Ben varım mortin olmayaKizlar ve kaptan yüksek müsadenizle benbu cuma kilo bildirmek istemiyorum aldım bayramdan sonra disli bir mortiyle hem diyet hem spor sahalara geri döneceğim ne dersiniz
Kuzum sabah 8 de balığa çıktık döndük geldik kahvaltı yaptık sonra denize gittik geldik azıcık uzanmistim eşimin teli çaldı uyandim
Yakalayıp cezasını verelimBence katil çorba
Kuzum sabah 8 de balığa çıktık döndük geldik kahvaltı yaptık sonra denize gittik geldik azıcık uzanmistim eşimin teli çaldı uyandim
İş başı yapmadım tatili az daha uzattım
Sen napiyosun
Portakal şuracığa bayılacak şimdi
gerçi o da 57 ler falan diyor
Tesekkur ederim sanada kolay gelsin kuzucumYakalayıp cezasını verelimBen sürekli çorba içen biriyim ama buranın çorbalarına ekstra bir şey mi ekliyorlar diyorsun kilo yapıcı bugün içmedim çorba
Ohh keyif yaptın yani iyi olmuş kuzum dinlen boşver bayramdan sonra başlarsın az kafanı dinleBende yoğunum 1 günüm boş değil sanırım bayram sonrası iş yerine gelene kadar da yoğunum sonra denetim var hemen bayram sonrası cuma günü gazam mübarek ola
Oy kuzum var var. Taze de var donrurucuda da var. Sagolasin kuzumAyyy Kıyamam vardır inşallah kabagin..
Afiyet olsun şimdiden.
Allah kabul etsin canım ♡♡♡
Çok şükür gözün aydın olsunkızlar kızımda lenfona çıkmadı şükürler olsun.
opucuk hst denen virus varmış.
aynı grip gibi.
bu yaparmış lenfleri şişirirmiş.
ilacı iğnesi malesef yok.
vucut yok edermiş kendi kendine byramdan sonra kont gidicez.
Çok şükür canım. Yorgunum fazlasıyla. Bugünü temizliğe ayırdım, yarın inşaallah yemekleri hallederim, cumartesi gün var bende. Sen nasılsınHoşgeldiniz efemmm Nasılsıniz
Nası okuduysan ağrım geçmiş tatlı mı tatlı bi uykuya dalmışım. Allah razı olsunnoyyyyyyy kıyamammmm ya .
dur ben sana bol bol okuyayım ...
Sağol kuzumTesekkur ederim sanada kolay gelsin kuzucum
Denetim zamanı geldi demeksen halledersin
Nası okuduysan ağrım geçmiş tatlı mı tatlı bi uykuya dalmışım. Allah razı olsunn[/QUOTE
Gecmis olsun ya.
Her cekecegini bilmek cok kotu.
İnşallah canım sağlık sıhhat versin Allah :)Mortim sonuçlar yarın öğleden sonra çıkacaktroid ameliyatı olmuştum yılllaaar önce, rutin doz ayarlamak için kan verdim. Sıkıntı çıkmaz sanırım
Hiç içmeyeceğim hatta nefs. Yanına yaklaşmayacağımNasıl kahve Nescafe mi Türk Kahvesi mi
Dokunuyor demek ki
Bakk en azından neyin sebep olduğunu biliyorsun bu güzel..
İçmemeye çalış veya azalt canım.
Yürü be mortim ben Tutamıyorum artık seni:) Midem kötü belim kötü ay çok çürükmüşüm ben iki gündür oyyyMenüm belli ya yazsam mı ki
Yazayım; Saydin78 iftaharla sunar
Sabah 11 gibi
70 gr kadar fındık peynir, 5 çeri domates
2 öğün ayran aşı
Ve sonra yine 2 saatte yenecek 2 porsiyon ayran aşı daha
Bu arada ayran aşına salata rendelemedim, mideme dokunur diyeumarım böyle tüketmem etkisini kaybetmesine sebep olmamıştır. hala gelir gibi oldu kayboldu ödem de var hissediyorum
2 fincan yeşil çay
Su: 2,5 lt. olur
Spor: 105 dakika tempolu yürüyüş 210 puan, 40 dakika normal yürüyüş 40 puan. Toplam: 250 puan
Ausencia @Ahu060812 mortim Munzevi Zencefil
yenilcem sanki mortime, 57 ler falan
Nası okuduysan ağrım geçmiş tatlı mı tatlı bi uykuya dalmışım. Allah razı olsunn
Yemek ne yapcan diye soracam ama diyet topiginde olmazÇok şükür gözün aydın olsun
Çok şükür canım. Yorgunum fazlasıyla. Bugünü temizliğe ayırdım, yarın inşaallah yemekleri hallederim, cumartesi gün var bende. Sen nasılsın
Hamur işi tatlıları saymazsak bir çeşit yapıcam gerisi salataYemek ne yapcan diye soracam ama diyet topiginde olmaz
Bide niyetliyim canim ceker.
Gecmis olsun portakalim.İnşallah canım sağlık sıhhat versin Allah :)
Hiç içmeyeceğim hatta nefs. Yanına yaklaşmayacağım
Yürü be mortim ben Tutamıyorum artık seni:) Midem kötü belim kötü ay çok çürükmüşüm ben iki gündür oyyy
Ausencia kaptaaaaan benim mide ağrısına duaaaaaa :) Allah şifalar versin iğdem geçmiş olduğuna sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?