Bu seferki yer nerde banumya boş boş oturuyoruz çok kötü
Neden tansiyonun düştü nar çiçeği?Dinlenirke. Menumu yazayim sorumu sorayim.
7.30=limonlu su
8.00=1 yumurtali lorlu omlet
Limonlu maydonoz ve marul
Sonuc =tansiyonum dustu
10.30= yarim muz ve yarim bardak sut
13.00= soda =jillian sonrasi
14.30= kiymali menemen 4 kasik, 1 dilim tb ekmek ve ayran
Simdi denizdeyim. Meyve var yanimda ama aksama aciktirir diye duaunuyoru. Bisey yemeyip evde yogurt mu yesem aksam ogunu. 7 gibi eve doneriz sanirim
Ausencia igdedali
yoğurt gayet uygundur bence. Ama saat 8 i bulmasınn pleaseDinlenirke. Menumu yazayim sorumu sorayim.
7.30=limonlu su
8.00=1 yumurtali lorlu omlet
Limonlu maydonoz ve marul
Sonuc =tansiyonum dustu
10.30= yarim muz ve yarim bardak sut
13.00= soda =jillian sonrasi
14.30= kiymali menemen 4 kasik, 1 dilim tb ekmek ve ayran
Simdi denizdeyim. Meyve var yanimda ama aksama aciktirir diye duaunuyoru. Bisey yemeyip evde yogurt mu yesem aksam ogunu. 7 gibi eve doneriz sanirim
Ausencia igdedali
Bu seferki yer nerde banum
Benim normLde de tansiyonum dusuktur biraz ama limon daha cok dusuruyor canim.Neden tansiyonun düştü nar çiçeği?
Tamam sekercim 8 i bulursa yansin geceler pelinsu eceleryoğurt gayet uygundur bence. Ama saat 8 i bulmasınn please
hmm dikkat etmek gerek demek ki geçmiş olsun canım.Benim normLde de tansiyonum dusuktur biraz ama limon daha cok dusuruyor canim.
Sabah limon fazla kacti sanirim
Amin canım Amin. Rabbim hepimizden razı olsunrabbim razı olsun canım çok saol amin
rabbim bütün hastalara şifa versin.
Benim iş güçten maalesef sadece yürüyüşüm var. Bu saatten sonra da yapamam yemek yapıyorum çünküaynenbende dedim yaa o kadın benim bugün mortim saydin78 ı geçmem lazım. Üç puanlık ne varsa kaptırmam lazım kendimi
Geçmiş olsun Nazlı cicekBenim normLde de tansiyonum dusuktur biraz ama limon daha cok dusuruyor canim.
Sabah limon fazla kacti sanirim
hoşbuldum canım :)inşallah olur canım, hoşgeldin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?