canım öncelikle kuzuna çook geçmiş olsun...Günaydınlar, ben tartılmadım, kahvaltımı da yaptım artık çok geç :)
Misafir geleceği zaman stres olmamayı ne zaman öğrenicem ben ya, koca kadın oldum hala geriliyorum.
Bugün ful hazırlıkla uğraşıcam.
Büyük oğlum ili haftadır hasta, midem bulanıyor deyip duruyordu, bir iki sefer de çıkarmıştı. İdrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmiştim meğer kulak iltihabı olmuş o da mide bulantısı yaparmış, bir yaşıma daha girdim, antibiyotik kullanıyorum mecburen. Hasta ya bir naz bir niyaz zaten her şeye ağlar normalde.
Dedim annemlere göndereyim de bugün ve yarın hiç değilse rahat olayım ama ablamlara kızıp vazgeçtim
Küçük ayrı ilgi istiyor, özellikle misafirim geleceği zaman ekstra yapışıyor bacağıma.
İmdatttt dua edin bana.
canım spor sürekli yapmıyorsan ilk aşamada kasları şiririyor benim hep öyle oluyor tartı ağır çıkıyor bak bu hafta yaşayacam yine spora başlıyacam tartıda ağır çıkacam ama incelecemİncir olmadı onları yemeseydim belki daha az çıkardım ben dün ki menüyü hadi es geçiyorum ama haftalardır pilav makarna yemiyorum dün hariç neden veremedim gitmiyor spor yaptığım için gitmeliydiPazar günü bana bir şey oldu 4 den sonra yemedim spor yaptım hatta kötü şeyler de yaşadım söylemiştim ondan sonra inemedim cumartesi 53.2 rakamını görmüştüm halbuki
Ah bu huy çok kötü bende de var ellalem deli toplu tertemiz görecek diye çocuklarımızdan çalıyoruz ne kadar yanlış çocuk olan ev toplu mu olur yahucanım öncelikle kuzuna çook geçmiş olsun...
misafir konusunda da bende aynı senin gibiyim eflalım ama yazık ediyoruz kendimize olduğu kadar yapmalıyız son dakikaya kadar didinip duruyoruz ister istemez stres olup çocuklara bağırıp çağırıyoruz.. ben bu son misafirimde öyle oldu sinirden kızıma çoook bağırdım işlerin gerginliği ile eşimi aradım gel kızına bak yeterrrr diye eşim yazık geldi kızımla 1 saat oynadı falan... ama elime ne geçti niye yapıyoruz bu kadar diye düşünüp duruyorum ada temiz deseler ne olur ada dağınıktı deseler ne olur laf edecek olan kişi gelmesin evimize aslında böyle olmalı ama çoğu zaman yenik düşünüyoruz saçımızı süpürge ediyoruz yetiştirecem diye uğraşma.... bırak misafirlerinle birlikte tabakları hazırla herkes öyle yapıyor kuzum biz a dan zye herşeyi hazırlıyoruz kendimizi yoruyoruz....derin nefes al olduğu kadar de kimse MÜKEMMEL değil unutma...
Hiç değil hem de. 4. sınıftayken o kadının dersi aldığım başka bi dersle çakışıyordu. Diğer hocayı da tanımıyordum bizim bölümden değildi. Kalktım bunla konuştum. Aaaa ben seni idare ederim zaten bilmediğin şeyler değil dedi. 3 hafta diğer ders boş olunca bunun dersine gidebildim. Vizem finalim iyi geçti. Dönem sonu bi baktım devamsız görünüyorum. Hocayla aramız o kadar iyi ki yanlışlıkla olmuştur diyorum. Aradım açmadı. Odasına gittim hocam neden bıraktınız devamsızlıktan biz dönem başı konuştuk diye. Yanında başka öğrenciler de vardı. Yalan söylüyorsun ben öyle bi söz vermedim dedi. Apışıp kaldım. O an yanımızda olan bi arkadaş vardı. O aradı konuştu şahidim ben dedi. Yok yok yok... En son odasına gittim çıldırmış vaziyette olanlar oldu. o dersin hocası değişti de öyle bitirdim okulu... Yoksa bana o okulu 4 senelik emeğimi yaktırırdı biliyorum...Böyle hocalara gıcık oluyorum kendi egosunu tatmin ediyor sadece senin Giden zamanın umruna değil bencil kadın
yok ünideki hocamın biri bu canım. Bunla daha konuşmaya gitmedimŞişme kız yürüyeyim derken seni seni benden az çıkacak diye girdiği hallere bak
Aa ne zaman oldu canım şimdi mı gelişti bu durum aman sakin ol ne saçma hocalar var ya gıcıklığına bariz yapılır mı bu insanın hayatı yani
Bende ne zamandır yapmıyordum ondan mı oldu bildiğin cumartesi-pazar spor yaptım çıktım bir daha inemedim ama vücudumu suratımı daha iyi hissediyorumcanım spor sürekli yapmıyorsan ilk aşamada kasları şiririyor benim hep öyle oluyor tartı ağır çıkıyor bak bu hafta yaşayacam yine spora başlıyacam tartıda ağır çıkacam ama incelecem)
yok ünideki hocamın biri bu canım. Bunla daha konuşmaya gitmedim
evet canım aynen öyle son dakikaya kadar kasıyoruz sürekli kızımın arkasını topluyorum ..ne yani iki tane oyuncak yerde olsa ne olur kiii işteee huyumuz çıksın...Ah bu huy çok kötü bende de var ellalem deli toplu tertemiz görecek diye çocuklarımızdan çalıyoruz ne kadar yanlış çocuk olan ev toplu mu olur yahu
canım sıkma canını hakkında hayırlısı olsun ..yok ünideki hocamın biri bu canım. Bunla daha konuşmaya gitmedim
Anam ufak kardeşim doğana kadar temizlik hastasıydı. ama öyle böyle değil elleri yara olurdu çamaşır suyundan falan. Hastalık derecesindeydi. Salatanın yeşilliğini yıkadığı suya bile çamaşır suyu eklerdi. Sokaktan oynamaktan gelince ayaklarımızı çamaşır suyuyla yıkardı... Çamaşır suyunu ve yağ çözücüyü bi tek içmezdi herhaldeevet canım aynen öyle son dakikaya kadar kasıyoruz sürekli kızımın arkasını topluyorum ..ne yani iki tane oyuncak yerde olsa ne olur kiii işteee huyumuz çıksın...
Hiç değil hem de. 4. sınıftayken o kadının dersi aldığım başka bi dersle çakışıyordu. Diğer hocayı da tanımıyordum bizim bölümden değildi. Kalktım bunla konuştum. Aaaa ben seni idare ederim zaten bilmediğin şeyler değil dedi. 3 hafta diğer ders boş olunca bunun dersine gidebildim. Vizem finalim iyi geçti. Dönem sonu bi baktım devamsız görünüyorum. Hocayla aramız o kadar iyi ki yanlışlıkla olmuştur diyorum. Aradım açmadı. Odasına gittim hocam neden bıraktınız devamsızlıktan biz dönem başı konuştuk diye. Yanında başka öğrenciler de vardı. Yalan söylüyorsun ben öyle bi söz vermedim dedi. Apışıp kaldım. O an yanımızda olan bi arkadaş vardı. O aradı konuştu şahidim ben dedi. Yok yok yok... En son odasına gittim çıldırmış vaziyette olanlar oldu. o dersin hocası değişti de öyle bitirdim okulu... Yoksa bana o okulu 4 senelik emeğimi yaktırırdı biliyorum...
Bu hoca o tarzda biri değil tanıyorum. Gidip bi konuşayım da bütle neyin uğraştırmaz inşallah
Çok şükür atlattım şu son 2 senedir olan biten herşey sabretmeyi ve o sıkıntılardaki hayrı aramamı sağladı. Varmış da şükür. Sakin insanım normalde ama arada şirazemi kaydırıyorlarIgdemm senin yazdıklarını okuyunca içim acıdı..
Üzülme nolur herşey hallolur...
Böyle olmasında vardır bi Hayır diye düşün...
Enerjini bi düzenle önce senin kizginligin ofken direkt karşıya yansir daha kötü döner...
Bildiğin duaları oku.
Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip eder hiç şüphesiz.
Ohhhh içim rahatladı aferin sana kendi küçük yüreği büyük igdemmÇok şükür atlattım şu son 2 senedir olan biten herşey sabretmeyi ve o sıkıntılardaki hayrı aramamı sağladı. Varmış da şükür. Sakin insanım normalde ama arada şirazemi kaydırıyorlar
Ve abla Allah bi yerden illa ki çıkarıyor... İstemezdim bu duruma gelmesini ama öyle şeyler yaşadı ki kimsenin yanına kalmıyor ettiğiIgdemm senin yazdıklarını okuyunca içim acıdı..
Üzülme nolur herşey hallolur...
Böyle olmasında vardır bi Hayır diye düşün...
Enerjini bi düzenle önce senin kizginligin ofken direkt karşıya yansir daha kötü döner...
Bildiğin duaları oku.
Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip eder hiç şüphesiz.
Şu bildirimi dünden alalımmm önce ...
Siftah nisadandı arada kaynamadın pon ponları
Tebrikler tekrar güzellik . Azmin de başarın da her konuda daim olsun
Ödemini sevdiğimin500 gr ödemli halinse
Tebrikler kuzum ... yüzde 1 i yakalamak güzeldir ... 500 gr a takılma
Sen şimdi emin misin 45 için ?
Listelere revize bildirmem lazım .
Dur pon pon unutmayalım
Yol ödem ..gece yemek azıcık ... bunlara göre 600 gr tartı sabsh ödemi ile gayet iyi çiçeğim.
Bence haftaya 69 görebiliriz
Maydanoz suyu iç canım ... hepsini atar gider.
Tartısını sevdiğimne de yakışmış 57 ler
Bu hafta senden şu mesajı bekliyorum inşallah .... gün içinde 56 görmek ne güzel
Tebrikleeeeer sana canım
Onca emek verdinnnn yapmazsınnn ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?