Gidip balkonu yıkayayım .... burda hortum var balkonda canım sıkıldıkça açıp açıp suyla oynuyorum
Ama şükür çok bunaltmadı bu sene sıcak ...
Noldu portakalim miden mi ağrıyor geçmiş olsun.
Soğuk şeyler tukettiysen ondan da olabilir.
Geçmiş olsun
Çok fena ağrımaya başladı ilaç içtim bi tane.Yaaa sorma bende gece yatarken gördüğüm rakamla bii mutlu gittim ki yatağa paha biçilmez...
Yakinda seninde göreceğin rakamlardan
troid ve kan sayımı için canım. Sağol PınarımTatlım sen niye kan verdin rutin kontrol mu
Ablacım canım benim gördüm yazdıklarını çok şükür ablam çok şükür. Allah korusun yavrularımızı.canım nerden yapılıyor bende bakayım ben yapmam öle ama
Bende onu soracaktım bi sorun yok değil mi? Çıktı mı sonuçlartroid ve kan sayımı için canım. Sağol Pınarım
Kahvaltıda 900 yumurta diye okuyan ben24 ağustos
Kahvaltı 9.00 : Yumurta salatası, domates, salatalık zeytinyağlı, 3 zeytin, peynir, 2 ceviz,roka , şekersiz çay
Akşam 15.00 : Et haşlama, salata, bir kase yoğurt, 3 kaşık bulgur pilavı
Su: 1 litre suyla karışık dukan gazoz
,1.5 litre su
Hadii yaa tuhh noldu ki.Çok fena ağrımaya başladı ilaç içtim bi tane.
Sende Sağol canımtroid ve kan sayımı için canım. Sağol Pınarım
Kahvaltıda 900 yumurta diye okuyan ben
24 ağustos
Kahvaltı 9.00 : Yumurta salatası, domates, salatalık zeytinyağlı, 3 zeytin, peynir, 2 ceviz,roka , şekersiz çay
Akşam 15.00 : Et haşlama, salata, bir kase yoğurt, 3 kaşık bulgur pilavı
Su: 1 litre suyla karışık dukan gazoz
,1.5 litre su
Aminnnnnnn canımın içi aminnnnn kuzummmmmmmmAblacım canım benim gördüm yazdıklarını çok şükür ablam çok şükür. Allah korusun yavrularımızı.
Kahveden dolayı nefs. Mahvettim ben midemi bu kahve sevdası yüzünden.Hadii yaa tuhh noldu ki.
Geçmiş olsun canım.
Sende Sağol canım
Gözünüz aydın. Çok sevindimAminnnnnnn canımın içi aminnnnn kuzummmmmmmm
çok sağol canımm benımGözünüz aydın. Çok sevindim
Bende anlamadım kaptanım vücudum şoka girdi bünye alışık değil tabünehirnil111 annende bir tartıl ...eşin tartılmıyor mu ? onun ki ile karşılaştırsan .
yani ilk kez bu derece dikkatlisinşoka mı girdi vücudun acaba
@Efser dünkü menün ve sporun harika canım ... işlere gömmüşsün kendini ... bayram temizliği mi ?hadi bugün çok yorma ..... ödemlere gelme ... yarın tartıdan sonra yaparsın
@grill su ile ilgili konuyu okudum .
Herhangi bir bilimsel veriye dayandırılmadığı gibi aslına bakarsan yazının içeriği su içmeyine de dayandırılmıyor .
2 lt bir klişedir , slogan olmuştur ve yanlıştır .
Ortalama bir yetişkin 0.333 ml kilo başı suya ihtiyaç duyar.
Bu da yaklaşık 60 lı kilolarda 2 lt ye yakın ... 90 larda 3 lt ye yakındır .
Su ihtiyacı kilomuza , gün içindeki aktivitemize göre değişir .
Ve fazlası zarardır .
@Nevreste canım alıştırma turları bunlar ....araya hep kayna
@masumm canım benim , biliyorum şu dönem sana çok bunladın diyet düşünme demek isterdim ama ben en azından bi gün salsan 2. gün tutarak artıları çoğaltmaman derdindeyim
O yüzden bayram sonuna kadar bu şekilde bi ileri bi geri de olsa , 67 lerin üzerini görmeyeceksin inşallah .
Mortim sonuçlar yarın öğleden sonra çıkacakBende onu soracaktım bi sorun yok değil mi? Çıktı mı sonuçlar
Kahveden dolayı nefs. Mahvettim ben midemi bu kahve sevdası yüzünden.
Bende anlamadım kaptanım vücudum şoka girdi bünye alışık değil tabüAnnemde tartılacağım ama tabi akşam pek iyi sonuç olmayacak doğru olmayacak o kadar su kahve içtim ki akşam eşimi tartayım dün tartmayı unuttum en azından onuda algılasın sonra belki kendini resetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?