Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abla seni alıntıladım da ne diyeceğimi unttum iyi mi

Canım midem pek iyi değil. Bugüne bişey yapamayacağım sanırım ben
Geçmiş olsun canım. Midende sıkıntı mı var? bulanıyor diyorsun sürekli

Her insanın içmesi gereken su miktarı elbette farklıdır. Misal benim kiloda 2 lt yeterli denir ama çok terleyen bir yapım var. Yaz kış terleyebiliyorum. 2 lt içtim mi çok az geliyor. 3 ü geçecek illa ki. Ama su ihtiyacını diğer sıvılardan da karşılayabilme kısmı benim aklıma yatmadı açıkçası. Suyun yerini hiçbir şey tutamaz bence.
standart bir insanın en az 2 lt içmesi gerekli görülür ki zayıflamak isteyen biri için metayı çalıştırmanın anahtarlarından biri sudur. Su içmeye içmeye susama mekanizmamızı köreltebiliyoruz ayrıca

@Ausencia igdedali kaptannnnn , igdosss yetisin. Yine ayniyim cildircam ya ben ilac kullaniyorum soguk alginligi icin hap ve vitamin ondan mi acaba ? Niye ama niye
İlaçlar ödem yapar tabii ki canım. Kullanmayı bırakınca inecektir mutlaka

Sınavlaaar bittiii. Hala sancım var abonelikleri kapattırmaya gidemedim...
Tartım bugün inmeye başladı şükür. Ama 62 lerdeyim hala. Bu hafta spor yapamadım ya ondan oluyor hep biliyorum
Canım nasıl geçti sınavların Benimde tartım sabit anlayamadım inmek bilmiyor günlerdir lavaboda yok ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ne yapsam gramı gramına aynı çıkıyor yahu

Canım nasıl geçti sınavların Benimde tartım sabit anlayamadım inmek bilmiyor günlerdir lavaboda yok ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ne yapsam gramı gramına aynı çıkıyor yahu
O olabilir wc den. ama ben nedense senin yemeklerden de şüpheleniyorum. Onların birindeki bişey yaramıyor sana gibi geliyor.
sınavlarım iyi geçti şükür bitti. Bi an önce Urfa'ya ailemin yanına gitmek istiyorummm

Dün inan bana az yağlı gögüs tavuk yedim üzerinde mantar vardı yanında cacık mevsim salata yarım kase de domates çorba akşam da menemen yedim evde ama sabah yine dün ki tartımla aynı rakam o kadar spor hareket hiç yok gibi Çok sevindim canım iyi geçmesine gözünaydın olsun

Şu form çaylarını mı bi denesen bağırsağı çalıştırıyorlar. sürekli kullanılması önerilmiyor amarada sırada sıkntı yaşayınca ben de kullanıyorum

Şu form çaylarını mı bi denesen bağırsağı çalıştırıyorlar. sürekli kullanılması önerilmiyor amarada sırada sıkntı yaşayınca ben de kullanıyorum
Sabahları yeşil çay içiyorum ama bakalım yemekten sonra türk kahvesi içeceğim bir şeyin çalıştırması lazım market olsaydı kayısı alacaktım suyun içinde bekletip içince sonra yiyince işe yaramıştı

kastedilen su değil vücudun ihtiyaç duyduğu sıvı miktarıymış.

Fatmacim aynen devam. Fazla da zorlama kendini, Allah korusun, bişey olmasın sakatlanma canım dikkat et kendine
Evet canım istersek oluyor herşey, çareler var

canım sherry hoşgeldin bence kızını bi kreşe ver kaynanayı çekme sanırım kızın 1,5 yaşında demi ? alacak özel kreşler olur hatta şubata kadar beklersin olmadı şubatta kv gönder kızını kreşe gönder benim bir arkadaşım 2 yaşında verdi tam gün kreşe öğretmendi kendi memnun kaldı valla....

eşin ister istemez evde anne olunca davranışları değişebilir çook eşine yüklenme boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…