Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begum75 Begüşüm nerelerdesin mortim gizli gizli spor mu yapıyorsun
Kuzum sabah 8 de balığa çıktık döndük geldik kahvaltı yaptık sonra denize gittik geldik azıcık uzanmistim eşimin teli çaldı uyandim

İş başı yapmadım tatili az daha uzattım
Sen napiyosun

Bence katil çorba
Yakalayıp cezasını verelim Ben sürekli çorba içen biriyim ama buranın çorbalarına ekstra bir şey mi ekliyorlar diyorsun kilo yapıcıbugün içmedim çorba
Kuzum sabah 8 de balığa çıktık döndük geldik kahvaltı yaptık sonra denize gittik geldik azıcık uzanmistim eşimin teli çaldı uyandim

İş başı yapmadım tatili az daha uzattım
Sen napiyosun

Ohh keyif yaptın yani iyi olmuş kuzum dinlen boşver bayramdan sonra başlarsın az kafanı dinle Bende yoğunum 1 günüm boş değil sanırım bayram sonrası iş yerine gelene kadar da yoğunum sonra denetim var hemen bayram sonrası cuma günü gazam mübarek ola

Tesekkur ederim sanada kolay gelsin kuzucum
Denetim zamanı geldi demeksen halledersin

Çok şükür gözün aydın olsun
Hoşgeldiniz efemmm Nasılsıniz
Çok şükür canım. Yorgunum fazlasıyla. Bugünü temizliğe ayırdım, yarın inşaallah yemekleri hallederim, cumartesi gün var bende. Sen nasılsın

Tesekkur ederim sanada kolay gelsin kuzucum
Denetim zamanı geldi demeksen halledersin
Sağol kuzumNormalde bu pazartesiydi ama ertelediler taşınmadan dolayı bütün evraklarım tamam yalnız ne nerede ve hangi belge nerede gerekli direk sorulduğunda karıştırıyorum bakalım nasıl atlatacağım

Mortim sonuçlar yarın öğleden sonra çıkacak troid ameliyatı olmuştum yılllaaar önce, rutin doz ayarlamak için kan verdim. Sıkıntı çıkmaz sanırım
İnşallah canım sağlık sıhhat versin Allah :)

Nasıl kahve Nescafe mi Türk Kahvesi mi
Dokunuyor demek ki
Bakk en azından neyin sebep olduğunu biliyorsun bu güzel..
İçmemeye çalış veya azalt canım.
Hiç içmeyeceğim hatta nefs. Yanına yaklaşmayacağım

Yürü be mortim ben Tutamıyorum artık seni:) Midem kötü belim kötü ay çok çürükmüşüm ben iki gündür oyyy

yenilcem sanki mortime, 57 ler falan

Nası okuduysan ağrım geçmiş tatlı mı tatlı bi uykuya dalmışım. Allah razı olsunn
Ausencia kaptaaaaan benim mide ağrısına duaaaaaa :) Allah şifalar versin iğdem geçmiş olduğuna sevindim.

Çok şükür gözün aydın olsun

Çok şükür canım. Yorgunum fazlasıyla. Bugünü temizliğe ayırdım, yarın inşaallah yemekleri hallederim, cumartesi gün var bende. Sen nasılsın
Yemek ne yapcan diye soracam ama diyet topiginde olmaz
Bide niyetliyim canim ceker.

Gecmis olsun portakalim.
Gastrit yada ulser falan mi var .
Yada antibiyotik aliyor musun suan
Bazii antibiyotikler de agri yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…