Gecmis olsun canimCanım midem pek iyi değil. Bugüne bişey yapamayacağım sanırım ben
Ay cok sevindim canim cunku spor aletim vs olmayacak bi tek bilgisyarim olcak. Netten indiriyim izliyim sen hangisini yapiyosun canim 2 mil mi 3 mil hangi mil :) bir de gunde 1 sefer mi yapiyosun kuzum :)caytabagi
cnm sana yazacaktım arada kaynadı dün lesile çok güzel inceltiyor cnm
sakın buda neymiş deme ben tekrardan başlayacagım inş en kısazmanda
Hangisini yapiyosun gunde kac kez yapiyosun canim :)
şerymmm
bendende karışıks enin işler bencede cnmö bi diyetisye git sen çok iyi olur
çok dogru cnm , ve gün boyu battı balık modunda oluyorum sonra
İyiyim canım sen nasılsın maşallah çok yoğun gördüm seniAllah kolaylık versin canım halledersin herşeyini inşallah sıkıntısız
Günde 1 kere ne ettin kaç kere yapacaktımHangisini yapiyosun gunde kac kez yapiyosun canim :)
Bizde seni çok özledik canım inşallah kısa sürede aramıza dönersingidicem canım karar verdim. herşeyi aynı anda düşünemiyorum .. işyerinde de tostlar mostlar valla zor tutuyorum kendimi gömmemek için.
ama bünye alşmış aşırı hamurlu ekmekli de yiyemiyorum. fakat düzenli de beslenemiyorum.
evde kv yemek yapıyor ben geç gittiğimde. erken gidersem ben yapayım diye bekliyor. irandan geldim cumartesi sabaha karşı. yorgunum. akşama kadar dinlendim kadın ben kalkınca al dedi fasulyeyi ayıkladım yemegi koy.
ya sabır dedim kalktım koydum. sonra da yardım lazımmı diyor. herşeye kızım için katlanıyorum. birazcık büyüsün kreş çagına gelsin postalicam bu kadını.
ne o ne eşim çekilecek gibi değiller artık. kendi evimde rahat değilim valla.
yoğunluk bi yandan yorğunluk bi yandan. kalkıp yapıyoruz diye insanın üstüne bu kadar gelinmez ki. eşimin ise keyfi yerinde.
amaan dünya hali dert bitmez. bundan sonra benim için kızım ve işim var hayatta. gerisi lafı güzaf..
evet canım insallah tatilde bi nefes alırım diyordum ama oda koşturma ile geçecek. olsun. en azından rahatım ofiste de dışarıda da . git gel diyen yok. koca kadınız işimizi bilen profesyoneliz ama işte hiçbişi mükemmel olamıyor.
duaların için teşekkür ederim. ihtiyacım vardı. sizi de çok özledim.
Belki dedim sabah aksam yapiyodurGünde 1 kere ne ettin kaç kere yapacaktımAşağıdaki videoyu yapıyorum canım rutin zayıflarken haftada 3 kere yapardım gün aşırı şekilde 45 dakikalık ara vermeden
Kuzu ben çalışan biriyim sabah uyanıp kendimi sokağa zor atıyorumBelki dedim sabah aksam yapiyoduray cok tesekkur ederim ben link istiycektim sen ekleyiverdin canim cok tesekkurler cok isime yariycak bu cok sagol
Yogun ve yorgun.suspushanimcim orticanim nasilsin
Tesekkur ederim kuzum ben her gun biraz zor yaparim da hadi bakalimKuzu ben çalışan biriyim sabah uyanıp kendimi sokağa zor atıyorumher gün de yapmadım her gün spor yapacak vaktim yok açıkcası ama yapana helal olsun zaman yaratıp Sen her gün yap kazanırsın kaybetmezsin tabi bir de leslie çeşit çeşit ben bunu yaptım ama lastikle yapılan çok başka videoları da mevcut
Cok sagol canimmCanım çay tabağım :) ağrı kesiciler ödem yapar.Sıkma canını.İyileşince gider fazlalıklar inşaşşalh.
Her şekilde işine yarar canımTesekkur ederim kuzum ben her gun biraz zor yaparim da hadi bakalim
Insallah kuzum. Gripi atlatamadim daha midem falan cok bulaniyor yaz gunu usuyorum baya. Nasil gececek bilmiyorum da ama biktim artik. Bi gun erken kalkinca oturur uyku duzeni orticanimYogun ve yorgun.
Uyku duzenim kalmadi.
Eve cok giriyoruz 2gundur.
Bakalim oturacak insallah.
Sen nasilsin?
Ya takma kafaya inan ki.
Gidecek o kilolar.
Boyle duraklama oluyor hepimizd sonra bi bakiyorsun bi kilo gitmis bi anda
Bizde seni çok özledik canım inşallah kısa sürede aramıza dönersinNe güzel rahatmışsın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?