aynen öyle canım. valla tamamen gelse çok sevineceğim. bunalttı beni. balon gibiyim o da başka.Ce eee yapmis sana=D
aynen öyle canım. valla tamamen gelse çok sevineceğim. bunalttı beni. balon gibiyim o da başka.
benim de geldi sayılmaz belirtisi sadece. bir göründü gittien azından gelmiş ya benim hiç belirti bile yok
Çok şükür canım. Misafirleri uğurladım iyiyimNego sen nasılsın???
Stres yaptin uzuldun ya gecikmistir biraz abla belkiayy benim regli gelmedi
ceeee bile demedi aman tanrım
şimdide yattım uyumuşum eyvahlar olsun valla panik oldum ya
Bende yatmisim rüya bile gördum tuhaf tuhaf gercek mi rüya mi anlayamadim ay daha bi sersem olmusumyattım uyuyamadım da. dişim de ağrıdı. ikisi bir huzursuz etti. majezik içtim. aptala döndüm.
ben sağa sola döndüm durdum. ağrıdan ve gerginlikten uyuyamadım.Bende yatmisim rüya bile gördum tuhaf tuhaf gercek mi rüya mi anlayamadim ay daha bi sersem olmusum
Cok uzulddum kaptanim.Yoldayız. Haberiniz ola .
Eve erken dönüş.
Oylama için ne karar verdiniz bakmam mümkün değil şu anda .
Sonuç ne ise paylaşımdaki son anketi alıntayıp evet/hayırdan birini seçebilir misin?
Ani dönüş oldu ... canım da sıkkın .
Babamla kavga ettik ... ilk değil sonda olmayacak ... ama durum bu
1.belli 2.kim olacak
Hangimizi aldatıyor
Ben buna aldatılmak derim
Olur mu öyle şey ortim
Sen benim ilk ortimsin
Deynepnaz'ı buraya almamız lazım
İnanma ,seni kandırıyor
Nare83 ben de saldım biraz toplanmam lazım acilen son 3 gündür hem yoğundum başımı kaldıramadım bunaldım, hem halam yoldaydı, hem wc sıkıntı oldu velhasıl hepsi bana bahane oldu eylül sonuna kadar 75 olmak istiyorum en azından nasıl toparlanacağız biz masum
Stres yaptin uzuldun ya gecikmistir biraz abla belki
Ortimle aramı bozamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?