- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Aynen canım çorba dışında pek karbon yok genelde herşeyde var ama birebir dediğin gibi ekmek pilav makarna almıyorum1 hafta denemeni tavsiye ederim, hatta 2 hafta dene derim, karbon almadıktan sonra kilo alacağını sanmam,
İnşallah canim inşallah..
Zaten sizleri gördükçe inancim daha çok artıyor..
Bu arada havuç pisince cizz oluyor diye biliyorum
Tamam canım inşaallahVar var merak etme canım burada her çeşit insan var güzelliği oradasen limitleri doldur bayramdan sonra görüşürük seni görmek çok isterim burada muhabbet çok güzel
O zaman adımı ilk sayfaya altın renklerle yazmanızı rica ediyorumhemşom eylüle rezerve yapan tek kişisin herhalde
Ablam ayrila bilsem tamamen gideceğim de morfin gibisiniz
Nevroş da sakıncalıkanında tontişlik var
Ama deynebim umutsuz vaka, ekmek ondakola onda poğaçalar onda makarnalar onda
Kaptanım kasta kaldigimiz yerde cekmiyodu, kaputaj a ,kekova tekne turuna çıktık oralardada cekmiyodu,şimdi Ölüdeniz deyiz valla burdada telefonu havaya kaldiriyorumda cekiyo oturduğum yerde cekmiyoHadi bakalım ....
Deniz mesaisi ... ilerleyen saatlerde görüşürüzzzz
begum75 Mücverimmmmmmmm ... Kaşta çekmiyor mu net ?
@ada81 @Sekercikiz Hala dönmemeniz gözümden kaçıyor sanmayın kuzular
@ecemavi Sende spora başlıyordun canımmm .
ben maalesef ki sık uyguluyorum o detoksu. Her ay deli gibi sistigim içinArkadaşlar ayran aşını çarşamba Perşembe mi uyguluyoruz en uygun günleri nedir?
Okul açınca genelde bütün aile düzene giriyor sanki bilirim bence de sonbahar diyet ve spor için harika bir mevsim bende genelde sonbahar-kış gibi veririm kiloTamam canım inşaallahBen bayramda ve sonrasında stoklarımı doldurayım sonra gelirim
Anneme gidiyorum 2 gün sonra yoksa şimdi başlardım.Ama orada yapmam çok zor oluyor..O yüzden okul açılınca en uygunu
Amin inşallahyemadim valla :)
maşallah ne güzel zayıflamışsın.
darısı bize inşallah
maşallah.
darısı bize olsun inşallah :)
Sinsi gülüş smilee
Meali; anamda yiyip biraz daha kilo alıp öyle geleyimTamam canım inşaallahBen bayramda ve sonrasında stoklarımı doldurayım sonra gelirim
Anneme gidiyorum 2 gün sonra yoksa şimdi başlardım.Ama orada yapmam çok zor oluyor..O yüzden okul açılınca en uygunu
Kusma tabii kii. Ama dikkat et. Fındık ezmesinden ziyade meyve istiyor anne canım deigdedali ıgdos kosss. Annem hastayım diye fındık ezmesi getirdi 2 tatlı kaşığı ekmeğin köşesine koyup uf. Korku filmi gibi yedim ben onu kussam mi napsam
Bende yapacağım inşallah lily beraber yapalım :) klasik ayran aşı değilmi mercimek buğday nohut. İlk kez yapacağım benben maalesef ki sık uyguluyorum o detoksu. Her ay deli gibi sistigim içinyaptığım zamanlarda da iki gün şeklinde ve çarşamba perşembe yapıyorum genelde. Hem böylelikle tartı gününde de listeye faydası olmuş oluyor. Olabilecegim maksimum ekside oluyorum sabahına. Bu hafta da çarşamba perşembe yapacağım gibi duruyor istemesem de
Geçseydim anam 4 doğum yaptı onunki geçerdi. Kandırmayın beniDoğum tap geçerbende hastanelik olurdum şimdi bir tek sinir kaldı ona da psikoyatristim ilaç verdi
Kuzum sen birakma sporu diyeti.200 gram eksilmiştim bu sabah. Kaldı 800 gram artı.bu hafta geçsin ama acısını fena çıkartacağım. O metabolizmamin en hızlı çalıştığı donemde acısı fena çıkacak. En az 5 kilo hedef koyuyorum metabolizmamin şu inadı kırılıp tekrar inat edeceği zamana kadar. Aha da yazdım buraya siz de sahitsiniz.
evet suspussuspushanimcim senin ismin suspushanimcim mi? Ben niye seni ilk gördüğüm günden beri hep süspüshanimcim diye algiliyorum? Her gördüğümde boyle okuyorum isimini. Sanki küçüklüğümden bir çizgi filmde süs püs hanimcim vardı. Merak ettim ondan bi yazayım dedim. sus pus hanimcim olarak koydun demi ismini aslında?
Ben genç kızken sancı ney bilmez idim , dogurdum gene bilmedim .amma velakin dogum kontrol şeysi mahvetti beni ..Geçseydim anam 4 doğum yaptı onunki geçerdi. Kandırmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?