Benim pro yattı. Sabah pro kahvaltı yaptım. Mideme iyi gelmedi ilaçlarla bir fena oldum. Ekmek yedim mecbur, organik köy ekmeği yedim 3 ince dilim. Akşama ne yesem sizce kızlar? Pro ağırlıklı olsa mideme dokunmayacak bir şey olsa fikriniz var mı?
evet canım yeter ki isteyelim
süpersinnnnnnnn .... işte bu ...ben zamanında nerelerde neler yedim saydınım ... maksat o guruldayan karnı durdurmaksa .. ohhh süper olmuş peynir domates fındık
Canım niyetlisin de , yoğunsun da ... Allah yardımcın olsun .
Bizde seni kocamaaaaaaaaaaaaaaan özlemiş ve sabırsızlıkla bekliyoruz
Geçmiş ola kuzum ... Su gibi akıp geçsin işlerinde Urfadan el salla bize ... ne zaman yolculuk?
Nasıl olsa tartılacaksın , yaz gitsin .... yaz ki bayram sonu yarışta vaaaay nerden nereye indi diyelim ...
İlk 59 gördüğümde , ne büyük sevinç tabii bende ki ..gün içinde tartılmaya korkuyordum .. 60 çıkıyordu doğal olarak ... ne zaman ki yemiş içmiş 59 lar geldi gün içinde
tabii ki de adacımmmmmmm , ondan hiç bir zaman şüphemiz olmadı
çook severim , kapya biber de doğrasaydın içine
Annesindeymiş canım .
ayy çok keyfiliiii saatler desene ausum
hayır canım nick değiştirmedim ben çok eski üyeyim
ausun forumuna yazmıştım o gün kızlar sonucu yaz demişti bugun sonuç çıktıda
haber vereyim dedim
evet canım yeter ki isteyelimpeynirlerin de yarısını yiyebildim, yürüyüş aşkına
Yumurtalıklarımı koparıp kedilerin önüne atmak istiyorum
yok kuzum öyle biley yapmadım benaynen ...bir de içerden babamdan senfoni orkestrası horlama seansı gelmese
yusuf çok yoruyor onu denizde ... hadi dede hadi dede , çok şımarıyor ona ... o da gık demiyor, pestili çıkıyor
Kuzum sen beni göz ardı mı ettin bi baksana .. geçen de görmedim demiştin mesajını özelden
yok kuzum öyle biley yapmadım ben(( bakdım şimdi izlemekten vazgeç diyor
bak dur
süpersinnnnnnnn .... işte bu ...ben zamanında nerelerde neler yedim saydınım ... maksat o guruldayan karnı durdurmaksa .. ohhh süper olmuş peynir domates fındık
Canım niyetlisin de , yoğunsun da ... Allah yardımcın olsun .
Bizde seni kocamaaaaaaaaaaaaaaan özlemiş ve sabırsızlıkla bekliyoruz
Geçmiş ola kuzum ... Su gibi akıp geçsin işlerinde Urfadan el salla bize ... ne zaman yolculuk?
Nasıl olsa tartılacaksın , yaz gitsin .... yaz ki bayram sonu yarışta vaaaay nerden nereye indi diyelim ...
İlk 59 gördüğümde , ne büyük sevinç tabii bende ki ..gün içinde tartılmaya korkuyordum .. 60 çıkıyordu doğal olarak ... ne zaman ki yemiş içmiş 59 lar geldi gün içinde
tabii ki de adacımmmmmmm , ondan hiç bir zaman şüphemiz olmadı
çook severim , kapya biber de doğrasaydın içine
Annesindeymiş canım .
canım nerden yapılıyor bende bakayım ben yapmam öle amaayyy meleğim ben yanlışlıkla yapıveriyorum valla ... göz ardı demişim haberim yok oluyor
evet canım yeter ki isteyelimpeynirlerin de yarısını yiyebildim, yürüyüş aşkına
Daha önce dedim mi bilmiyorum da ben şu yemekte pişmiş soğan biber yiyemeyen cinslerdenimm..
Diğer mesajlara da al benden de o kadar
canım nerden yapılıyor bende bakayım ben yapmam öle ama
ama var ya kırmızı biber offffffffff diyorummmmmmm .... acılı ye bari .... illa kendi sevdiğim gibi yedireceğim kabağı
Acıyı sevmemek olur mu ben acı esigim yüksektir bayağı bayağı yerimm
Kırmızı biberin dolmasını ve kozlenmisini çok seviyorum yemek icinde değil niyeyse
tamam canımın içiyok kuzum mesajlarımı görebiliyorsun zaten ... yapmamışsın yani
haberin olsun ama el çarpıyor bazen ..
bende acı yemezdim ... yiyemezdim değil ama yemezdim :) şimdi 1 senedir metayı hızlandırsın diye ne acılar gömdüm ... eşim ki acı biber delisidir o bile hayretle bakıyor .
N yapayım hacı yağ yakıyor diyorum
Hemm yağ yakıyor hem bağırsakları çalıştırıyor hacı deseydinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?