ne kadar aldın canımmm ? çekinme deee heleeeKizlar ve kaptan yüksek müsadenizle benbu cuma kilo bildirmek istemiyorum aldım bayramdan sonra disli bir mortiyle hem diyet hem spor sahalara geri döneceğim ne dersiniz
Nasıl tadı ada:)bende maydanoz suyumu içiyorum bakalım yarın ne kadar ödem gidecek biliyorsunuz bende kilo yok ödem var
Gün içinde 57 lerde olmak ne kadar güzel bir duyguymuş
çok güzel ben çook seviyorum canım lahana suyunada bayılıyorum hatta soğan suyunu bile çok seviyorumNasıl tadı ada:)
Bende gittigim yerde asla duramam oturamam yapima ters arabistanda nereye gitsek misafirliğe bulaşık bende o zaman cocukta büyüktü ama ordakiler insan kullanmazdı bende yapmaktan gocunmazdımsağol canım inşallah biraz dinlenirsem toparlarım inşallah... misafilrerim olunca çook ayakta kaldım birde ben aşırı mükemmeltiyetçi bir insanım a dan zye herşey mükemmel olsun diye çok uğraşırım....misafirim var diye temizlikten tut yemek pasta çook ayakta kaldım....biraz çok abartıyorum bu huyumu bir türlü törpileyemedim yaaaa biraz akışına bırakmıyorum kendimi hem fiziken hem beynen çok yoruyorum...
maşallah bana gelen misafirde tatil köyü modunda oluyor.... kendime çooook kızıyorum ben niye bi yere gittiğimde kendimi bişeyler yapma sorumluluğunda hissediyorum anlamıyorum... mutlaka bişeyler yaparım asla oturamam ....ama bana geldiklerinde maşallah popolarını kaldırmıyor kimseeee .....
Aldım en az 1 kilo ama bakayim yarin bir tartılayımne kadar aldın canımmm ? çekinme deee heleee
Tabi bende de aynen o durumbende maydanoz suyumu içiyorum bakalım yarın ne kadar ödem gidecek biliyorsunuz bende kilo yok ödem var
bence nezaket gereği insan bişeyler yapar ama nedense bazı hatunlar popolarını kaldıramıyorlar.... tabii bu misafir yatılıysa diğeri hadi neyse akşam çayına gelmiştir bişey beklemem... haaa ben yine yaparım çaya bile gitsem...Bende gittigim yerde asla duramam oturamam yapima ters arabistanda nereye gitsek misafirliğe bulaşık bende o zaman cocukta büyüktü ama ordakiler insan kullanmazdı bende yapmaktan gocunmazdım
Aldım en az 1 kilo ama bakayim yarin bir tartılayım
Tabi bende de aynen o durum
yumurta haşla yeeeBenim pro yattı. Sabah pro kahvaltı yaptım. Mideme iyi gelmedi ilaçlarla bir fena oldum. Ekmek yedim mecbur, organik köy ekmeği yedim 3 ince dilim. Akşama ne yesem sizce kızlar? Pro ağırlıklı olsa mideme dokunmayacak bir şey olsa fikriniz var mı?
Yumurta daha kötü yapmaz mı kiyumurta haşla yeee
et , tavuk olsa pro daha çok dokunmaz mı geriye pro için çok şey kalmıyorYumurta daha kötü yapmaz mı ki
Haklısın Canımet , tavuk olsa pro daha çok dokunmaz mı geriye pro için çok şey kalmıyor
Kizlar ve kaptan yüksek müsadenizle benbu cuma kilo bildirmek istemiyorum aldım bayramdan sonra disli bir mortiyle hem diyet hem spor sahalara geri döneceğim ne dersiniz
Sınavlaaar bittiii. Hala sancım var abonelikleri kapattırmaya gidemedim...
Tartım bugün inmeye başladı şükür. Ama 62 lerdeyim hala. Bu hafta spor yapamadım ya ondan oluyor hep biliyorum
Bence yorma bünyeni. Peynirli salata belki lor peyniri tavuk sote filan yanında. İyileşince asılırsın vücuduna. Şimdi yüklenme bence.Benim pro yattı. Sabah pro kahvaltı yaptım. Mideme iyi gelmedi ilaçlarla bir fena oldum. Ekmek yedim mecbur, organik köy ekmeği yedim 3 ince dilim. Akşama ne yesem sizce kızlar? Pro ağırlıklı olsa mideme dokunmayacak bir şey olsa fikriniz var mı?
afiyet olsun canım ben kabak yemeğini pek severimSelam Kızlar
İlk defa kabak yemeği yaptimm...
İnşallah lezzetli olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?