Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nare83 ben de saldım biraz toplanmam lazım acilen son 3 gündür hem yoğundum başımı kaldıramadım bunaldım, hem halam yoldaydı, hem wc sıkıntı oldu velhasıl hepsi bana bahane oldu eylül sonuna kadar 75 olmak istiyorum en azından nasıl toparlanacağız biz masum

Efser cim zeytin incir kürünün etkisi 21 günden sonra ortaya çıkıyormuş. bakalım nasıl olacak. ben sadece sabahları aç karnına yiyeceğim. ama bugün sabah yiyemedim maalesef evde taze incir bitmiş. akşam her yeri aradım maalesef kuru incir de kalmamış. o yüzden 1 günlük ara vermek zorunda kaldım. bugün taze incir aldık yeniden. yarından itibaren devam edeceğim Allahın izniyle

Bugunki berbat otesi menum
Sabah kalkinca 1 yesil elma
10.00= haslanmis yumurta kapya biber salatalik domates
13.00=4 adet cig kofte ve marul maydonoz , ayran
18.00= tam tahilli galeta ile peynir ve sut
Aksam acilen disari ciktigimiz icin marketten bunlari aldim yemek yeme firsatimiz yoktu hala da eve donemedik.
Su cok icemedim eve gittigimde icecegim.
Ve bugun jillian a kaldigim yerden devam etmek istiyorum. Zaten ev islerinin bitecegi yok. Evin her yerini kaldirip indirdim. Kizimin eskilerini yenilerini ayirdim. Kendi dolaplarimi duzenlemem lazim. Vs vs.
Ausencia igdedali
Sevgiler

Menüm:

Kahvaltı-10.30

1 dilim tam buğday ekmek
1 yumurta
Domates-salatalık

Öğle-14.30

100 gram haşlama tavuk göğsü
1 kase light yoğurt (bol acılı)

Akşam-19.45

1 küçük kase bol acılı yoğurt

Su şuana kadar 3 litre Ausencia igdedali

İçecekler: 1 türk kahvesi şekersiz, akşamda bir yeşilçay içerim muhtemelen

Cok uzulddum kaptanim.

Canım yaklaşık 7 -8 yıldır diyet işi ile uğraşıyorum , yazın zor oluyor düzen dağılıyor malesef , bayram geçsin toparlitcaz ve kışın burası çok güzel oluyor herkes birlikte oluyor ve düzenli oluyor bende çok dağıtım ama hep dağıttım gitti demiyorum tabi
Misal bugün pro takıldım , çay demlefim yanına iki üç bisküvi yiycektim sonra aman Banu boşver dedim , yani 4_5 gün saldiysam iki gün sıkıyorum öyle böyle toparlitcaz cnm

Stres yaptin uzuldun ya gecikmistir biraz abla belki

Ayy ins ya azıcık yatayım dedim
Dalmışım eşim karnımı seviyordu bebek var diye bilinç altı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…