- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Şu halada sonra o 9 gitse bayram donusüne 59 ucundan da olsa garanti bence bende inşallah 61.9 göreyimBu sabah tartıda 61. 9 gördüm
Bayram dönüşü 59 olabilecek miyim acaba
Dondurucumu aldın banuş hayırlı olsun ..
Nasılsın toparladınmı biraz kendini ?
18 - 25 AĞUSTOS YARIŞLARI
@saydin78 VE @portakal Sulu Ordek KARŞI KARŞIYA ............
KAZANAN @saydin78
@igdedali VEBonus İKİLİSİ / @caytabagi VE suspushanimcim KARŞI KARŞIYA ...........
KAZANAN @suspushanimcim VE @caytabagi İKİLİSİ
@Triplimelek Megi VEnehirnil111 2. RAUND KARŞI KARŞIYA ...........
KAZANAN @Triplimelek Megi
GunesinKizi35 VE @WhiTe Lily KARŞI KARŞIYA .....
KAZANAN @GunesinKizi35
@Efser VENego KARŞI KARŞIYA ..........
KAZANAN @Efser
SON OLARAK ;
Nare83
@ada81
@Sekercikiz
ecemavi
KAZANAN @Sekercikiz
ne demek banum her zaman bı tık yakınında oldugumu biliyorsunDaha iyiyim abla...
Allah var gam yok , hayat devam ediyor
ben mutsuz oldukça çocuklarım mutsuz eşim mutsuz oluyor farkındayım
mevlam neyler ,ne eylerse güzel eyler demişler, ben yükümü Yaradana attım, zaman herseyin ilacı, senin bildiğin sorunlar zaten bu günlerde geçecek elbet
herşey üst üste geldi ondan birazda
iş yerinde de motivasyon bozuldu
24 kişi çıkartılmış işten son 1 aydaiki kez taşınma işi derken duygular şelale oldu bayram sonu daha iyi toparlayacam inşallah
ay sorduğuna soracağına pişman oldun bendeki çeneye bak hele
ne demek banum her zaman bı tık yakınında oldugumu biliyorsun.
Daha iyi olacaksın inş ..
Sıkıntılarda ucsun gitsin inş.
Yeni olduğumuz için ben pek anlamadımGünaydınlar güzeller
Paylaşım alanında bayram için oylama başladı ... Takım adına Evet/Hayır denilecek .
Hemen her bayram uygulanır .
Soru şu :) Bayramın 1.günü Cuma'ya denk geldiği için ; etap birleştirilmesi yapılsın mı ?
Yani 1 Eylül ve 8 Eylül etapları birleştirilecek . Takım listeleri 8 Eylülde bildirilecek . Ama kilonuz 2 ye bölünecek .
Önümüzdeki Cuma es geçilmiş , bayramdır yiyin için kilo alın mantığı değil bu yani . Sadece Bayramda girmek , sonuçları takip edip liste hazırlamak için fırsat olmayabilir diye .
Ben köydeyim . Aktif olamasam da buradayım . Ve 1 eylül Cuma için sizlerden kilo bildirimi istiyorum yine . Ama oylama kabul görürse bu kilolarınız sadece takım içi bilgi olarak kalacak ... Asıl 8 Eylülde yüzdeniz 2 ye bölünerek hesaplanacak .
Özellikle liste içindeki arkadaşları ilgilendiren bir oylama bu . Fikirlerinizi bekliyorum .
@Ahu060812 66.5
@Efser 74.5
@White Lily 72.5
@igdedali 60.8
suspushanimcim 65.8
Triplimelek Megi 61.4
GunesinKizi35 47.7
Bonus 99.9
@caytabagi 60.8
@Portakal Sulu Ordek 55.8
@nar_cicegim 69.5
@saydin78 59
Nare83 65
Nego 72
B Began 72.5
Cutemom007 62
@Nefs 54
aeben 66
@Sekercikiz 70.5
ecemavi 64.5
@Antepia27 106.5
@ada81 68
@60kiloyum 79
nehirnil111 52.8
begum75 56
@_SARAYCA_ 55.2
Eğer etap birleşimini kabul edersek ; 15 günlük hedefleriniz .. 8 eylül Cuma 15 gün sonra özellikle listedeki arkadaşlar bu hedeflere varmaz ya da geçmez ise ; bayram dönüşü kötü bir başlangıç olur söyleyeyim ... Çünkü dediğim gibi yüzdeler 2'ye bölünecek .
Hayırlı olsun ağız tadıyla yeyinGünaydınnnnn, ben geldim
duble türk kahvem ile
nasıl özledim sizeri, buradaki muhabbeti çok özlüyorum yaşu bayramda geçsin inşallah buradayım, kış gelsin oturup dizi izleyelim özledim yeminle
bugün ev kirklayacagim ,iki haftadır iş yapmıyorum malum ,
aslında birde kiler döksem fena olmaz ama bakalım ilerleyen saatlerde olabilir,
çocukların etüdü için konuşmaya gideceğim bir yer ile , bakalım 1000 TL mi isteyecek ,800 TL mi
dün gittim 5 çekmeceli delta marka derin dondurucu aldım, pazar günüde taze fasulye alıp başlayacağım içini doldurmaya
Bende arkadaslardan haber bekliyorum artık
Ah ben bu sahneyi çok yaşadım çokSabah erken kalktim 6.15de .
Giyindim disari cikicam oglum uyandi.
Kaldi spor
sağol.Aslında menünü azaltmak yerine içeriğini kaliteli hale getirsen sutün de etkilenmez canım menülerini takip ediyorum sabah kahvaltiyi güçlü yapıp diğer öğünler gecistiriyorsun bu hem süt üretimin için hem de metobolizmanin aktif kalması için çok da iyi değil her öğünde yoğurt mutlaka 1 ana yemek sevdiğin sebzelerden ya da et olarak ya da baklagiller de olabilir yanına 1 2 dilim ekmek alsan sabah kahvaltısında 4 dilim yerine 2 yesen ekmeği mesela ara öğünler koysan aralarda meyve +badem ya da süt +meyve yesen o zaman hem süt üretimin artar hemde çok iyi ilerleyecegini düşünüyorum 3 ayda 15 olmaz belki ama 12 falan kesin olur gibi geliyor naçizane tavsiyem bende emziriyorum 40 im çıktı diyete başladım 5.5 ay oldu aralarda kopmalarimda oldu yani toplasan 2.5 ayını ancak duzgün diyet yapmışımdır 11 kilosu gitti bile sutüm hiç etkilenmedi bebeğim de minik bir tosun maşallah
Yeni olduğumuz için ben pek anlamadımyani evet olursa hayır olursa ne olur kavrayamadim kızlar hayır demiş sanırım hayır demek daha mantıklı gibi.
Ben bu hafta biraz daha sıkı olucam diyete istediğim sonucu almadım çünkü.
Şöyle bir şey de var bizde köye gideceğiz perşembe gece yola çıkıcaz ve orda kesinlikle hiç bir operatör çekmiyor
Ben perşembe bildirsem olur mu? Perşembeye kadar çok sıkı tutacağım için iyi sonuç alacağıma inanıyorum yani inşallah inanmakta başarmanın yarisidir diye yola çıktım...
Bayramdan sonraki cumartesi olsunmu arkadaşlar ? O hafta heralde niğdeye gitmem bayranda gidecegimizHayırlı olsun ağız tadıyla yeyin
Bende arkadaslardan haber bekliyorum artık
Abla kac yasina kadar boyleler.Ah ben bu sahneyi çok yaşadım çok
Aynen mortimi özledim kaptanımbegum75
Çok geçmiş olsun kuzum ya ben orada olsaydım bakardım sana
teşekkür ederim kuzum
bugün daha iyiyim çok şükür
Sağol canım
Arkadaşlar benim iş yerinde bugün 1 gibi son bir daha haftaya pazartesi geleceğim ama evden fırsat oldukça gireceğim sizleri bırakamamHerkese iyi tatiller şimdiden çok çok öpüldünüz görüşemediklerimiz olursa da hayırlı bayramlar olsun
Sağol Begüşüm şimdiden yoğun başladı bakalım nasıl devam edecek neyse tatil en azından diyelimooo sende tatile hadi bakalım
bol bol dinlenirsin inşallah
Sizin bayram izni çarşambadan mı başlıyor cumartesi iş başı mı olur yahuGünaydın kızlar
Cumartesi iş başı yaptım
Sıkıcı bir gün olacak
Sağol canım inşallah öyle olurCanım bugünler geçecek inan çok zor biliyorum insan kafayı oynatıyor ama bi bakmışsın koca adam olmuşlar haberimiz YOk şurda iki sene daha dişini sık çocuklar azıcık büyüsün kimin doğru kimin yanlış olduğunu kimin tarafında duracaklarını çok iyi seçiyor işte ozaman sende rahatlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?