Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia igdedali kaptannnnn , igdosss yetisin. Yine ayniyim cildircam ya ben ilac kullaniyorum soguk alginligi icin hap ve vitamin ondan mi acaba ? Niye ama niye

Senin mesajlara ayrı parantez açayım dedim .
3 dlm ekmeğin iyileştirici özelliği mi var ?
Akşama yoğurt ye yat . Midem dinlenir hem .
Yormuşsun pro üzeri 3 dlm le .

İlaçlar bazı bünyelerde ödem yapar evet . Çünkü dünkü menüne ilave yapmadı isen iki öğün ve hiç fazla bir şey yoktu .
Ama soğan vardı mesela ... miden ağrıyor ise soğan alevlendirir dip not.

evet canım yeter ki isteyelim peynirlerin de yarısını yiyebildim, yürüyüş aşkına

ayy çok keyfiliiii saatler desene ausum

aynen ...bir de içerden babamdan senfoni orkestrası horlama seansı gelmese

yusuf çok yoruyor onu denizde ... hadi dede hadi dede , çok şımarıyor ona ... o da gık demiyor, pestili çıkıyor

hayır canım nick değiştirmedim ben çok eski üyeyim
ausun forumuna yazmıştım o gün kızlar sonucu yaz demişti bugun sonuç çıktıda
haber vereyim dedim

Kuzum sen beni göz ardı mı ettin bi baksana .. geçen de görmedim demiştin mesajını özelden

Selam kızlar nasılsınııızz ?? aeben Ausencia igdedali iyiyim Can'larım..1haftadır takip etmeyi düşündüğüm dizilerin sezonlarını izledim..saatlerce..interneti bunun için kullandım yani..

Diyet yapamıyorum hatta kilo aldım..yeğenim kendini toparladı öyle olunca bende iyiyim şükür..

Amaaaan güzel haberlerin olsun da ... gerisi hallolur hülyam ... neler izledin bakayım ?

yok kuzum öyle biley yapmadım ben (( bakdım şimdi izlemekten vazgeç diyor
bak dur

Daha önce dedim mi bilmiyorum da ben şu yemekte pişmiş soğan biber yiyemeyen cinslerdenimm..

Diğer mesajlara da al benden de o kadar

Daha önce dedim mi bilmiyorum da ben şu yemekte pişmiş soğan biber yiyemeyen cinslerdenimm..

Diğer mesajlara da al benden de o kadar

ama var ya kırmızı biber offffffffff diyorummmmmmm .... acılı ye bari .... illa kendi sevdiğim gibi yedireceğim kabağı

ama var ya kırmızı biber offffffffff diyorummmmmmm .... acılı ye bari .... illa kendi sevdiğim gibi yedireceğim kabağı

Acıyı sevmemek olur mu ben acı esigim yüksektir bayağı bayağı yerimm
Kırmızı biberin dolmasını ve kozlenmisini çok seviyorum yemek icinde değil niyeyse

Acıyı sevmemek olur mu ben acı esigim yüksektir bayağı bayağı yerimm
Kırmızı biberin dolmasını ve kozlenmisini çok seviyorum yemek icinde değil niyeyse

bende acı yemezdim ... yiyemezdim değil ama yemezdim :) şimdi 1 senedir metayı hızlandırsın diye ne acılar gömdüm ... eşim ki acı biber delisidir o bile hayretle bakıyor .
N yapayım hacı yağ yakıyor diyorum

Hemm yağ yakıyor hem bağırsakları çalıştırıyor hacı deseydinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…