıkacak. En az 5 kilo hedef koyuyorum metabolizmamin şu inadı kırılıp tekrar inat edeceği zamana kadar. Aha da yazdım buraya siz de sahitsiniz.

Kaptanım kasta kaldigimiz yerde cekmiyodu, kaputaj a ,kekova tekne turuna çıktık oralardada cekmiyodu,şimdi Ölüdeniz deyiz valla burdada telefonu havaya kaldiriyorumda cekiyo oturduğum yerde cekmiyo

suspushanimcim senin ismin suspushanimcim mi? Ben niye seni ilk gördüğüm günden beri hep süspüshanimcim diye algiliyorum? Her gördüğümde boyle okuyorum isimini. Sanki küçüklüğümden bir çizgi filmde süs püs hanimcim vardı. Merak ettim ondan bi yazayım dedim. sus pus hanimcim olarak koydun demi ismini aslında?

Arkadaşlar ayran aşını çarşamba Perşembe mi uyguluyoruz en uygun günleri nedir?
ben maalesef ki sık uyguluyorum o detoksu. Her ay deli gibi sistigim için yaptığım zamanlarda da iki gün şeklinde ve çarşamba perşembe yapıyorum genelde. Hem böylelikle tartı gününde de listeye faydası olmuş oluyor. Olabilecegim maksimum ekside oluyorum sabahına. Bu hafta da çarşamba perşembe yapacağım gibi duruyor istemesem de

Tamam canım inşaallahBen bayramda ve sonrasında stoklarımı doldurayım sonra gelirim
Anneme gidiyorum 2 gün sonra yoksa şimdi başlardım.Ama orada yapmam çok zor oluyor..O yüzden okul açılınca en uygunu
Okul açınca genelde bütün aile düzene giriyor sanki bilirim bence de sonbahar diyet ve spor için harika bir mevsim bende genelde sonbahar-kış gibi veririm kilo

Meali; anamda yiyip biraz daha kilo alıp öyle geleyim

igdedali ıgdos kosss. Annem hastayım diye fındık ezmesi getirdi 2 tatlı kaşığı ekmeğin köşesine koyup uf. Korku filmi gibi yedim ben onu kussam mi napsam
Kusma tabii kii. Ama dikkat et. Fındık ezmesinden ziyade meyve istiyor anne canım de

Bende yapacağım inşallah lily beraber yapalım :) klasik ayran aşı değilmi mercimek buğday nohut. İlk kez yapacağım ben

Kuzum sen birakma sporu diyeti.
Cumaetesi sabahtan 400gr eksiyim dusun.
Gecen haftanin sporunun kerameti.

evet suspus

Geçseydim anam 4 doğum yaptı onunki geçerdi. Kandırmayın beni
Ben genç kızken sancı ney bilmez idim , dogurdum gene bilmedim .amma velakin dogum kontrol şeysi mahvetti beni ..
Yaşamadan bilemen hayriş bekle gör . Şehir efsanesi evlenince yada dogumla geçtiği yönünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…