Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım öncelikle kuzuna çook geçmiş olsun...
misafir konusunda da bende aynı senin gibiyim eflalım ama yazık ediyoruz kendimize olduğu kadar yapmalıyız son dakikaya kadar didinip duruyoruz ister istemez stres olup çocuklara bağırıp çağırıyoruz.. ben bu son misafirimde öyle oldu sinirden kızıma çoook bağırdım işlerin gerginliği ile eşimi aradım gel kızına bak yeterrrr diye eşim yazık geldi kızımla 1 saat oynadı falan... ama elime ne geçti niye yapıyoruz bu kadar diye düşünüp duruyorum ada temiz deseler ne olur ada dağınıktı deseler ne olur laf edecek olan kişi gelmesin evimize aslında böyle olmalı ama çoğu zaman yenik düşünüyoruz saçımızı süpürge ediyoruz yetiştirecem diye uğraşma.... bırak misafirlerinle birlikte tabakları hazırla herkes öyle yapıyor kuzum biz a dan zye herşeyi hazırlıyoruz kendimizi yoruyoruz....derin nefes al olduğu kadar de kimse MÜKEMMEL değil unutma...

canım spor sürekli yapmıyorsan ilk aşamada kasları şiririyor benim hep öyle oluyor tartı ağır çıkıyor bak bu hafta yaşayacam yine spora başlıyacam tartıda ağır çıkacam ama incelecem )

Ah bu huy çok kötü bende de var ellalem deli toplu tertemiz görecek diye çocuklarımızdan çalıyoruz ne kadar yanlış çocuk olan ev toplu mu olur yahu

Böyle hocalara gıcık oluyorum kendi egosunu tatmin ediyor sadece senin Giden zamanın umruna değil bencil kadın
Hiç değil hem de. 4. sınıftayken o kadının dersi aldığım başka bi dersle çakışıyordu. Diğer hocayı da tanımıyordum bizim bölümden değildi. Kalktım bunla konuştum. Aaaa ben seni idare ederim zaten bilmediğin şeyler değil dedi. 3 hafta diğer ders boş olunca bunun dersine gidebildim. Vizem finalim iyi geçti. Dönem sonu bi baktım devamsız görünüyorum. Hocayla aramız o kadar iyi ki yanlışlıkla olmuştur diyorum. Aradım açmadı. Odasına gittim hocam neden bıraktınız devamsızlıktan biz dönem başı konuştuk diye. Yanında başka öğrenciler de vardı. Yalan söylüyorsun ben öyle bi söz vermedim dedi. Apışıp kaldım. O an yanımızda olan bi arkadaş vardı. O aradı konuştu şahidim ben dedi. Yok yok yok... En son odasına gittim çıldırmış vaziyette olanlar oldu. o dersin hocası değişti de öyle bitirdim okulu... Yoksa bana o okulu 4 senelik emeğimi yaktırırdı biliyorum...
Bu hoca o tarzda biri değil tanıyorum. Gidip bi konuşayım da bütle neyin uğraştırmaz inşallah

yok ünideki hocamın biri bu canım. Bunla daha konuşmaya gitmedim

canım spor sürekli yapmıyorsan ilk aşamada kasları şiririyor benim hep öyle oluyor tartı ağır çıkıyor bak bu hafta yaşayacam yine spora başlıyacam tartıda ağır çıkacam ama incelecem )
Bende ne zamandır yapmıyordum ondan mı oldu bildiğin cumartesi-pazar spor yaptım çıktım bir daha inemedim ama vücudumu suratımı daha iyi hissediyorumİnşallah öyledir leslie ile devam etmeyi düşünüyorum cardio terletti ama sanki ağırlık çöktü
yok ünideki hocamın biri bu canım. Bunla daha konuşmaya gitmedim

İnşallah sıkıntısız atlatırsın canım

Ah bu huy çok kötü bende de var ellalem deli toplu tertemiz görecek diye çocuklarımızdan çalıyoruz ne kadar yanlış çocuk olan ev toplu mu olur yahu
evet canım aynen öyle son dakikaya kadar kasıyoruz sürekli kızımın arkasını topluyorum ..ne yani iki tane oyuncak yerde olsa ne olur kiii işteee huyumuz çıksın...

evet canım aynen öyle son dakikaya kadar kasıyoruz sürekli kızımın arkasını topluyorum ..ne yani iki tane oyuncak yerde olsa ne olur kiii işteee huyumuz çıksın...
Anam ufak kardeşim doğana kadar temizlik hastasıydı. ama öyle böyle değil elleri yara olurdu çamaşır suyundan falan. Hastalık derecesindeydi. Salatanın yeşilliğini yıkadığı suya bile çamaşır suyu eklerdi. Sokaktan oynamaktan gelince ayaklarımızı çamaşır suyuyla yıkardı... Çamaşır suyunu ve yağ çözücüyü bi tek içmezdi herhalde Tabii ailevi problemleri vardı onun da etkisi var muhtemelen... Bi de bi ufak kardeşim anne karnında zehirli dizanteri geçirdi. doğduktan sonra 5 sene de devam etti. Onun da etkisi var. En son Muhammed emini(ufak kardeşimi) doğurmaya giderken sancısı var ama sezeryanla alınacak. Doktor eve git hazırlığını yap demiş. Babamla bana bir alışveriş listesi yaptı baştan aşağı temizlik malzemeleri Biz şok tabii gittik aldık napalım...
Neyse oğlan doğdu mübarek bir yaramaz bir haşarı... Annemi o değiştirdi. Şimdi bir iki yeri dağıtsın amaaaan çocuk o. Toplarız biter diyor. bi rahatladı şükürler olsun İnanın evi accık dağınık görünce mutlu oluyoruz...

Igdemm senin yazdıklarını okuyunca içim acıdı..
Üzülme nolur herşey hallolur...
Böyle olmasında vardır bi Hayır diye düşün...
Enerjini bi düzenle önce senin kizginligin ofken direkt karşıya yansir daha kötü döner...
Bildiğin duaları oku.
Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip eder hiç şüphesiz.

Çok şükür atlattım şu son 2 senedir olan biten herşey sabretmeyi ve o sıkıntılardaki hayrı aramamı sağladı. Varmış da şükür. Sakin insanım normalde ama arada şirazemi kaydırıyorlar

Ağladımm buraya yazdım rahatladımm. Güya psikolog oldum ama dert anlatmaya daha yeni alıştım. sanki benim tek görevim insanları dinlemek gibi geliyordu. Sanalda da olsa sizlerin sayesinde aşıyorum bunu çok şükür. İyi ki varsınız...

Çok şükür atlattım şu son 2 senedir olan biten herşey sabretmeyi ve o sıkıntılardaki hayrı aramamı sağladı. Varmış da şükür. Sakin insanım normalde ama arada şirazemi kaydırıyorlar
Ohhhh içim rahatladı aferin sana kendi küçük yüreği büyük igdemm

Ve abla Allah bi yerden illa ki çıkarıyor... İstemezdim bu duruma gelmesini ama öyle şeyler yaşadı ki kimsenin yanına kalmıyor ettiği

Evet eminim kaptan 45 konusunda 6 ayda sürse devam edeceğim 45 son kararım

Kilo bildirimimi yapayım artık. Daha da ineceğini sanmıyorum tartının...
Geçen hafta: 62.8
Bu hafta: 62.1
Fark: 700 gr
Yüzde: 1.11
61 i göremedik malesef
Ausencia olur da gün içinde daha da düşersem bildiririm. Nette sıkıntı var. Burdan yazamazsam telden yazarım kaptanım iki gözümün çiçeği
Bi de kaptanım bayramdan sonra liste dışı vermek istiyorum. Yine burada olacam fakat çok yavaşladım farkındayım. Haftada 500 gr ortalama gidecek gibi duruyor en iyi ihtimalle. Yine duruma göre senle karar alırız ama gidişat bu şekilde olursa listeye faydam değil zararım dokunacak... Sen ne dersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…