Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nasıl tadı ada:)
çok güzel ben çook seviyorum canım lahana suyunada bayılıyorum hatta soğan suyunu bile çok seviyorum )

maydanoz suyunun tek kötü tarafı bende çook tansiyon düşürüyor zaten düşük tansiyonluyum ama bugün yapmak istedim gitsin şu ödemler ....

Bende gittigim yerde asla duramam oturamam yapima ters arabistanda nereye gitsek misafirliğe bulaşık bende o zaman cocukta büyüktü ama ordakiler insan kullanmazdı bende yapmaktan gocunmazdım

ne kadar aldın canımmm ? çekinme deee heleee
Aldım en az 1 kilo ama bakayim yarin bir tartılayım

bende maydanoz suyumu içiyorum bakalım yarın ne kadar ödem gidecek biliyorsunuz bende kilo yok ödem var
Tabi bende de aynen o durum

bence nezaket gereği insan bişeyler yapar ama nedense bazı hatunlar popolarını kaldıramıyorlar.... tabii bu misafir yatılıysa diğeri hadi neyse akşam çayına gelmiştir bişey beklemem... haaa ben yine yaparım çaya bile gitsem...

ya nezaket kurallarını bilmiyorlar yada işlerine geliyor...

yumurta haşla yeee

Kizlar ve kaptan yüksek müsadenizle benbu cuma kilo bildirmek istemiyorum aldım bayramdan sonra disli bir mortiyle hem diyet hem spor sahalara geri döneceğim ne dersiniz

Oyyy oyyy ne çabuk geliyor demii kilolar.
Yerlesmedenn gonderirsin canım

Sınavlaaar bittiii. Hala sancım var abonelikleri kapattırmaya gidemedim...
Tartım bugün inmeye başladı şükür. Ama 62 lerdeyim hala. Bu hafta spor yapamadım ya ondan oluyor hep biliyorum

Hadiii gözün aydın canım sınavlar bitmiş...
Olsunn öbür hafta bomba gibi gelirsin

Bence yorma bünyeni. Peynirli salata belki lor peyniri tavuk sote filan yanında. İyileşince asılırsın vücuduna. Şimdi yüklenme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…