Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar az önce bir yazı okudum.

günde 2-3 litre su içmek sağlıklıdır sözü sadece söylentiymiş.

kaynak gösterilen kuruluş, sadece öneri olduğunu bilimsel araştırma olmadığını yazmış.
kastedilen gün içindeki tüm sıvı tüketimi imiş. yani 2 litreye yediğimiz içtiğimiz çay çorba yemek meyve içerisinde yer alan sıvı miktarı da dahilmiş.

asıl ve doğru olan susayınca ve terleyince içmekmiş.

Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın efendim
Güldürebildiysem ne mutlu
Ben diyete başlamadan araya kaynıyorum.

günaydınnnn .. saf pro filan yapamıyorum ya
akşam uyuya kaldım
iş yeride ana baba günü valla

eşim akşam baltaladı diyetimi sagolsun
( bendede irade yok tabiii ne olcak bu durum bilmiyorum valla

sabahta şirkette toplantı oldu ,şirket kahvaltısı derken
yüzüm yine tabak gibi olacak kesin
çok sıkı bir şekild gelecegimi biliyorum ama kendime güveniyorum
az bi zaman kaldı

Ausencia cnm eski banuyu inanki bende özlyorum
ama herşey okadar üst üste geldiki biliyorsun çok yoruldum çok

Şimdi sil baştan mı olacağız kafalar çorba

Canım sen yıldırmasın bu durumlar dün geçti gitti bugüne odaklan moralini de bozma illa saf pro yapacaksın diye bir kaide yok bu sabah kahvaltıyı sağlam yaptım de geç öğlene akşama odaklan boşver gerisini kendi motiveni düşürürsün

valla konuyu da paylaştım diyet topiğinde.
şaşırdım ama mantıklı geldi :)

aynen öyle nehircim cnm ama saglam bi atış yapmam lazım
silkelenmek için şu bayramda bir geçsinde bomba gibi gelecegim inşallah

aynen öyle nehircim cnm ama saglam bi atış yapmam lazım
silkelenmek için şu bayramda bir geçsinde bomba gibi gelecegim inşallah
Bekliyorum kuzum eminim halledeceksin sende o azim istek var aylardır uğraşıyorsun burada tanıyorum ben seni öyle aç kalıp iradeye sahip olan bir insan herşeyi başarır

Bekliyorum kuzum eminim halledeceksin sende o azim istek var aylardır uğraşıyorsun burada tanıyorum ben seni öyle aç kalıp iradeye sahip olan bir insan herşeyi başarır

ama şuandada hepten koyvermek istemiyorum cnm çünkü
ne kadar az 4 ile başlasam okadar kar

Kan vermek ve ilaç yazdırmak için aile hekimine gittim oradan yürüyerek avmye geldim açtım. Avmde ne yenir?
Aldım marketten 5-6 çeri 100 gr fındık peynir, yıkadım koltuklarda oturdum yiyiyorum görenler deli demese bari
Diyet nelere kadirsin neler yaptırıyor bana

Sağol canim burkulduuu iki yildir boyle burkuluyor surekli bugunde dinlendirecem yarin insallah spora dönüyorum

Ada biraz önce yürüyüş te ayağım i ciddi bir süre ağrıdı aklımda Mart sen geldin
Tekrar geçmiş olsun
Ayağın durumu etkilemese süper sporyaparsin canım sen
Bebiş alstimi krese

Hu huu hayırlı perşembeleriniz olsun .. nasılsınız?
beni soran olursa iyiyim ama hala yorgunum irandan geleli. diyet zaten yok. bayram tatilimiz cumartesi başlıyor. hataya geçiyoruz. 11 eylülde işbaşı yapacağım. ama bayramın 2, günü istanbula gelip ordan berlin 5. eylülde tekrar hatay 10 eylülde yeniden istanbul. herşey saçmasapan anlicanız. napalım ekmek paramız için herşey.
bayram sonrası diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. yoğun iş programım arasında ben diyetsel bşiyi düşünemicem bari diyetisyen benim için düşünsün diyorum. olmuyor böyle.

ama şuandada hepten koyvermek istemiyorum cnm çünkü
ne kadar az 4 ile başlasam okadar kar
Aynen canım o yüzden diyorum ya sabah yediğin ya da dün akşam yediklerini unut önünde daha kocaman gün var ben öyle yapıyorum zararlı bir şey mi yedim onu unutuyorum sanki yeniden başlıyorum en azından kendini üzmezsin yoluna devam edersin neden yedim niye yedim diye vicdan yaparsak beyin o zaman sinirlenir daha çok saldırıyor

şerymmm
bendende karışıks enin işler bencede cnmö bi diyetisye git sen çok iyi olur

çok dogru cnm , ve gün boyu battı balık modunda oluyorum sonra

Günaydın Fatmam iyi kardiyolar

Günaydın canım bazı aletleri kullanamıyorum yüksek diye ay çıktım biraz bacak çalıştım süper hissettim yıllardır çünkü çıkamazsın ilk defa olunca sevindim
Yoruldum gideyim dedim baktım 16 dj olmuş 20 dj yapayım ağzı düz olsun diye tekrar devam ettim şu anda bisiklet çevirirken seni okuyunca yazayım dedim bayağı çevirdim
Sendeki süper irade canım isteyince her yerde çözüm bulunuyor demekki

İyiyim canım sen nasılsın maşallah çok yoğun gördüm seni Allah kolaylık versin canım halledersin herşeyini inşallah sıkıntısız

Ada biraz önce yürüyüş te ayağım i ciddi bir süre ağrıdı aklımda Mart sen geldin
Tekrar geçmiş olsun
Ayağın durumu etkilemese süper sporyaparsin canım sen
Bebiş alstimi krese
Canim sanada cook gecmis olsun... ayagim tekrar nüksetti iyilessin baslayacam sukur sanki bugun daha iyi ....kizim bayram sonrasi baslayacak simdiden cook istekli insallah boyle devam eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…