Insallah kuzum cok tesekkurlerHer şekilde işine yarar canım
sabırsızlıkla dönmeyi bekliyorum aranıza.
tombiş olmayı sevmiyorum
Abla seni alıntıladım da ne diyeceğimi unttum iyi miGünaydın kıslar ...
Ben niğde yollarındayım hatta şu an memleketim aksaraydayım eşimin bi görüşmesi vardı bende cafedeyim oranın netinden giriyorum.
Dün akşam bahçede mangalmış yemek cıs yemesemde et fazka oldu zatende evden haşlama yemiştim haberim olmadan yani birkaçgün et görmek istemiyorum . Sabah çok erken çıktık tartımadım ama basküle baya yansımıştır . Ev sahibi şundanda bundanda derken birde gava gölbaşındanbaya doguktu boğazlarım gitti .
Ben nebilem bahçede oturacagımızı eşçazda demedi.ince giyinmiştim . Üstüne bişi istesemde şifayı kaptım anlıycanız
Bugunda niğdede kasabada dılardan yiycemiz için monti uçtu
Saglık olsun bakalım . Bu gece döneriz inşallah .
Geçmiş olsun canım. Midende sıkıntı mı var? bulanıyor diyorsun sürekliCanım midem pek iyi değil. Bugüne bişey yapamayacağım sanırım ben
Her insanın içmesi gereken su miktarı elbette farklıdır. Misal benim kiloda 2 lt yeterli denir ama çok terleyen bir yapım var. Yaz kış terleyebiliyorum. 2 lt içtim mi çok az geliyor. 3 ü geçecek illa ki. Ama su ihtiyacını diğer sıvılardan da karşılayabilme kısmı benim aklıma yatmadı açıkçası. Suyun yerini hiçbir şey tutamaz bence.kızlar az önce bir yazı okudum.
günde 2-3 litre su içmek sağlıklıdır sözü sadece söylentiymiş.
kaynak gösterilen kuruluş, sadece öneri olduğunu bilimsel araştırma olmadığını yazmış.
kastedilen gün içindeki tüm sıvı tüketimi imiş. yani 2 litreye yediğimiz içtiğimiz çay çorba yemek meyve içerisinde yer alan sıvı miktarı da dahilmiş.
asıl ve doğru olan susayınca ve terleyince içmekmiş.
İlaçlar ödem yapar tabii ki canım. Kullanmayı bırakınca inecektir mutlaka
Bu hafta bi sıkıntı var ama çözemedim canım. Geçer inşallah. Sen nasıl oldun geçmişi okuyamadım bugün.Geçmiş olsun canım. Midende sıkıntı mı var? bulanıyor diyorsun sürekli
İyiyim şükür toparladım sanırımBu hafta bi sıkıntı var ama çözemedim canım. Geçer inşallah. Sen nasıl oldun geçmişi okuyamadım bugün.
Canım nasıl geçti sınavlarınSınavlaaar bittiii. Hala sancım var abonelikleri kapattırmaya gidemedim...
Tartım bugün inmeye başladı şükür. Ama 62 lerdeyim hala. Bu hafta spor yapamadım ya ondan oluyor hep biliyorum
O olabilir wc den. ama ben nedense senin yemeklerden de şüpheleniyorum. Onların birindeki bişey yaramıyor sana gibi geliyor.Canım nasıl geçti sınavlarınBenimde tartım sabit anlayamadım inmek bilmiyor günlerdir lavaboda yok ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ne yapsam gramı gramına aynı çıkıyor yahu
Dün inan bana az yağlı gögüs tavuk yedim üzerinde mantar vardı yanında cacık mevsim salata yarım kase de domates çorba akşam da menemen yedim evde ama sabah yine dün ki tartımla aynı rakam o kadar spor hareket hiç yok gibiO olabilir wc den. ama ben nedense senin yemeklerden de şüpheleniyorum. Onların birindeki bişey yaramıyor sana gibi geliyor.
sınavlarım iyi geçti şükür bitti. Bi an önce Urfa'ya ailemin yanına gitmek istiyorummm
Şu form çaylarını mı bi denesen bağırsağı çalıştırıyorlar. sürekli kullanılması önerilmiyor amarada sırada sıkntı yaşayınca ben de kullanıyorumDün inan bana az yağlı gögüs tavuk yedim üzerinde mantar vardı yanında cacık mevsim salata yarım kase de domates çorba akşam da menemen yedim evde ama sabah yine dün ki tartımla aynı rakam o kadar spor hareket hiç yok gibiÇok sevindim canım iyi geçmesine gözünaydın olsun
Sabahları yeşil çay içiyorum ama bakalım yemekten sonra türk kahvesi içeceğim bir şeyin çalıştırması lazım market olsaydı kayısı alacaktım suyun içinde bekletip içince sonra yiyince işe yaramıştıŞu form çaylarını mı bi denesen bağırsağı çalıştırıyorlar. sürekli kullanılması önerilmiyor amarada sırada sıkntı yaşayınca ben de kullanıyorum
kastedilen su değil vücudun ihtiyaç duyduğu sıvı miktarıymış.Abla seni alıntıladım da ne diyeceğimi unttum iyi mi
Geçmiş olsun canım. Midende sıkıntı mı var? bulanıyor diyorsun sürekli
Her insanın içmesi gereken su miktarı elbette farklıdır. Misal benim kiloda 2 lt yeterli denir ama çok terleyen bir yapım var. Yaz kış terleyebiliyorum. 2 lt içtim mi çok az geliyor. 3 ü geçecek illa ki. Ama su ihtiyacını diğer sıvılardan da karşılayabilme kısmı benim aklıma yatmadı açıkçası. Suyun yerini hiçbir şey tutamaz bence.
standart bir insanın en az 2 lt içmesi gerekli görülür ki zayıflamak isteyen biri için metayı çalıştırmanın anahtarlarından biri sudur. Su içmeye içmeye susama mekanizmamızı köreltebiliyoruz ayrıca
İlaçlar ödem yapar tabii ki canım. Kullanmayı bırakınca inecektir mutlaka
Burdan da aldığım gazla şu bayramda bastırayım bence deİgdecigim ausa katılıyorum hayırlı işlerde acele etmek lazım kararın hakkında şüphen yoksa bastır
Fatmacim aynen devam. Fazla da zorlama kendini, Allah korusun, bişey olmasın sakatlanma canım dikkat et kendineGünaydın canım bazı aletleri kullanamıyorum yüksek diye ay çıktım biraz bacak çalıştım süper hissettim yıllardır çünkü çıkamazsın ilk defa olunca sevindim
Yoruldum gideyim dedim baktım 16 dj olmuş 20 dj yapayım ağzı düz olsun diye tekrar devam ettim şu anda bisiklet çevirirken seni okuyunca yazayım dedim bayağı çevirdim
Sendeki süper irade canım isteyince her yerde çözüm bulunuyor demekki
Demek öyleAyran aşı saatlerim şaştı. 1,5-3,5--5,5-7,5 olacak. Saatlerdir dışardayım ancak eve varıyorum. Çok yoruldum :) ama mutluyum
canım sherry hoşgeldin bence kızını bi kreşe ver kaynanayı çekme sanırım kızın 1,5 yaşında demi ? alacak özel kreşler olur hatta şubata kadar beklersin olmadı şubatta kv gönder kızını kreşe gönder benim bir arkadaşım 2 yaşında verdi tam gün kreşe öğretmendi kendi memnun kaldı valla....gidicem canım karar verdim. herşeyi aynı anda düşünemiyorum .. işyerinde de tostlar mostlar valla zor tutuyorum kendimi gömmemek için.
ama bünye alşmış aşırı hamurlu ekmekli de yiyemiyorum. fakat düzenli de beslenemiyorum.
evde kv yemek yapıyor ben geç gittiğimde. erken gidersem ben yapayım diye bekliyor. irandan geldim cumartesi sabaha karşı. yorgunum. akşama kadar dinlendim kadın ben kalkınca al dedi fasulyeyi ayıkladım yemegi koy.
ya sabır dedim kalktım koydum. sonra da yardım lazımmı diyor. herşeye kızım için katlanıyorum. birazcık büyüsün kreş çagına gelsin postalicam bu kadını.
ne o ne eşim çekilecek gibi değiller artık. kendi evimde rahat değilim valla.
yoğunluk bi yandan yorğunluk bi yandan. kalkıp yapıyoruz diye insanın üstüne bu kadar gelinmez ki. eşimin ise keyfi yerinde.
amaan dünya hali dert bitmez. bundan sonra benim için kızım ve işim var hayatta. gerisi lafı güzaf..
evet canım insallah tatilde bi nefes alırım diyordum ama oda koşturma ile geçecek. olsun. en azından rahatım ofiste de dışarıda da . git gel diyen yok. koca kadınız işimizi bilen profesyoneliz ama işte hiçbişi mükemmel olamıyor.
duaların için teşekkür ederim. ihtiyacım vardı. sizi de çok özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?