- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Yok canım tartılmadım, tartılsam yazardım***7.TAKIM 532. ETAP***
Ahu060812 (68.4/68/0.4/%0.58)
Efser (76.7///%)Kilosu sabit.
White Lily (75///%)Kilosu sabit.
igdedali (62.8/62.1/0.7/%1.11)
suspushanimcim (69.2/67.4/1.8/%2.60)
Triplimelek Megi (64.4/63.5/0.9/%1.40)
GunesinKizi35 (49.2/48.7/0.5/%1.02)
Bonus (102.8/102.4/0.4/%0.39)
caytabagi (64/63/1/%1.56)
Portakal Sulu Ordek (58.1/57.1/1/%1.72)
7. Takım Ortalaması %1.038
532.Etap Liste dışı ve İzinde Olan Güzeller
@nar_cicegim (72.1/71.5/0.6/%0.83)
@saydin78 (60.8/59/1.8/%2.96)
Nare83 65.8/bildirimde bulunmadı.
Nego 73.3/bildirimde bulunmadı.
@grill (74.1/73.8/0.3/%0.40)
@Makbule007 (74/73.2/0.8/%0.54)Yüzdesi 2'ye bölündü.
@Nefs (55.2/54.9/0.3/%0.54)
aeben (67/67.7/+0.7/%-0.38) Yüzdesi 5'e bölündü.
@Sekercikiz (75.4/73.4/2/%2.65)
ecemavi (64.7/65.3/+0.6/%-0.93)
@Antepia27 (109/108.7/0.3/%0.27)
@ada81 (68.6/69/+0.4/%-0.58
@60kiloyum ?
@roxen2303 ?
532.Etap Korumadaki Güzeller
@nehirnil111 53.6/Kilosu sabit.
begum75 (58/57/1/%0.86)yüzdesi 2'ye bölündü.
@_SARAYCA_ (55.2/55.6/+0.4/%-0.71)
Eveeeeeeeeeet ... baş ağrımla geldim .
Sağ baştan başlayayım .
@Ahu060812 canım bu koşturma ve telaşta , geçerli sebeplerinde bir dolu iken kendine ve bana verdiğin sözle diyeti bozmadan devam ettiğin için teşekkürlerverdiğin kiloları son 2 haftadır beğeniyor muyum ? tabii ki hayır
Ama böyle olacağını bile bile devam dedik , seni izne ayırmam biliyorsun ... pazar sünnet bitecek bayrama kadar lütfen sıkı tut ...
@Efser telden bildirim yaptı . Yine ödemlere takıldı . İzne ayrılmak istedi ama müsade etmedim .
Eminim toparlayacak ve bunu ancak izne ayrılmadan yapacak . Menüleri ortada ... sporu da ...her zaman elinden geleni yapıyor , buna canı gönülden inanıyorum
@White Lily keşke dedim bildirimini görünce ... keşke çarşamba günü sorduğunda ayran aşı için ısrar etseydim ya da sen perşembe sabahı da sabit görünce yapmaya karar verseydin . Kuş kadar menülerinde sabit geldiğin için kızmıyorum elbette ... yemiş ve sabit gelmiş değilsin canım ... ama özellikle cumanın gelişi çarşamdan perşembeden sinyal veriyor , orada bir detoks uygulamayı kendimiz için değilse de takım için göze almalıyız .
@igdedali tebrikler balım ... Bunlarda pon ponlarınsenin sabit gibiyim dediğin 700 gr mı ? hem de senin kilonda . İzzne ayrılma talebini bu şartlarda kabul etmiyorum ha dersen ki kaptanım Urfa'ya giderim gözüm görmez deli yerim o ayrı ... Ama kilo vermek için bu denli elinden geleni ardına koymayan bir iğdeyi 500-600 verecek diye listeden çıkaran kaptanın alnını karışlarım
@suspushanimcim nisacım sana da tekrar tebrikler ...sabahta yazdım istikrarını , oto kontrolünü çok beğeniyorum ... aynen devam etiğin sürece yolunda engel yok Allahın izniyle
@Triplimelek Megi aaaaaaaaaaaaaa totem bozulmuş muuuuuuuuuutebrikler triplim sende süper bir istikrarla devam ediyorsun ... gerçekten bildirimlerini okurken hiç kalbim güm güm atmıyor ... acaba cız coz var mı diye ahanda bu haftanın pon ponları darısı önümüzdeki haftaya
@GunesinKizi35 minnakımsana da tekrar tebrikler senin kilonda yarım kilo iyi sonuç . 45 e gelinceeeeee .... uzun sürecekse 6 ay falan onu 48 ile mezun edip , liste dışı vermeye devam edelim derim ben . Sen bir düşün taşın ... Haftaya şaka maka 48 gelecek gibi ... hatta 47 küsürler
@Bonus sende biliyorsun ki 400 gr. senin kilonda listesine tam uyan , sporunu yapan biri için az ... Ters giden ödem mi , regl mi , stres mi , kaçamak mı ? ölç tart biç kendi içinde ... Sonra da daha sıkı sarıl diyetine ... Küçük kaçamaklar bile tökezletiyorsa , onları da çıkaracağız demektir bu . Ve ayran aşı yapmıştın yanılmıyorsam , o halde 400 gr. daha ne yapılabilir ki yi düşündürtüyor bana ilerde tıkanınca ?
caytabagi hemen de sitem ... sen dedin mi ki yahu bu kaptan en son denize demiş , sesi çıkmamış..başına bir hal mi geldi ? Ben bildirim saati geçmeden kimseyi dürtmem kolay kolay ... Kilo verdiğini de biliyordum ayrıca dün süprizi bozma dedin ya ... Wc yi bir daha perşembeden önce hallet yüreğimize inmesin . Ve tabii kiiii pon ponlarınla beraber tebrikleeeeeeeeeer kocaman
@Portakal Sulu Ordek portakalım ördeğimne iyi ettin de geldin harika gidiyorsun ... belki biraz spor artabilir onun dışında her şey süper aynen devam canım
@nar_cicegim seni de tekrar tebrik edeyim ...bu hafta aslında verdiğin kilonun 600 den fazla olduğunu düşünüyorum .. Perşembe günü yolda olmak ... perşembe akşamı bir şeyler yemek geç saatte... aman bunlara özellikle dikkat canım
@saydin78 sarı papatyama da kaybedip bulduğu 59 lar için tekrar kocamaaaaaan tebriklermetanın ve azminin eseri bu ... bunun kıymetini bil saydınım ... bir daha 60 larla muhatap olmalıyım hiç
Nare83 keşke tartılsaydın banum ... ne çıkarsa çıkacak ... önümüzü görürdük .
Az kaldı tatil bitiyor benim ... seni nasıl ele alacağımı biliyorsun değil mi
Nego eflalim sende sıkma canını ... okudum yazılanları .. Çok kalabalık içinde bile insan bir bakar aslında yalnız ... seveni olmadığından değil , değer görmediğinden değil ... böyle işte .. herkes kendi dünyasında . Kilona gelince ... sende keşke tartıldıysan yazsan ... ha cidden tartılmıyorsan amenna
@grill takımla beraber kilo vermeye niyetlendi isen sana 3 altın kural ... Bunadan sonra menülerinde görmek istediğim ...
Kahvaltına ses etmiyorum şimdilik ...
Öğlen sebze yemeği ve yoğurt ... ya da et türevi yoğurt ...
Geçiştirilmemiş bir akşam .
Salata sevmiyorsan da salatalık al eline ve bu iki öğünde de onu ye en azından .
@Makbule007 canım bayramın ilk 2 günü mesajını okudum ... bende durum öyle köyde proya dadanıp , börek ve baklavadan uzak durmaca ... ama bayrama kadar sıkı sarıl montiye ... ne verdin verdin kar yanına .
@Nefsoyyyyy ne de güzel oldu 54 leeeer ..... nefs kıyamaz onlara şimdi ... bayrama kadar küsürlerini atmak için didinir bu hafta di mi di miii
aeben dilberim sende montiye bayrama kadar devaam sanırım ... metanla beraber 66 yı göreceğine eminim ben
@Sekercikiz süpersinnnnnnnnnnnişte beklenen , aranan , özlenen şekercim bu ... burdan sonra dönüş yok canım ... daha sık geldiğinde de daha harika olacak her şey .... seni spora bile alıştıracağız gör bak
ecemavi bildirim yapmayacak kadar çok değilmiş şükür ecem ... gördüm bi oh dedim ... ama böyle devam ederse offfff olur ohlar bayram sonrası tam gaz dönceksin biliyorum ama bayram sonrası diye diye artıları çoğaltma .. cuma yine bildirim alacağım bak ona göre
@Antepia27 fatmacım sende sebebini yazmışsın ... yol , yemelersonra artı temizle dur ... 108 görmüyorduk evet epeydir , tebrikler ama 107 olabilirdi biliyorsun sende ... ben hala bekliyorum o takır takır 2-2.5 kilo verebilen fatma ne zaman gelecek aramıza
@ada81 69 dan 59 a 10 kilo ... senin metanı da hesaba katınca ... önümüzde yaklaşık yıl sonuna kadar zaman var ada ... 2018 i hedefle ... ve bu sefer yılma ... listede de değilsin ...denemeler oynamalar yaparsın ... arada ödül verirsin ... ama bir şekilde buraya menü yazacağını ve aus sopasını da aklında tutarsın
@nehirnil111 nehirim senle de sabah konuştuğumuz gibi ... beslenme şekline çok kötü değil sonuç ... kuş menülerin yok ...olmasın da zaten ... ama bir süre bu şekilde beslenip 200-300 eksi görebilirsin ...pes etme
begum75 tatilden dönüp 1 kg veren mücverimmmmmmmmmmmm telden dediğim gibi o kadının stresi verdirdi sana kilo duraklama yaşarsan hemen bir alo diyeceğim ... begüm sizle tatilden çok keyif almış ...kışın da bir palandöken yapalım diyor
@_SARAYCA_ oyyyyyy oyyyyyyyyy koruma terfi etmiş saraycam3 paket badem şekeri gömen saraycammmmmmm katmeri dizi dizi yiyen saraycammmmmmmmmmmm ....
9 ekimde seni mak. 56 göreceğim ona göre detokslarını da valizine al koy
Kilo bildirimi yapıp unuttuğum kimse yoktur umarımvarsa da ben varım desin çekinmesin zira cidden kafam çok ağrıyor ...
Şimdi bir dip not yazayım hazır herkesi etiketlemişken ....
Hani okuldaki bir sınıfı düşünün .. Okullararası da yarışma varmış ... Sınıftan kimler seçilir ? Başarısı yüksek olanlar .. Ama tüm sınıf el birliği ile destek olur kendi sınıfı kazansın diye ... Kimse ben nasıl olsa yarışmıyorum demez ... Moral verir ..destek olur ..bilgi paylaşır ...
Bizde kocaman bir sınıfız .. Buradak liste ve yarışmada o bilgi yarışması işte .
Listede ya da değil ... herkes eşdeğer ... herkesin kilo vermesi diğerini sevindirir ama alması üzer ..
Ama listeye gönderilen isimler , ben takımımı en iyi şekilde temsile hazırım diyenlerdir .
İşte bu yüzdendir ki listedeki isimlerin en ufak bir boş vermişliği beni üzer .. takım arkadaşlarını da üzer . Lütfen 7.takımdaki her bir arkadaşınızı temsil ettiğinizi ... unutmayın .
Liste içi kadar dışındakilerinde sorumluluğu var ... Motivasyon ve destek ...verdiği kilo ile önder olmak hatta ... bu haftadan örnek @saydin78 mesela ... mezun oldu ... ama canla başla hedefine kilitlendi ... eminim onu okuyan bir çok arkadaşına örnek oldu ... mortisi @Portakal Sulu Ordek için de ekstra motivasyon oldu ...
Yarışları bu yüzünden seviyorum ben ... Destek oluyorsunuz gaza getirirken .
Şimdi önümüzdeki Cuma Bayrama denk geliyor .
Herkes bayram öncesi bu haftanın altın değerinde olduğunu unutmasın .
Ne kadar asılırsak bu hafta ... bayramdaki 1-2 kaçamak için ekstra eksimiz cepte olur .
Bayramda da ipin ucu kaçamamalı tabii ...
Çok konuştum farkındayım ... Okuyanın da okuyamayann da canı sağolsun
Bayram haftası için hedef kilolar yazmıştım ama güncel kilonuza göre değiştireceğim ... bu hafta ummuduğum çok altında verende oldu , fazlasını verende.
Artılar , sabitler , gram verenler , hiç tartılmayanlar ... burada olmanın kıymetini bilin ve bu işi beraber kotaracağımızı unutmayın .
Son 15 gündür her şartta ve fırsatta burada olmaya çalıştım ... ki malumunuz 3 erkekle tatildeyim .. her biri tepemde ... Burası ve sizler sanki bana emanet gibisiniz ... Kaptan kaldığım sürece de bu sahiplenişimden vazgeçmeyeceğim ...
Şimdi gidip listeyi paylaşayım ... Kilo veren herkesi yürekten tebrik ederimveremeyenlerinde bu hafta için bomba gibi geleceklerine eminim